Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nagla: Bērziņš nav izcils orators un neprot angļu valodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Privatizācija
P
Padomju miljonārs, kā gan nesapratīsies ar Brigmani un Urbanoviču. No vienas smilšu kastes... Bet par tautsaimniecību, nav brīnums, ka viņš var palīdzēt iekustināt saimniecisko pusi, tikai jautājums, cik no tā tiks valstij, cik 3 brāļiem oligarhiem.
Teodora
T
... hm! Vakarvakarā dzirdēju- kā Tomsons uzdod šim jautājumu par Iespējamām prezidentālām kāzām. Muldēja viņš ilgi un dikti krustām un šķērsām, saprast varēja no visa tā ķīseļa, ka 100 gadus viņam nav vajadzīgs. Vai tiešām ir tāda sieviete, kas uztur jebkādas attiecības ar šo B? Vārdu trūkst.
Vārds
V
TV3 sižets par rasnaču un saskaņas zēniem normālā pasaulē liktu viņam pazust jau šodien
Temīda
T
Bērziņš prot tikai rēķināt naudu savā makā, tur jau daudz izteikties nevajag… Žēl, ka tās morāles kauns ir mūsu valsts pirmā persona. Mīļie, zūrnālisti rociet gan, varbūt tā tiksim no viņa vaļā, jo grēku viņam….. Miljonu nopelnīt nav iespējams…. īpaši tādā valstī, kas tikko sākusi savu neatkarības gaitu. Vajag tikai pierādījumus. Un to novēlu atrast!
Edīte Gornova Rasmusena
E
Skumji un nožēlojami, kas notiek Latvijā. Vai Jūs , kas te skaldat matus savos komentāros esat padomājuši par to kas TE NOTIEK? Sodienas balsojums pat nav komentāru vērts. Tiek sameklēts, no kaut kurienes izvilkts nenozīmīgs cilvēks lai partijas varetu viņu izmantot kā vīģes lapu un piesegt savus netīros darījumus. Dumjš šis cilvēks, kas iepinas tādās lietās. Bet laikam jau ar biezu ādu - PSRS rūdījums un cilvēcīgie pazemojumi tādiem ir dienišķā maize. Saņemta naudiņa no valūtas fonda, SC, ZZS un oligarhi tagad var parādīt pakaļu aizdevējiem, jo pašiem ir salocīta zeķe ar naudiņu un tauta var no Latvijas aizbraukt ja kas nepatīk.
Dr.xy
D
Komentetajiem: jus rakstat par so pretekli-Berzinu cik vins sanem pensija,ka vins truls neizglitots komunistu betongalva un kauna traips Latvijas Valstij.Ja ,tas vins ir! BET par GALVENO nav neviena varda! Vins kopa ar LAVIJAS VALSTS un LATVIESU TAUTAS IENAIDNIEKIEM SC,ZZS un PLL censas nozagt mums MUSU LATVIJU !
skolmeistars
s
Savukārt žurnalistikas doktorantei Naglai vajadzētu sameklēt kādu pamatskolas latviešu valodas gramatikas grāmatu, jo reizēm tekstus de fakto ir pagrūti bez smaida noklausīties:)un noskatīties:0pieklibojam, reizēm ar abām kājām:)
lauķe - KLM
l
Sena dziesma jaunās skaņās......
KLM-lauķe
K
Senas cieņas vārdā uzdrošinos Jums piedāvāt dzejolīti, kuru pats sakomponēju - tā draudzība mūžības ilgumu zin kas granātu arumos dīga trīs draugi bija rotā un dziesma tos min - no Maskavas Minskas un Rīgas P.S. No Rīgas bija uzvārdā Bērziņš
KLM-lauķe
K
Gribēju Jums pajautāt, kundze - vai šo traģisko notikumu iespaidā laukos govis nav norāvušas pienu, no izmisuma ganībās lecot vismaz pāris metrus augstumā, mēģinot savām acīm saskatīt Rīga notiekošo?
lauķe
l
Ak, KLM, paldies par apvaicāšanos....Pienu nav norāvušas, toties( atvainojos) sū.u ne mazāk kā Rīgā.....
  • 4
  • 0
to vairispirms 15 minutēm, 2011.06.
t
zaķīt, par to "nopelnīto"pensiju tu pārspīlē. Tēlo naivu, vai tiešām nesaproti? 1. Valde (bērziņš) bankā ar valsts kapitālu (tavu naudu) pati sev noteica ap 200 000 algu gadā, un to arī saņēma vairākus gadus, pie kam laikā, kad banka cieta 15 miljonus zaudējumus. 2. tāda pieeja liecina, ka bērziņš kā baņķieris ir nulle , k&k līmenis - krāpties, raust sev, bet, kad katliņš piedeg, uzgrūst mēslus tautai, bet pašam aizlaisties ar miljoniem. 3. kas tas par darbu - kā ieliktenim vadīt banku? Ne tas tautsaimniecībai ko ražo, ne intelektu prasa. Milzu algas ne jau ar darbu nopelnītas, bet pašu piešķirtas. Tāds arī ir tas bērziņš - siltu vietu izmantotājs, negodīgs rausējs un tagad lielās, ka esot gudrs. Paklausies, kā tas vecis runā - 3 paplašinātus teikumus par vienu tēmu nespēj izdvest. 4. Un par pensijām - šī valsts sliktā nozīmē izceļas ar tādu pensiju likumu, kur šādi salašņas, kas dažus gadus sev piešķīruši neadekvātas algas, uz to pamata visu atlikušo mūžu saņem neadekvātas pensijas no valsts (manis un tevis, ja tu maksā nodokļus). Normālās (bagātās un godīgās valstīs = Šveice) valsts pensijas ir nelielas (2200 CHF) un visiem vienādas! Visiem, kas nostrādājuši 40 gadus un sasnieguši 65 g.v. Pārējā pensijas daļa ir katra darba ņēmēja paša ziņā - sakrāj, ja esi gudrs, un strādā, tad tev sakrās darba devējs. Tā netiek atbalstīta krāpšanās ar milzu algām un nabadzīgie valsts resursi neaiziet zagļiem.
vairis
v
un cik saņem latvijas bankas prezidents? un ar algu nosaka pats:) pat augstskolu rektori sev noteikuši algas 100000 latu gadā, un tās naf finanšu iestādes. ja tev skauž kas tev traucē banku vadīt? neviens tev neliedz darit kā vēlies, bet tava izvēle nav iemesls lai citi nedaritu. kāpec bērziņam jātaisnojas ka viņš var bet tu nevari? tu pat savu vārdu uzrakstit kaunies zem sava "atmaskojošā"murga
  • 0
  • 6
KLM
K
Nagle - Bērziņš nav izcils orators.... .......................................................................... Nagles kundze, tā ir Dieva dotā dāvana mums - Hitlers bija izcils orators -un tagad padomājiet, kas notiktu, ja arī Bērziņš būtu izcils orators? Bailes pat iedomāties.....
Inese
I
Cilvēki! viņš vispār neprot runāt, atbild augstprātīgā tonī, ļoti nekonkrēti, izvairīgi.Īsts padomju nomenklatūras auklējums. Kā tāds pārstāvēs mūsu valsti pasaulē? Viņu pat uz Poliju nedrīkst laist...Man kauns par Saeimu, no kuras tāpat neko dižu negaidījām, bet šoreiz parādīja, ka tautas vēlmes lielākajai daļai ir absolūti vienaldzīgas. SC atklāja savu seju...Nepievilcīgāka, nekā līdz šim domājām...
latviete
l
Diemžēl arī latviešu valodu viņš diez ko labi nemāk, laikam gramatikā bija tikai divnieki. Bet viņš jau, kā saprotams, skolā vispār nav gājis, jo kopš 6 gadu vecuma strādājis algotu darbu un maksājis nodokļus.
lauķe
l
Ko jūs te par angļu valodu.....galvenais, ka runāšot krievu mēlē....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas