Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

NA sniegs arī savus priekšlikumus Vienotības un ZRP ekspertu izstrādātajiem dokumentiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bumers
b
Tagad būs ļoti svarīgs gājiens no Jūsu puses VL/LNNK. Jums jābūt gudriem. Lai ZRP arī vēlētos ar Jums stādīt koalīciju. Jums ir jāpārliecina ZRP, ka viņi nekļūdīsies! No Jums un Jūsu gudrības šajā sarežģītajā situācijā, kuru ir izveidojis Zatlers ar savu partiju, ir ļoti daudz kas atkarīgs!!! Citādi risināsies ļoti sarežģīti notikumi.
Zatlers grib izprovocet Biskekas no
Z
Zatlers tacu zina ka Latviesi ir kategoriski pret krievijas 5 kolonnas partiju SC ieklausanu valdiba! tad kapec Zatleram tas ir vajadzigs? Kapec vins to dara?
Zatlers ar savu aferu visiem atve
Z
Ja pirms velesanam vel daudzi domaja par krieviem, nu iebrauceji no PSRS..sadzivosim mierigi, tad tagad neviens Latvietis nesaubas ka krievi latvija ir Putina instrumnts krievi ir krievijas 5 kolonna tapat ka sudetu vaciesi bija nacistu 5 kolonna Cehosovakija.
Gunars
G
Man ir ieteikums Nacionalajai Apvienibai, vai nevajadzetu apzinat cik cilveku butu gatavi iet pie saeimas vai Zatlera krapnieku partijas biroja un rikot protestu pret Latvijai un tautai naidiga Maskavas speka SC noklusanu valdiba! un vispar noskaidrot kapec Zatlers tik loti citigi darbojas Krievijas intereses atbalstot maniakali krievu SC
nunu
n
DP vajadzētu vispirms pārbaudīt vai pats neesi čekas aģents, kurš meklē muļķus, lai provocētu nemierus.
  • 1
  • 1
K-K
K
... NA rikojas pareizi, principali un patriotiski !!!!
Jaanis Savickis
J
paldies Paradniekam par viedokli, sobriid Visu Latvijai! saak izskatiities par visnosveertaako partneri un gandriz gribetos ka viji veido valdiibu piesaistot citus, ja vien tas buutu iespeejams skaitliskaa sadaliijuma deelj... Piekriitu ka lielajiem jaanolaizas no augstumiem... Ir iistais laiks luugr Dievu paz savu zemi un valsti.... sajuuta taada kaaa dziesmaa par krustceleem, kad Teevu zeme valjaa staav... veel gribu teikt latviesi speej valdit savaa zemee, mees varam ar dievpaliigu buut saimnieki savaa zemee. Teevs, Dievs paliidzi sajaa briidii muusu zemei!
haha
h
Pats nosvērtākais? Nesmīdini tautu, katrā gadījumā viņa atsevišķi izteikumi liecina par pretējo. Nez vai var atrast nosvērtu politiķi, kurš par katru cenu grib tikt pie varas.
  • 1
  • 1
logiski
l
Vienotības un ZRP ekspertu izstrādātajiem dokumentiem šķiet vairs nav nekādas nozīmes
sdf
s
"...ja to aicinās būt par trešo koalīcijas partneri..." - vai no VL neviens avīzes nelasa? Par tā saucāmo "trešo" Zatlers izvēlējās SC piektienas naktī, labrīt! (Patiesībā, viņš SC izvēlējās jau pusgadu atpakaļ, bet piektdienas naktī viņš to pirmoreiz atklāja saviem partijas biedriem un vēlētājiem.) Un, patiesībā, tas ir nevis trešais, bet otrais partneris, jo Vienotības tur nav un cerams nebūs. Paga, paga... Ko tad nozīmē "trešais" VL izprātnē? Varbūt VL grib uzprasīties Zatleram un Urbanovičam būt par trešo?
Edgars
E
no zatlera internetā salasītās partijas jau 2/3 iet projām takā urlanovičam ar jūdu iskariu nekas nesanāks jo izrādās zrp visi tomēr nav nelieši un idioti.
  • 6
  • 1
Tauta
T
Sākot ar ZRP lēmumu veidot koalīciju ar SC vienreiz beigsies stulbo nacionālo ambīciju laiks un viss nostāsies savās vietās. Vajag tā, lai Latvija kļūtu par valodu brīvas lietošanas valsti. Tagad tas tā nav, bet gan jau situācija līdz tam nonāks un no šāda lēmuma iegūs ne tikai krievvalodīgie, bet arī latvieši.
haha
h
Piebiedrojos tautai. Jāpārtrauc tā bābiskā matu skaldīšana un utu dzenāšana, - jāstrādā. Kas neriskē, nedzīvos Jūrmalā.
  • 2
  • 1
Heracleum
H
Vai prasības pēc citas - ne latviešu - valodas arī nav saistītas ar kādas sabiedrības daļas, Jūsu vārdiem izsakoties, "stulbām nacionālām ambīcijām"? Arī šīs prasības ir vistīrākais nacionālisms, kas veiksmīgi tiek piesegts ar internacionālisma plīvuru. Ja valodas un kultūras jautājumi ir tik nesvarīgi un otršķirīgi, kāpēc Jūs par tiem tā cīnāties?
  • 4
  • 0
Latvijas TAUTA
L
Neceri! Zagļu laiks vairs neatgriezīsies. Pajautā labāk, cik Zatleram ir samaksāts par Latvijas pārdošanu. Tu laikam esi Putina tauta?
  • 5
  • 2
Cita tauta
C
Latvija jau tagad ir "valodu brīvas lietošanas" valsts. Tik lielas brīvības attiecībā uz valodām reti kurā valstī var atrast. Derētu šo brīvību biščiņ samazināt, lai samazinātos "stulbās nacionālās ambīcijas", sevišķi no imigrantu puses.
  • 11
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas