Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

NA plāno vērsties Satversmes tiesā pret pašas pārstāvētās valdības lēmumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ēdelweiss
Ē
Egils Levits : Latviets biju, žīds es esmu , tads es mūžam paliksu , un es Jūsu Tēvu zemi eirožīdiem pārdošu.: latviets biju žīds es esmu, tads es mūžam paliksu, un es Jūsu Tēvu zemi tīru, tuksu izagsu... Egils Levits tacu ir tas pats žīds : latvijas tautas varas =referendumu slepkava.... Kādu nelietību tgada ieplānojis tas žīds sametoties uz vienu roku ar latviskajiem nacikiem...????
Daniels
D
Domāju, ka tik atklāts un vulgāri izteikts rasisms gan nebūtu pieļaujams, un ceru, ka DP uz to reaģēs adekvāti. Lieki būtu atgādināt, ka pastāvošajos hibrīdkara apstākļos tāda rasisma izpausme ir sabiedrībai bīstama un to nevat pielīdzināt vienkāršam huļigānismam.
  • 2
  • 0
Vārds
V
Ēdelweiss: rasists biju, rasists būšu.
  • 1
  • 0
Pareizi>Satversmi nolieciet plau
P
Satversmē neatrast ne Koalīcijas padomi,ne Valsts sekretāru sanāksmes! Pat ne pašus parlamentāros un valsts sekretārus ar vietniekiem!
Lasītājs
L
Pareizi dara! Vēl tikai jāpanāk viņiem progresīvā ienākuma nodokļa un samazinātas PVN likmes pārtikai ieviešanu!
!
!
Nelemšanas ķēdīte. Valdību veidojošā partija NA nelemj par bēgļiem; visu faktiski nosaka valdība. Tai pat laikā arī Latvijas valdība nelemj par bēgļiem; visu nosaka EK. Neļaujiet piemānīt sevi. Neviens bēgļu pārskats nesatur skaitļus, kas būtu mazāki par miljoniem. 250 bēgļu ir tikai pirmā kārta. Pieņemot vienreiz, pieņemsim vēl un vēl. Neaizmirstiet, ka mums nav valdības, kam pa īstam rūpētu vietējo problēmas. Neaizmirstiet, ka Latvijas teritorija ir salīdzinoši mazapdzīvota. EK to noteikti ņem vērā.
VVZ
V
Līdz šim NA tālāk par auseklīšu vicināšanu nav tikuši- vēlme saglabāt siltos beņķus ir spēcīgāka par visu! Tad, kad vajadzēja pārtraukt noziedzīgo uzturēšanās atļauju tirdzniecību krieviem un vismaz kaut kā ierobežot rusifikāciju- arī tad NA pabļaustījās, pavicināja auseklīšus un viss! Krievi kā iebrauca, tā iebrauc. Vienotība taču savi čomi- kopā valdībā utt! Gan jau tagad būs tas pats.
diemžēl, neredzu galu raušanai...
d
Lūdzu saglabājiet savas pozīcijas valdībā. šics, droši vien, nakatī neguļ, lai tiktu veselības ministra amatā un atriebtu katastrofu medicīnas centram..Informāciju, droši vien, saņem no zvidriņas. Atbalsta punkts Valsts kancelejā - peinberga, kura atkal veido ērtu darbošanos. Jau atkal 2 vietnieki un izsludināts "konkurss" uz vēl vienu vecākā referenta vietu . Tik daudz savējo, nevar taču izstrādināt. Visi bijušie Ministru padomes padomnieki pieraduši ērti dzīvot un tā arī turpina iekārtoties... Ja nu gadījumā vēl kaut ko var savākt... Jā, kur tad galu galā palika Valsts kancelejas klavieres?
ARGO
A
Es plānoju vērsties Satversmes Tiesā par to, ka man kā pilsonim ir liegta tiesība tur vērsties, jo es nepieder pie nacionālajiem apmuļķotājiem (NA).
>> tad tik uz priekšu
&
Neiesi, dabūsi svina pupu mizās, mīkstčauli !
Jānis
J
Jādara viss, lai Latvijā neparādītos neviens bēglis ! Vai nu ņemt rokā stroķus, vai taisīt referendumu ! Tādu cūcību brīvajā Latvijā nevarēja paredzēt. Tauta, uz cīņu
AM
A
NA patoss, PR,divkoshi! Dzintars par ministru neiet, nav feini, daudz darba, vieni miinusi, ai, ai, ai..
Satversmi nolieciet plauktā
S
jo tajos laikos Latvijā uzņēma gan baltemigrantus, gan tos no Vācijas. Savukārt vācbaltieši repatriējās 1939. gadā, tātad laikam nekādas pretrunas atrast neizdosies. Un vispār Satversmes tiesa nav ķīviņu kantorītis, kur var apstrīēt katru kādam nepatīkamu valdības lēmumu!
arī viedoklis
a
Ja būtu ievēlēts Levits, jautājums par bēgļiem atkristu.Tādēļ vien jau bija jāievēl paklausīgais Vējonis! Nu ir reize, kad tautai arī savs vārds ir sakāms!
!
!
Kādā veidā tad jautājums par bēgļiem tāpēc atkristu? Tik klaji it kā Levita vietā melot jau nu arī nevajadzētu. Igauņi gan mums izdara lāča pakalpojumu. Esot gatavi uzņemt 2x vairāk, ja to pašu darīt piekristu arī citas dalībvalstis.
  • 1
  • 4
jautajumu par bēgļiem
j
vienpersoniski izlēma ome straujuma, prezidents tur nepiedalijās tāpat kā saeima. ministrs vel kautko cinijās bija salīdzis 63 bēgļus gadā, tad oma pēkšņā labvelibas uzplūdā visu divkāršoja
  • 8
  • 2
smīniņš
s
Nevarēji atbildēt, bet ļoti nepatīk mans viedoklis?
  • 0
  • 5
pretējs viedoklis
p
Un ko tādu Levits izdarītu ES līmeņa sanāksmē?
  • 7
  • 6
opaps
o
Rādās ka var sabiedrība iziet ielās uz barikādēm....... Izskatās ka solījumu laiks ir beidzies
tad tik uz priekšu
t
bet citus neaģitē, ej pats.
  • 3
  • 6
:)
:
kā venmer- plāno grasās, grib.... plaši visiem stāsta lai " veletāji zin kā rūp" un beigās ne nu ko izdara ne nu ko izcina, kā vienmer
ST -valdibas instruments
S
Kada loma Satversmes tiesai par negeru importesanas problemi? Valdibas uzticigais kajslaukjis BICKOVICS piekritis valdibas lemumam katra instance. Vienkars joks. > 97 % Sabiedriba atsakas no begliem. Bet tas musu valdibai galgi pie pakalljas
  • 3
  • 0
Alfons
A
NA darīs visu iespējamo lai valdību saglabātu, tai skaitā pieļaus vislielākās cūcības, lai tikai krieviskie darboņi netiktu valdībā. Nacionālā programa tiks izpildīta, taču vienlaicīgi ļaunums būs nodarīts tik daudz kā neviena cita valdība nespētu.
  • 0
  • 2
:)
:
tad pastāsti kad viņi kaut jelko no " plānotā" ir izdarijuši:)
  • 7
  • 3
NA ir konsekvents politiskais spēks
N
Ja viņi plāno, tad arī izdarīs!
  • 11
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas