Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

NA Valsts prezidenta amatā joprojām vēlas redzēt Levitu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zxzxs
z
Ja jau gribat 'demokrātijas'' globalizatoru, kas neatškiras no fašistu vai komunistu gtlobalizatoriem, tad SAPROTAMs NA sit 100niekā.
soross
s
Tā ir mana labākā kandidatūra! Tas ir Jūsu pašu labā, muļķu zemes uzplaukumam!
Jānis
J
vislabākais būtu Šlesers!gudrs,izskatīgs,prot angļu valodu,uzņēmīgs!
Vārds
V
Jānim DDDD
  • 0
  • 0
par Rubiku!
p
Alfreds Rubiks - musu prezidents!
gaaraas runas,bet darbi grimst purv
g
neviens nedomaa ,kaa uzlabot un radiit razhotnes.driiz beigsies deju shovs,tad naakamais shovs par prezidenta kreeslu.
Par Levitu
P
Levitam ir milzīgs atbalsts sabiedrībā, jo viņš ir cilvēks ar lielāko intelektu un stāv par tiesisku Latviju Eiropā.
:):):):)
:
Vai tas arī nav galvenais iemesls, kāpēc ZZS ir pret viņu? Jo ZZS ar intelektu ir tā pašvaki :):):), tāpēc - acīmredzams mazvērtības komplekss!
  • 2
  • 1
p
p
Kur var dabūt pielaidi patriotismam?
kopsummā atbaidoši, ka prezidentu v
k
neuzticami, bez SAB pielaides, cilvēki. Vai tas ir ļeģitīmi?
Levitam redzet prezidenturu ka sava
L
Ne tadel, ka vins nebutu labs prezidents, bet tadel, ka ZZS vins nav vajadzigs. Brigmanis jau atklati pasaulei teicis, ka neviens no jau minetiem kandidatiem netiksot ievelets. Tatad, gluzi ka jau agrak, ZZS nebalsos kopa ar koaliciju bet piedalisies kada arpus koalicijas velesanu bloka.
vismaz Levitu
v
tā varētu teikt. Kalniete enerģiskāka un pārzin visu ķēķi.
laucinieks
l
Cik ilgi SAB vērtē pielaidi?Visiem kandidātiem jau ir jābūt pielaidei pirms vēlēšanām,citādi iznāk,ka kāds jau zina,vai pielaide būs vai nebūs
...
.
Tāds cilvēks, kā Levits par prezidentu - tas būtu vareni! Protams, ne jau nu visiem 100% viņš būs patīkams un tīkams.. kurš gan būs? Bet es domāju, ka par laiku, kad viņš bija prezidents vēlāk varēs bez kautrēšanās stāstīt saviem mazbērniem gan tie kam viņš šobrīd nepatīk, gan tie kam patīk. Bet tā.. vispār jau diezgan smieklīgi pavērot, kā liberasti sadziedājušies ar saskaņiešiem Levita lamāšanās :) Atraduši kopējo valodu praida žoga abās pusēs stāvošie :DD
zj
z
Varbūt vispirms Levita kungam vajadzētu pajautāt, ko viņš domā par LV sociālo taisnīgumu, tieslietu sistēmas efektivitāti, tautsaimniecisko procesu pārvaldības kvalitāti, kā arī - kāds varētu būt viņa kā iespējamā prezidenta devums šo procesu pozitīvā virzībā. Un tad lemt par to, vai viņš der.
> zj
&
Izlasi Satversmi un paskaties, kādi vispār prezidentam ir darba pienākumi! Jeb tu sētnieku darbā ņemot - viņam arī prasīsi kāds varētu būt viņa devums sociālā taisnīguma, tieslietu sistēmas efektivitātes un tautsaimniecisko procesu pārvaldības kvalitātes procesos? Satversmē skaidri un gaiši ir definēti prezidenta darba uzdevumi. Darīt kaut ko ārpus tā - viņš nemaz nedrīkst! Jo tad tas būs Satversmes pārkāpums.
  • 2
  • 1
hmm...
h
Patiltē dzīvoji, ja neko no tā visa neesi dzirdējis?
  • 3
  • 2
Protams!
P
Levita kungu! Vienīgais šajā/tajā Kolhozā viņš tiks izbrāķēts, kautkā novazāts. Jo visi šie iepriekšejie neko nav bijuši Spējīgi Sakārtot Latvijā! Pavēlēt visām iepriekšējo 24 gadu Saemām Būvēt Latviešu tautas Labklājību! Latvijai/Latviešu zemei ir vajadzīgs Valdnieks! Kas šo te atpalikušo Kolhozu/Latvijskuju Respubļiku izvestu no šīs atpalicības! Kurš Pavēlētu Nekavējoties Politiskām Partijām, Būvēt augšā Industriālu ekon., kura tikai ir spējīga dot Latviešu tautai Labklājību! Es domāju Levita kungs, varbūt nav kategorisks Pavēlnieks, bet Spējīgs pagriezt Latvijas nākotni uz Civilizētas Eiropas ceļa! Viņš būs nākošais aiz Vairas Vīķes Freibergas kundzes, kurš prot izteikties un vairākās valodās! Un cerams, kad tiks pie vārda, kautkur svarīgā vietā eiropā, pasaulē, tad pateiks Perfekti, kas ir Latvija, ko mēs gribam, varam un uz ko esam spējīgi! Bet tomēr ceram, ka Levita kungs būs Latvijas Prezidents! Par viņu noteikti nebūs jākaunās!
Paldies Dievam!
P
Beidzot kādiem LV pilsonīšiem ir attaususi gaisma un saprot, ka Egils Levits IR vienīgais, kuŗš ar savu inteliģenci un plašāku pasaules saredzējumu (kas trūksts 98% LV iedzīvotājiem) pārstāvētu Latvijas intereses gan EU gan visā pasaulē. No komentāriem vien var jau secināt, ka manis teiktas par 98% iedzīvotāju inteliģences trūkumu IR patiesība!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas