Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Nacionālā apvienība varētu nosaukt savu prezidenta amata kandidātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Vai tu re'jums būtu interesantas priekšvēlēšanu sacensības!Vai totalizators arī darbosies???Kurš būs kases turētā js vai Ē.Jēkabsons kā "liels specss visās lietās"? Jums tie 'padomdevēji"un "domubiedri"ir tik DĪVAINA kompānija un ne pozitīvi vērtēti kadri.Varējāt pieķert Lindermani ar Osipovu.JUms vēl ļooti tālu līdz vērā ņemamiem politiķiem,jo atrodaties vēl arvien mītiņotāju un bruģakmens metēju stadijā.Ancuks jau nemaina dom āšanu un saprašanu.Nelaimīgi būs jūsu nosauktie kandidāti,jo tā ir negatīva "preces"zīme.Lai gan tas ir viltus gājiens,jo nosauksiet tieši tos kandidātus ,kurus NENOSAUKS SC+ZZS.Kāds honorārs?
lasitaja
l
Lembim zhiidu asinis? Peec vaibstiem vareetu buut. Mees visi nesam mantojumu no priekshtechiem.
you
y
..varbūt ..valsts prezidents ..parādnieks...!!?? nu trakoti feini skanētu..un īsti vietā!!!
aradhana
a
... neatkarīgi no matemātikas - kuru mēs atzītu par piemērotāko, ja šis jautājums būtu lemjams tikai mums, nevis kurš tā kā būtu labāks par pārējiem no tiem, kam ir izredzes tikt ievēlētiem. Atbalstīt kādu citu laika vēl pietiks.
aradhana
a
Nešaubos par Levita kunga erudīciju un gatavību iestāties par valsts interesēm, taču vienlaikus man ir bažas, ka viņa uzskati ne gluži atbilst Nacionālās apvienības pamatnostādnēm uz ass konservatīvs - liberāls. Otra lieta, ko apšaubu - viņa spēja pēc paša pieredzes saprast, ko domā un jūt vienkāršā tauta. Šo iemeslu dēļ man būtu gribējies redzēt, ka Nacionālā apvienība vismaz šajā stadijā izvirza pilnībā savu kandidātu - ar domu, lai tauta redz, kādu tad mēs, saskaņā ar saviem uzstādījumiem, vēlētos prezidentu - neatkarīgi no "matemātikas", kuru mēs atzīstam par piemērotāko, nevis ku
He he...
H
Lai pilsoņi apvienojas partijās, taču partijām nav un nevar būt monopols par deputātu kandidātu izvirzīšanu, tādas tiesības ir tikai pašiem pilsoņiem. Tāpēc visā valstī jābūt tikai vienmandātu apgabaliem, kur neatkarīgi vai cilvēks ir vai nav partijā to izvirzīt var tikai paši pilsoņi. Partijām nav tiesības ievēlētos deputus (ja tie ir partiju biedri) dresēt kā škirnes suņus, jo LR Satversme nosaka, ka deputāts ir neatkarīgs un atbild tikai savu vēlētāju nevis partiju priekšā. Tā saucamā rietumu demokrātija ar partiju bļodām ir sevi izdzīvojusi un ir nelikumīga mūsu LR Satversmes priekšā.
zvirbulēns
z
Partijas ir un pastāv visās demokrātiskās valstīs, baidos, ka tās likvidēt neizdosies, tad jālikvidē arī brīvības - apvienoties, tai skaitā, lai panāktu konkrētu politiku. Es ieteiktu padomāt par domu Satvesmē noteikt, ka ievēlētie deputāti nedrīkst vairs sastāvēt partijās, ka netiek veidotas frakcijas.
Arturs M
A
Nu es gan redzēju, ka tieši Roņa kungs sakārtoja attiecības arī ar Maskavu , jo saprot ekonomiskos jautājumus arī nevis tikai pliko politiku, bet kopumā galvenā problēma Latvijā nav Prezidents, bet gan partiju nelikumīgā varas uzurpācija Parlamentā. Partijas ir kā ļaundabīgs audzējs uz tautas miesas un tas jālikvidē.
kurzemniece
k
Tad jau dabūs likt tevi,jo lembe ar nav latviets īsts.
zvirbulēns
z
Vai Ronis nav ASV kalps? ASV politika pret latviešiem, Latviju, vienkārši atbaidoši pretīga, ASV - tas ir šausmīgi, var teikt -Krievija divi! Nē, Ronis neder!
zvirbulēns
z
Virzot kādu par prezidenta kandidātu, saprātīgi politiķi arvien patur pāta vienu domu - vai par šo kandidātu nobalsotu arī tauta! Vai Levitu tauta ievēlētu par prezidentu, vai te ir kādas izredzes?
Arturs M
A
Redz, es lasu LR Satversmi un tur rakstīts, ka valsti vada pilsoņu ievēlēts Parlaments- Saeima nevis kāda partija. Tāpēc ir Satversmes pārkāpums, ka tikai partiju saraksti un tajos iekļautie tiek ievēlēti Saeimā . To pirms vēlēšanām konstatēja zinoši juristi un iesniedza prasību Konstitucionālajā tiesā, bet tā formālu iemeslu dēļ šo lietu nozūmēja. Bet nekas tūlīt jau nāks jaunas vēlēšanas un šis partiju diktāts tiks pārtraukts. Pilsoņus Saeimā jāpārstāv pašu pilsoņu izvirzītiem un atsaucamiem deputātam , tad arī Latvijā reiz būs kārtība. Un Prezidentam jābūt zinošam un pieredzējušam, lai to tādi padomnieki nevarētu stumdīt un grūstīt. Par tādu uzskatu A.Roņa kungu.
tolerasts
t
Bet ko tad tu pats slavini Ventspils čigānu? Moš, labāk bīdi savu korišu Savicki. Tas gan VDK darbonis, bet tomēr "tīrasiņu" letiņš...
zvirbulēns
z
Latviešu tautai ir jāatgūst pazaudētā pašcieņa. Par prezidentu jāieceļ latvietis. Cittautieši, OK , var kalpot Latvijai, latviešiem, bet ne prezidenta ampulā, te ir Latvija, te prezidentam jābūt latvietim, un tas tak tik vienkārši un pašaprotami! Ja nepatīk Veidemane, tad par prezidentu var iecelt Ingūnu Sudrabu, vai Dzalbi, bijušo Saeimas piekšsēdētāju.
zvirbulēns
z
Vēl jau pirms kāda izvirzīšanas nopietni apsverams arī jautājums, vai cilvis nav saistīts ar kādu ārvalsts specdienestu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas