Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

NA arī šogad 16.martā pieminēs latviešu karavīrus, konkrēta plāna vēl nav

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pistoļvaronis
p
pļurkš,pļurkš....izskrēja no apenēm......Ar kaujas.saucieniem, pļurkš, uz lūpām, pļurkš,..............viņš iekrita pie kaimiņa cūkām, pļurkš!
archivārs
a
Dzintaram taisnība.Līdz šim viņš vācu armijas uzvaru pieminēšanu vienmēr saskaņoja tikai ar Krievijas televīziju,nevis "tirgojās" ar valdību.
hrv0301
h
taisnu muguru ! Tikai uz priekšu !
Ieva
I
Jebkurā gadījumā, II Pasaules karā 9 no katriem 10 bojā gājušajiem bija civilisti, tāpēc, ja jau leģionāri tiešām esot noturējuši PSRS armiju (kas vēl ir jautājums), viņi pavilka garumā karu, palielinot upuru skaitu. Savukārt bēgļiem tā reālu būtu līdzēts, ja lielie turētāji viņus, īpaši sievietes un bērnus, paši būtu veduši!
Barons
B
Ja leģionāri nebūtu utainos noturējuši pie Mores un nebūtu noturējuši Kurzemes katlu, tad daudz vairāk cilvēki tiktu izsūtīti uz Sibīriju lopu vagonos. Tā kā nevajag te muldēt, ka padodoties upuru būtu mazāk. Atcerēsimies kaut vai Zviedrijas krieviem izdotos leģionārus. Par to vēl tagad zviedriem ir kauns. Bet šādas ieviņas varētu parunāt ar vēl dzīvajiem leģionāriem par toreizējiem notikumiem.
  • 4
  • 2
vestures lieciba
v
Vai esiet aizmirsusika veca Kanadas klaidone, kura atbrauca uz Latviju baudit Latviajs tautas sastradatos labumus, kura pret Latviajs tautu izturejas amorali, nekaunigi, augstpratigi, izdabajot saviem saimniekiem, paveleja 16. marta Latvija ap Brivibas pieminekli uzbuvet metala rezgi,lai latviesu tauta nenoklut pie tautas uzcelta pieminekla Brivibas pieminekla godinat savus bralus, tuviniekus varonus kuri cinijas pret padomju okupacijas okupantiem. Neskatotis uz to Freiberga turpina parazitet uz Latvijas tautas rekina, dzivodama valstst dzivokli, sanemot nepelniti lielu pensiju, Ls,1500/menesi, dzivokla samaksu, + automasinu, soferi, sekretari, miesassrgus un tas viss tiek nodrosinats uz apzagtas Latvijas tautas rekina. Tai pat alaika Latviajs tauytas lielaka dala dzivo liela nabadziba, posta, pusbada kas ir radusies tieis isis nekaunigas, alkatigas, augstpratigas, godkarigas Freibergas bezatbildigas darbibas rezultata, ari sis zidu un krievu naciku referendums par okupantu valodas- krievu valodas legalizesanu Latvija ka otro valsts valodu ir Freibergas darba rezultats, jo tiesi vina bija ta kura izvaroja Latvijas valsts valodas likumu, tiesi vina bija ta kura piespieda izveidot sis divvalodu skolas, tiesi vina bija ta kura darija visu, lai mazinatu latviesu valodas nozimi Latvija. Rezultas ir viesiem redzams, Latvijas valsts ir bankrotejusi, tauta dzivo nabadziba, okupanti ignore Latvijas valsts pamatprincipus un ar katru dienu klust nekaunigi.
Ieva> Sens
I
Pilnīgi piekrītu. Var strīdēties, vai daļa no viņiem pārāk ilgi neaizķērās Krievijā, bet tas vismaz nav tas gadījums, kad jādomā, kā izskaidrot: vācu armijā karoja, bet nebija ne auns, kas padevīgi gāja uz kaušanu, ne mazisks cilvēciņš, kas vēlējās atriebties par savām neveiksmēm vienalga kam.
Ieva
I
Lieku reizi atgādinās, ka neko citu nemāk un nevēlas. Jo, piemēram, procedūras, lai pārbaudītu, cik slikti deputāts zina valsts valodu, un, ja kas izmestu to no Saeimas, nav. Jo plivināt karogus ir viegli, bet sagatavot likumprojektu.....
paeglis
p
Latviešu karavīri bija nevis patrioti, bet gan upuri kā vienā, tā otrā armijā. Svešas varas ar varu lika karot tēvam pret dēlu, brālim pret brāli. Latviešu karavīrus varam pieminēt kopīgā - Lāčplēša dienā. NA nav galvas uz pleciem, ja 16. martu uzskata par svinamu dienu. Vispirms jādomā par Latviju, un tikai tad par dažu veču ambīciju apmierināšanu. Pārāk daudz galvas piebāztas ar slučaveidīgo ideoloģiju, ar tādu attieksmi nevar sapņot par nopietniem panākumiem.
Herta
H
Dzintas ir malacis un cilveks ar pascienu. Latvija ir prezidents Jaievel Latviajs pilsoniem. Es balsoju par Visu Latvijai tiesi tapec ka vini nav politiskas maukas, prostitutas kuri izlaupa Latvijas valsti un notirgo latviesu tautu ka to darija zids Godmanis un LC, Skele un TP, Lembergs un ZZ, Sleseris un vina banditiskie grupejumi. Kad beidzot tiks tiesati un soditi sis banditisko grupejumu vadoni un so bandu lacekli? Daudzi no viniem ir pelnijusi publisku naves sodu, daudzi muza ieslodzijumu darb anometnes. Loti ceeru, ka Visu Latviaj netirgosie ar politskajam prostitutam par Latvijas vesturi un nepiekapsies ne vietejiem ne svesiem neliesiem.
sens
s
vislielakie upuri un cinas spars latviesu sarkanajiem-strelniekiem ne viens latviets netaisas atzimet vinu ieguldijumu kapitalisma-burzuju-sagrausana tapec krita gorba-jelca-valdisana zem...asv -kapitalisma-muzigas-cinas-par-kapitalismu vesture vel paradis kam taisniba krituso-asinis-par-velti-nezudis..........tas nieks ar legionaru krissanu 2 pasauls-kara-vacu-zaudetaju-puse ....visu var atzimet bet tas viss aizies aizvesture ka latviesu-sarkanie-strelnieki vai ka jus puiseli-gribetu var celt-zelta-piemineklus naks citi laiki viss sabruks ka sabruk muiznieku-pilis-kuras-atjauno-tautu-gruzot-nabadziba-tadas-valdibas-ilgi0-nepastaves------lai-ka-censtos-piekritvisi-nolemtapraksanai........
selga-replika
s
kā kāda valoda,pārliecināta ļeņinieša -staļinista,kura vecajam šie smadzenes amputēja bez narkozes,tad pēctecim tajā vietā kur vajadzētu atrasties smadzenēm sabāzti sapelējuši staļina kopotie raksti.
  • 1
  • 0
replika
r
Kas tas par murgu? Kas tā par valodu?
  • 1
  • 0
Cienu
C
Latvijas patriotus, kas cīnījās pret visām varām kara laikos, cīnījās par Latvijas brīvību. Visiem latviešiem ir jāgodina savu varoņu piemiņa. krievu izliktās lamatas, ka vieni ir labie, bet otri - sliktie, ir jāignorē. Esam paši spriedēji savā valstī PAR VISU !
ddd.
d
Latvijas patriotus, kas cīnījās pret visām varām kara laikos --------------------------------------------- Nuja. Vieni karoja vācu armijā pret krieviem, otri krievu armijā pret vāciešiem.
  • 3
  • 0
Oskars
O
Kamēr SC locekļi šo puiku nav APSTRĀDĀJUŠI - NOPIRKUŠI čalis TURAS !!!!! LABI , MALACIS tā turpini !!!!!!! VIENOTĪBA + SC to AIZLIEGS un UŠAKOVS jau pasūtījis RĪGĀ tankus !!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas