Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

N.Vilnīša atklātā vēstule: manā vadībā nesanāks noturēt “vecos laikus”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nikolajs II
N
Neviena loģiska pamatojuma, kāpēc KNABā būtu jānotiek tām pārmaiņām Vilnīša stilā. "Iespējams, ka viens no iemesliem ir vēlēšanās strādāt pēc vecajiem darbības principiem, jo pie tiem ir pierasts un tie ir ērtāki." Bet, protams - kāpēc strādāt - neērtāk..? Ik pa brīdim mainot spēles noteikumus, spēles tehnika un iemaņas pilnveidot nav iespējams. "N.Vilnītis uzskata, ka šobrīd uz viņu tiek izdarīts politisks spiediens." Ka tik nav otrādi - visa šī publiskā taisnošanās, ir sūdīgas politikas sastāvdaļa.
Jānis Kūla
J
Re: Vai Augstākās tiesas tiesnese Anita Nusberga ir dikti vērtīga arī KNAB?! Autors: Jānis Datums: 11.06.10. 11:58 Šitas ir rakstīts knab.gov. lv J: Vai masu mediji veicina korupcijas novēršanu Latvijā? A: Viens no korupciju izraisošiem faktoriem ir atklātības trūkums. Masu mediji sniedz informāciju par amatpersonu darbību un aktualizē korupcijas problēmu kopumā. Veicinot atklātību, masu mediji sekmē korupcijas novēršanu valstī. Diemžēl masu mediju darbam mēdz būt ēnas puse. Dažkārt mediji mēdz meklēt lētu sensacionalitāti, pārspīlējot korupcijas izplatību un tādā veidā var veidot neobjektīvu priekšstatu par situāciju ar korupciju Latvijā. ------------------ Atgādinu ,ka informācija KNAB par Augstākās tiesas tiesnesi Anitu Nusbergu ir ndzēsta! Re: Vai Augstākās tiesas tiesnese Anita Nusberga ir dikti vērtīga arī KNAB?! Autors: ER2-381 Datums: 11.06.10. 12:10 Te jau viss ir ļoti vienkārši.Latvijā ir vēsturiskā tradīcija savējos neatstāt bēdā.Tad kurš tad pametīs,ko?
pamela
p
Šis nu gan NAV Vilnīša gara darbs.Pat kaut ko tik padomisku viņa galviņa nesara'žotu! Vilnītim ir viens uzstādījums no amatā iestūmējiem - tikt vaļā no tiešām "veciem"kadriem,kuri PĀRZINA KNAB drēbi arī par vakardienu.Normundiņš cerēja patriekt Strīķi un domubiedrus,savākt TP,SC,LPP/LC "ŠOFERU"dēlus un ļaut lieliem korumpantiem izlaizīt nu jau piepildīto valsts kasi ATKAL.ĻOOOTI zīmīgi,ka Vilnītis grib uzreiz atteikties no partiju naudas nelikumīgu tēriņu pārbaudes!!!Reģionos šis kaut ko ķerstīs,ja tur ir TIKAI izpildītāji,BET zagšanas ideju autori Rīgā un labuma guvēji ARĪ !!!Vai kāda fūra šķērsoja robežu ar kontrobandu bez Šķēles un Co - "DOBRO "?? Astoņkājim atliek iestumt SAVU čomaku Ģenprokurora un arī SAB priekšnieka beņķos un tad VISA Latvija ir krimiķu rokās !!!
J
Vilnītis ir TP kalps.
Imants
I
Valstiskas problēmas nedrīkst izskatīt tirgus pūlī. Un tieši to dara premjers, , Knab šefa vietniece, JL, Delna un Elertes grupa. Kauns par šādu valsti. Šāda rīcība ir tikai tiesisko nihilismu vairojoša un korupciju veicinoša.
Buba
B
Ko jūs no viņa gribat, - šamais kurmītis taču tika kampēju bīdīts tieši "par nerakšanu"!
pilsonītis
p
No pirmā brīža, kad Vilnīti ieraudzīju un pavēroju viņa uzvedību, radās iespaids, ka viņš neizskatās pēc KNAB vadītāja, bet gan pēc KNAB klienta. Ceru, ka tas ir manīgs priekšstats ...
Hm
H
Kaut kāda vispārīga deklarācija, nesaprotu, par kādiem vecajiem laikiem ir runa, kā tie laiki izpaužas? Kāpēc Vilnītis nemin neko konkrētu, tika frāzes, frāzes... Nevienam nav skaidrs, ko viņš īsti grib un kāpēc šī vēstule.
Sēlis
S
Jaundžeikara dēliņam pietrūkst naudiņs tabletītēm un zālītei,tā ka šim taisnajam cilvēkam nevar ticēt ne vārdam,un aizstāvēt bankas parādnieku nokristīga cilvēka jau nu pavisam nav kristīgi.Vilnītis kā jau sila sēnīte,naivu ģīmīti,kā strīpainais zaķītis.
hi-hi
h
labak butu lv prezidentu panemis pie dziesmas par naudas sanemsanu no pacientiem, ka trukst, jo vins publiski atzina ka ir nemis naudu no slimniekiem. SLABO SLABO SLABO
Vientulais vilks
V
turpinu ,uzdevums izpildits .TapecKALVITIS svetlaime smaidija. TAGAD maksligi veido knadu ,lai izesstu STRIKI. Par to liecina ,,GODA VIRA,, JAUNDZEIKARA pazinojums
Vientulais vilks
V
GAISREGIS GUNDARS BERZINS tacu izskaidroja krietnu laiku pirms pazusanas ,nosaucot precizi summu,kada pazudusi.Tie divi impampini,kurus tiesaja, zinoju KALVITI
Žaga
Ž
Ticiet, tautieši, ticiet visādām vienotībām,labām latvijām un citiem mirlām.Domājiet ar galvu,atveriet acis,neļaujiet atkal apmānīt, lai nozagtu visu, kas vēl palicis.Nevaru saprast, kas tos cilvēkus tā apstrādājis šo 20 gadu laikā..
AD
A
Cilvēks, kas vislabāk spēj par to spriest - A. Loskutovs "Ir" portālā skaidro, ka korupcijas apkarošana reģionos VIENMĒR jau ir notikusi.
J
Grūti kalpot (AŠ)2 - neiet tā lieta, Vilnīša kungs, esiet viduvējiba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas