Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

NA kultūras ministra amatam varētu virzīt Rīgas domes deputātu Nauri Puntuli

Nacionālā apvienība Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (NA) kultūras ministra amatam varētu virzīt pašreizējo Rīgas domes deputātu un operdziedātāju Nauri Puntuli, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Pats Puntulis aģentūrai LETA gan sacīja, ka partija šo jautājumu skatīs jaunnedēļ, 10. jūnijā, un līdz tam brīdim viņš sīkākus komentārus sniegt negribot. "Pieļauju, ka varētu būt viens no kandidātiem, bet tādā gadījumā esmu viens no 200 pretendentiem," pauda Puntulis.

Kā vēstīts, NA maija beigās uzsvēra, ka "pārāk nesteigsies" ar kultūras ministra kandidāta izvirzīšanu, kas kļuvusi aktuāla pēc pašreizējās ministres Daces Melbārdes ievēlēšanas Eiropas Parlamentā.

Taujāts, vai kandidāts būs no partijas rindām, partijas priekšsēdētājs Raivis Dzintars atbildēja, ka galvenais kritērijs būs izvēlēties cilvēku, kurš varēs pēc iespējas labāk pildīt šos pienākumus. Konkrētus kandidātus viņš nenosauca.

Top komentāri

Zaķis
Z
Lietderīgāk būtu kultūras ministriju apvienot ar Izglītības un zinātnes ministriju, ka tas ir EP. Kultūras ministrijas funkcijas pārklājas Izglītības un Zinātnes ministrijas funkcijām, Tā pati skolas soma nezin kāpēc administrē KM, KM pakļautās mācību iestādes. Un kā zināms Izglītība un zinātne ir neatņemamas kultūras sastāvdaļas. NA ir savs prezidents, Saeimas spīkere, 2 vietas EP, UN T.T. Viņu ietekme Latvijas pārvaldībā ir nostiprināta un Kultūras ministrs, kā politiskais līdzsvars nav nepieciešams. Kopā ar pašvaldību reformu ir jāsamazina ministriju un ierēdņu skaits 80% Latvijas likumdošanas nāk no Briseles un to vajag tikai sagremot. Nodokļu maksātāji smok no uzturamo ierēdņu masas.
omg
o
Visu cienu dziedatajam, bet te nu ir tipiskakais politiskais piemers, ka izdevigi ielikteni, kas neko daudz nesaprot un aiz to naivuma un nezinasanas var darit ko grib. Mostietes, Latvija tacu!! Puntuļa kungs, nepiekritat!!
Ļoti labs kandidāts
Ļ
Zinošs, domājošs, pieredzējis un svarīgi, ka ir pastrādājis arī ārpus Latvijas. Tas dod plašāku redzējumu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas