Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Mūrniecei vēl nav skaidrs, kā atbrīvoties no visiem negodprātīgajiem likumsargiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ak šītā
a
tagad dzirdu ka Murniecei nav nejausmas ka atbrivoties no negodprātīgajiem likumsargiem--------------------------------- tātad: ==== ============= Murniece jau 4 gadus vad iekšļietas ministriju un viņas reformas ir atvedušas uz šādu secinājumu-------------- ----------- tātad, Murniece nav kompetenta pietiekoš lai kaut ko varētu mainīt.... ------- tātad, atkapties murniecei ir vienīgā izeja.
Melu detektoru parbaudi
M
noteikti tikai šitā var to darīt....
Melu detektoru parbaudi
M
Melu detektoru parbaudi -------------------------- katram policistam vienu vai divas reizes gadā. ----------t tad jau vis bus skaidrs.
to commando
t
Nu,un,ka piektais nav ments? tas ir skaidrs pats par sevi! Jautājums paliek atklāts: KĀPĒC piektā vards tiek citigi slēpts? Mūrnieces personigā ieinteresētiba? Bailes par personigo ādu? Ir tik " drošsirdigi" bazunēt Tukuma " šestjorku" vārdus,un tik paniskas baileles tautai atklāt,ka ĪSTIE slepkavas rosās turpat degungalā? Ak,ak," godigā un drošsirdigā" Mūrnieces kundze! Nevajag strādāt tādā amatā,ja reiz bikšēles slapas un smird,kad jāsaskaras ar istajiem noziedzniekiem!
Commando
C
Labi, aiztaupīju sestajam tukumniekam skalošanu. Piektais nav ments.
ministrs
m
sāc ar sevi :D
beta
b
Kad nodega Reģu pansionāts- -ministre taču atkāpās, kaut gan viņa to neaizdedzināja. ----------- Tavai zināšanai, neatkāpās vis...
mjāa...
m
zivs pūst no galvas. Un smird. Smird pamatigi.Tikai Mūrnieces kundzei acimredzami ir aizlikts deguns,viņa nav spējiga saost to smaciņu,kas nāk no zivs galvas. P.S. Kundze,kāpēc vēljoprojām nav nosaukti Alfas darboņu un it sevišķi piektā noziedznieka vārds? izmeklēšanas noslēpums? Nesmidiniet nu! Tukuma "šestjorkas" tiek skalotas ik uz soļa,toties Alfas darboņi,kuri lielā skaitā strādā par apsargiem tajā pašā Fēniksu sistēmā,tiek turēti dziļā noslēpumā!Diez,aiz ko ta?Aiz ko piektā noziedznieka esamiba tiek vien garāmejot pieminēta,it kā šis būtu ar maigu,necaurredzamu plivuru segts? Kurš viņu cenšas tā noslēpt no sabiedribas acim,un,galu-galā-cik konkrēti skanigo dabūs tie,kuri gādigi viņa identitāti slēpj?
Commando
C
Ē kur tā Ilzīte, kas vakar par ministri gribēja?
Latviete
L
Kā Mūrniecei nav kauna vēl ilgāk tēlot? Nu cik var klausīties viņas stulbajos, skaistajos komentāros? Tas bija pirmais, kas bija ministrei jādara - jāatkāpjas. Vai tiešām nav skaidrs kāpēc tādi kā Mūrniece un Vilnītits cīnās par palikšanu, neskatoties uz to, ka viņus necieš un zākā. Kad nodega Reģu pansionāts- -ministre taču atkāpās, kaut gan viņa to neaizdedzināja. TIKAI UN VIENĪGI MŪRNIECE IR NOVEDUSI POLICIJU TIK TĀLU. NEVIENA CITA MINISTRA LAIKĀ NEKAS "IPAŠI PĀRBAUDĀMS" NAV NOTICIS, ARĪ n-tos darbos neviens nestrādāja.
viesis
v
Jūs jau sava komentāra sākumā parādījāt problēmas sakni. Un nekādi personāla atlases kritēriji šo sakni nespēs mainīt, pat ja Mūrnieces kundze personiski testēs visus, kas vēlas strādāt policijā.
Commando
C
Eu, nav ko, laižam tos džekus vaļā
Paija
P
" Tīrīt" policiju ar lielu entuziasmu jau var... bet nav ko likt vietā. Liela tautas daļa ir zemeņu laukos vai nodzērusies un degradējusies, Ļoti neliels skaits sevi cienošu cilvēku pieteiksies par policistu , zinot ka alga - 230-280 Ls mēnesī . Mūrniece, jūs esat tikai žurnāliste, jums nav vīzijas pat par koncepciju, kā izstrādāt personāla atlases kritērijus, bet amatā jau 2 gadus :-( Pie stacijas tuneļa Rīgā notiek regulārs čigānu rekets un uzbrukumi garāmgājējiem raujot somas, un policija to zina , un policijas iecirknis turpat blakus ,un policija 21.gadsimtā NESPĒJ cīnīties pret čigānu zagļiem un laupītājiem NELIELĀ IEROBEŽOTĀ TELPĀ - stacijas tunelī. Nožēlojami.
viesis
v
Lai gan pirmajā acu uzmetienā šie priekšlikumi liekas smieklīgi, bet zināms racionalitātes grauds tur ir :) pastāv tikai trīs zemūdens akmeņi: 1. Izpildot visus trīs pirmos punktus, policistu skaits var sarukt tik lielos apmēros, ka palikušajiem vispār nebūs iespējams uzlabot savus rādītājus pārslodzes dēļ. 2. Sūdzības mēdz rakstīt arī par labiem policistiem, tāpēc izmantot šo kritēriju būtu kaitīgi. 3. un galvenais- neviens nepieļaus strauju atalgojuma paaugstināšanu vienā profesijā, bet bez tā visi pārējie priekšlikumi ir lieki, un neko nemainīs :(
Nekā personiska
N
Mūrniecei pirmām kārtām jātiek galā ar Sūnu un citiem arodbiedrības vadoņiem. Cik saprotu, tad arodbiedrība bija tā, kura pastāvēja uz šo bandītu atjaunošanu darbā. Un , ja Linda būtu kaut ko apstrīdējusi, tad Sūna kliegtu visās TV , ka ministre rīkojas pretlikumīgi un viņai jāatkāpjas. Būtu tiesu darbi, tiktu piesaukti nodokļu maksātāju naudas izšķērdēšana un kas tik vēl ne. Mūrniece nevar paspert soli, kad arodbiedrība jau viņu aprej. Laikam būs uzkāpusi kādam uz varžacīm.Tagad arodbiedrība varētu paust viedokli notikušā sakarā. Nu ne tikai to, ka ministrei jāatkāpjas, bet izvērtēt arī savu lomu, jo ar viņu gādību bandīti tika atjaunoti darbā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas