Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Mūsu kopīgā prioritāte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Un vispar
U
Sita personiba varetu pakluset. Kad bija runa par latviesu valodas zinasanam, vina teica, prieks kam!? Butu es pie vadibas rulliem patriektu so personibu ar slotas katu!
Dienvidi
D
Cenas mūsu veikālos ir kā Rietumos, algas pārdevējiem - kā Austrumos. Kur tā starpība paliek?
Miķelis
M
Jā - Latvijā tas ir raksturīgi - katras piparbodītes īpašnieks uzskata, ka viņam un viņa ģimenes locekļiem aiz letes nav jāstāv, priekš tam var pa lēto noalgot pārdevējus, bet īpašnieka ģimenei pienākas 2 auto, savrupmāja un vēl ceļojumi.
Pēteris
P
Saukļi par darbinieku nodokļu sloga samazinājumu ir manipulēšana ar maldinošu inforāciju. Latvijā ir vienas no zemākajām darbaspēka izmaksām ES. Nodokļu slogs relatīvi zems. Bet cenas - augstas. Būtiskākie iemesli ir: 1.Uzņēmēji nepietiekami iegulda efektivitātē; 2.Uzņēmēji "izņem" no biznesa savām vajadzībām ievērojami vairāk, nekā drīkst saskaņā ar efektivitātes rāfītājiem. Ja mēs tiešām samazinātu darbinieku nodokļu slogu, tas būtu uz sociālo garantiju (pensiju, bezdarba, slimības, maternitātes u.c) un pašvaldību ienākumu rēķina. Bet, pats būtiskākais, Latvijas uzņēmumi varētu mierīgi turpināt līdzšinējo zemo algu (darbiniekiem) un lielo džipu (uzņēmējiem) politiku.
x
x
nju- droshi: kurus sektorus valstij janodod privatajam sektoram? neiznaks tapat ka ar to privata sektora vajadzibu pec izglitotiem darbiniekiem no valsts parvaldes un pat arvalstim/:)) protams, nepashaubu nepiecieshamibu privata sektora risinat tris bralju uzdevumus un lidzigas nejedzibas. bet varbut naktspatversmes, nabadzibu vai bezdarbu privatais sektors varetu parnjemt?:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas