Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

NA rosinās grozījumus likumā, lai valsts un pašvaldību finanšu līdzekļi tiktu glabāti Valsts kasē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anonīmais šakālis
a
Vairāk šādus priekšlikumus un mazāk nacionālos jautājumus cilājiet, lai tauta notic.
jautajums valsts drosibas iestadem
j
Vai ir ierosinata izmeklesana kapec FKTK un Krumane visadi centas aizkavet Latvijas valsts iestazu un pasvaldibas iestazu centienus atgut naudu bet taja pasa laika nodrosinaja ,,zalo koridoru,, krievu ,,investoru,, naudas iznemsanai no Krajbankas?
Janis
J
Pilnigi logiski ka valsts naudu jauztic valsts kasei vai Eiropas bankam ka piemeram Skandinavu. Ja valsts savu naudu atdod Karginam un Krasovickim vai Antonovam tad sekas var paredzet. Vajag ari noskaidrot kapec valsts un pasvaldibu vaditaji tik energiski vienmer ir cenusies valsts lidzeklus ieguldit krievu mafijas parvalditajas bankas un kapec FKTK un valsts nodeveja Krumane to visadi atbalstija, pat vel launak kad pienaca zinas par problemam valsts nodeveja Krumane ar noziedzigu merki kaveja pasvaldibu un valsts uznemumu meginajumus savlaicigi parvest naudu no Krajbankas uz citam drosakam bankam.
ko darit?
k
Banka Baltija, Parex,Snoras,Krajbanka, ir izputinati miljoniem letticigu cilveku, aiz visu so banku kraha stav krievi, ir jautajums vai vini darbojas uz savu roku vai pec norades no Maskavas ar noluku merktiecigi graut Baltijas valstu finansu sistemu.
dddd
d
Stulbs ir tas kas glaba naudu krievu vai latviesu banka. Nakosas bankas bankrots Latvija ir tikai laika jautajums jo valsts nekadu uzraudzibu par bankam neveic, Krumani cietuma neiesedinas jo vina ,,otkatos,, ir tik daudz sanemusi ka atpirksies no jebkuras tiesas, banka valsts amatperonam smaksa ,,otkatus,, lai tur muti un ,,neredz,, ka bankas nauda tiek izzagta un Krumane un Co ari tur muti un jadoma parskaita pravus lidzeklus tas partijas melnaja kase kas vinu ielika saja amata. Kur tad glabat naudu? Eiropas bankas tai skaita Skandinavu bankas kuras strada Latvija Eiropa un pasas zeme Zviedrija.
x
x
Jabrinas kapec vienmer valsts un pasvaldibas nauda tiek glabata tiesi krievu bankas, vel brinumainak ir tas kad krievu Parex bankroteja un faktiski musu valsts tapec bija tik briesmiga krize tik un ta valsts un pasvaldibas nauda tika noguldita cita krievu parvaldita banka Krajbanka, kapec valsts nauda tiek nesta tiesi uz saubigajam krievu bankam? Vai gadijuma nav ta ka atbildigajai valsts vai pasvaldibas amatpersonai krievu banka samaksa ,,otkatu,, par valsts naudas noguldisanu?
K-K
K
... @K_K, vari uzrakstit un salidzinat ciparus tame: izbijusaisBakka : Laventu, K&K, Antonovu un parejiem no Olimpijas, Komercbankas u.t.t. ! ... NA tacu ir sevi attirijusi no sadiem ...
Pilnīgi
P
skaidrs, ka Latvijai nepieciešams eksorcists. To te blogos uzrakstīju pie kāda bloga, kas vaino Velnu pie Latvijas nelaimēm. Bet naudu Valsts kasē arī nozags, kamēr neatbrīvosies no Sātana varas.
Jūlijs
J
Tādi paši noteikumi jāattiecina uz visiem valsts iedzīvotājiem. Kāpēc kāds ir labāks. Lai visu valsti apkalpo valsts kase, komisijas maksas saglabājot, kādas ir līdz šim komercbankās, valstij budžetā vēl papildus ienāks desmitiem miljonu latu.!!!!!!!!!!!!!!!!
zebra
z
Valsts līdzekļus uzticēja privātbankām ne jau par skaistām acīm. Tur tas joks, ka mūsu bāleliņi 20 gadus strādā slikti. Viņi dara savu darbu pavirši, bet mums visiem par to jāmaksā.
...
.
šorei sakarīgi + vēl t.s. valsts uzņēmumi, kā, piemēram LU utml.
bubulis
b
Nu vajag tāpēc glabāt naudu normālās bankās.Bez tam būsim reāli valsts kasē procentus neviens par depozītnoguldījumu nemaksās. Piemēram, ja tu ieliec depozītā piemēram 20 miljonus uz kādiem 3-4 procentiem gadā, tad naudas apjoms, ko iegūst pašvaldība vai valsts kapitālsabiesrība ir apmēram 600 000.- 800 000. Nemaz nerunājot par augstākminētajiem operatīvajiem maksājumiem, kurus Valsts Kase nemaz nav spējīga apkalpot. Dombrava ar savu brigādi izceļas ne vien ar populismu, bet ar stulbumu arī. Banku sabrukšāna nav kas tāds, kam būtu tā uz sitiena jānotiek un visus laiku no tā jābaidās. Vajadzētu tikai lai fuktuks šādas darbības izkontrolētu.
ble
b
Ir gan tā ka IR jābaidās no banku sektora, gan tas ka ir jābūt lielākai kontrolei. Un no kurienes Jūs te visi raujat ka Valsta kase nevar izkontrolēt transakcijas? Vispār zinat zik ilgā laikā var uzbliezt normālu banku? Tur taču nesēž vecene ar kaukulatoru!!!
  • 0
  • 0
garām
g
Valsts bankai ir jābūt, kaut vai tāpēc, lai neveidojas neierobežota alkatība šajā sektorā. Lai ir pat zemāki procenti, toties drošāk. Lai tad privātbankas konkurē un cīnās par klientiem, bet mums jau likums garantē privātstruktūru-banku peļņu, jo veselu virkni pakalpojumu un preču ir aizliegts iegādāties savādāk, kā tikai maksājot caur banku un samaksājot bankai par "pakalpojumu" it kā es to gribētu pats. Ja jau ir jāpārskaita nauda caur bankām tā teikt caurspīdīguma dēļ, tad par to bankas nedrīkst ņemt par pakalpojumu, pilnīgi pietiek, ka tajās uz brīdi ienāk nauda.
  • 2
  • 0
Mja
M
Nākamajās vēlēšanās balsošu par jums. Jūs esat vienīgā loģiskā partija Latvijā.
Kaspars Gasūns
K
Kā reizi loģikas tur ir vismazāk. Bet padomju nostaļģija pēc valsts klātbūtnes visos sektoros gan. :)
  • 1
  • 6
Edzis
E
p.s. Man puika tikko piezvanīja un teica, ka zina kā to banku aplaupīja - "Banku noteikti aplaupīja astoņos, jo tad ārā ir riktīgi tumšs" :)
$
$
Velosipēdu izgudrotāji atradušies... Ne jau no gara laika visur pasaulē komercbankās tērējamā nauda tiek glabāta. Jo valsts kasei vai valsts bankai nav fileāļu tīkla un citas infrastruktūras, kas praktiskas operācijas varetu veikt. Un nav tapec, ka tā ļoti dārga un galīgi nerentējas tāadu turēt, kad blakus komercbankam tas viss jau pieejams, un daudz lētāk. Un vēl tāpec, ka valsts struktūra nedrīkst ar komerdarbību nodarboties - korupcijas un monopola risks par augstu. Izzags arī valsts kasi, ja ta sāks ar šādam operacijam darboties, par to varat būt droši. Paši dabūsiet nožēlot, ja ko tādu dabūsiet cauri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas