Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Naglis: ja "Par labu Latviju" pārveidos par politisku kustību, būšu pirmais, kas izstājas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
BBB
B
ja ravis grib sleseram maju buvet jurmala un sanemt valsts pasutijumus, tad jabut partijas dibinatajos, vai tad tas nav saprotams?
bimbam
b
Dievs, sveti Latviju un atbrivo mus no visiem polibtburlakiem un dod mums pratu velesanas pareizi nobalsot! Zel raidlaika, tik tuksu muldesanu sen nebiju dzirdejis, tacu varbut ari nebija slikti uzzinat, kas ir kas! Jacer, ka pec 20 gadiem veletaji beidzot izdaris pareozo izveli!
traductrice
t
Naglis - cīnītājs par ideāliem un filantrops! Cik tas izskatās cēli un ... cik ļoti nesaskan ar to, ko ir darījis visus 20 gadus! Jo tuvāk nāks rudens, jo vairāk šādi Donkihoti ņirbēs mums gar acīm..
Būsim modri un vērīgi!
B
Vispār jau televīzija ir viena laba lieta - daudz ko atklāj arī sejas. Tā izgāzās Šķēle, tā - šie te bāleliņi. Bet bija gan laikam cerējuši uz labu reklāmas laiku, ko vēlīgi piešķīra LTV Gailītis un Kots.
joe
j
"3 vīri laivā" tā arī neko nepateica, radās duālas sajūtas - vai nu nav ko teikt vai, kas liekas ticamāk, plebsam to nav jāzin. Katrā ziņā zēni ir tie, kas viņi šodien ir, tieši pateicoties mākai izmantot bijušo/esošo/topošo politisko situāciju savā labā. Diemžēl, pretī spēlējošie žurnaļugas nearko nebija labāki, vislaik sacentās, kurš pēc iespējas dzeltenāk ko uzjautās un pamatā bija ieciklējušies uz to, ka ne no bedres ārā jārāpjas, bet kā sāpīgāk sodīt bedres racējus.
WWW
W
Par katru nozvejotu balsi, ko šie ,,saucamie uzņēmēji,, apčakarējot tautu piespēlēs buldozeram un kampējam ir apsolīta rinda valsts pasūtījumi. Un tikai tāpēc buldozers sauc visus kopā, jo sūdi ir diezgan lieli. Par buldozeru un kampēju maz kas grib balsot!
Vientulais vilks
V
CIENITAIS,es seit AUSTRUMU KRASTA daru visu ,kas manos spekos,lai sie LATVIJASizlaupitaji reiz sanemtu pelnito un pazustu uz visiem laikiem
TV
T
Cilvēks, kurš iestājies buldezeros un par viņiem balso un pie tam vēl piesauc kaut kādas kristīgās vērtības, nu nevar būt sakarīgs. Tā jau ir ārsta lieta!
naglij, beidz zagt
n
.
Šampēteris
Š
Viss raidījums bija izvairīšanās no atbildes - kāpēc starp politiķiem un expertiem jāmaisās grupiņai "Par pirmsvēlēšanu(labu) Latviju".
eseris
e
Vecis 10:10 " ka Belēvičs ir ļoti simpātisks runātājs," Jā, viņš ir salds runātājs kamēr no Tevis dabū to ko vēlās. (šajā gadījumā tavu balsi vēlēšanās.)
papucis
p
""Kustība""ir PAR MAZ-IR VAJADZĪGA LATVIEŠU SABIEDRĪBAS""TOTĀLA MOBILIZĀCIJA"',ja nespēsim to-varam pilnīgi pazaudēt to,kas vēl mums ir atlicies...DOMĀJIET ĀTRI!
eseris
e
Vientulais vilks 01:16: "Kur sie brinumainie labveli bija visus sos gadus?" Viņi kasīja naudu savos maisos un noteikti darīs to arī rīt, protams, ja Jūs to ļausiesat darīt. gunča nepalaidīs izdevību "uzlikt kluci" citiem uz galvas - kopš dziļam bērnu kājām TAS ir viņa hoobijs un to viņš prot darī. Ievēliet un paši par to pārliecināsieties.
Kaimiņiene
K
Nu raidījums bija galīgais sviests,ko demonstrēja tie biezie...vai tiešām naglis domā ka mums tā domāšana ir tai pašā līmenī,kā bija 90-tajos gados,mēs sākam domāt un zinām,kāpēc jūs tādi parādījāties uz ''skatuves'',forš čalis tas pans Kleksis,nu aizbāza jums tās mutes,ka bija jāsāk rīstīties un vienalga neko jēdzīgu nevarējāt pateik,kāpēc jūs tādi uzradāties tieši tagad,pirms vēlēšanām,kur jūs bijāt kad sākās krize,kur bijāt,ka Kalvītis sataisīja sūdus,kur bijāt?kāpēc tad nesteidzāties glābt valsti,tad jums aināriņš ar andrīti nesauca palīgā,jo visiem bija labi,nu ''kuģī sūce''????slikti reitingi,pavēlēsiet saviem padotajiem vēlēt pēc pavēles,un otrā rītā darbā atrādīt par ko vēlējāt???citādi no darba nost....tā zvejosiet mūsu balstiņas,kauns!!!
XXXL
X
Kam mums uzņēmēji, ja var pārtikt no Liepājas vējiem (VVF ieteikums).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas