Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Nacionālās drošības komisiju vada Kučinskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā tas ir...
T
Latviešiem ir paruna - pasaki kas ir tavi draugi,pateikšu kas esi tu.Kučinska piederība TP nerada uzticību,zinot tās iepriekšējos darījumus.
Berta
B
Agresīvais demagogs Kučinskis nav ne ar ko labāks par citiem TP zagļiem.
Ausma
A
Šausmas! Kalvīts (Treknāpartija) pārdeva Abreni Krievijai apmaiņā pret "izdevīgiem" darījumiem. Segliņš (Treknāpartija) pieņem partijas birojā "piedzērušu" Ivanovas slepkavībā apsūdzētā vīra šoferi un izbijušu iekšlietu sistēmas darboni. Vai nerodas trauksme par vēl vienu TreknāsPartijas darboni šoreiz atbildīgajā Nacionālās drošības komitejas vadītāja amatā?
fiksais
f
Valstī, kurā vienā dienā tiek pieņemti MK lēmumi, kas rada zaudējumus valstij vairāku desmitu miljonu apmērā, par drošību rūpjas tie paši kas ir tiešīe labuma guvēji no šiem līgumiem? Vai Latvijas drošību struktūru uzdevums ir trenkāt tikai kabataszagļus un piesegt miljonu izlaupītājus no valsts kases? Kā labā strādā Kažociņa kantoris? Mak izdevigi, ka Latvija tiek izlaupīta rekorda ātrumos?
mērglis
m
tiesa, tikpat daiļruniigs bija arii gaļas kontrabandas lietaa , kad drošiibnieks pieņeema kukuli par kontrabandas ešelonu , tas tika uzfilmeets , Leiškalns peec droošiibnieka zvana uzleeca kaajaas un paziņoja , ka kungs Margeevičs iekrits naudas saņemsanas briidii , peectam stuuma pasaku , itkaa kungs Margeevičs esot bijis aģents iefiltreets kontrabandistos , sapratu , ka viņeejais... protams dokumenti tai pašaa naktii bez peedaam pazuda , kaa nee , ja taads atbalsts peerkamajos deputaatos , starp kuriem pabijis arii degvielas cauruļvadu urbeejs O.Griigs...
Ērglis
Ē
Daiļruniigi vai ne, bet to, ko viņš teica, teica ar izpratni un tā, lai to saprot arī viņa zākātāji.
Šunelis
Š
Izskatās, ka Jaunais laiks nevar aizmirst Repšes valdības krišanu, kad LPP, pret kuru JL izturējās kā pret uzticamu šuneli, ar kuru var nerēķināties, pameta Repšes valdību.
mērglis
m
Leiškalns ļoti smalki maaceeja žestikuleet ar rociņaam , tas laikam palicis no gadiem kuri aizvadiiti aiz baara letes , ne par to runa , viņš vienmeer daiļruniigi maaceeja aizstaaveet budžetu ar deficiitu tas ir iestaastiit taa nepieciešamiibu un pamatojot taa atpelniišanu , koliidz budžeta izdevumi jaasamazina par 40 % tad šim kungam atliek noplaatiit rokas , cita žesta nav , laiks atiet malaa , negaidot kad nometiis...
Žēl
Ž
Žēl, ka Leiškalns tā pagāja malā. Tas ir vīrs ar ļoti asu prātu.
FinKom
F
Tad lai dod I.Godmanim Budžeta un finanšu komisijas vadītāja amatu.
zvirbulēns
z
Kariņu nevar likt, viņš tak ne velna nesajēdz :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas