Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Naglis: šobrīd pierādīt tūristu apkrāpšanu juridiski ir sarežģīti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
Kardināla rīcība no Mūrnieces puses būtu, ar savu komandu iziet vakara apgaitās pa Vecrīgu, policijai par virsstundu darbu nemaksā.Lai pati tiek galā.
ko tu bez likuma vari....
k
Arī godavīrs prezidents viagru saēdies Naglis gribētu mesties ciņā pret šiem blēžiem!!!
tara
t
šobrīd pierādīt tūristu apkrāpšanu juridiski ir sarežģīti *** Visa Latvijas jurisprudence ir paaraak sarezhgjiita... tik samezhgjota, lai bez speciaalaas izgliitiibas neko nevar saprast Patiesiibaa kraapshanas var ljoti labi pieraadiit, izmantojot sen labi paziistamo metodi - provokaaciju.
news
n
Aizrakstīju ārzemju draugiem, ka uz Rīgu labāk nebraukt- lieki- viņi jau zināja.
āda
ā
ja nu tā saka,krāpšanas specs,...tad acīmredzot, būs tam jāpiekrit !?
v
v
Sobriit pieraadiit tuuristu apkraapsanu nevar un NEGRIB.Vajag atrast tos kuri NEGRIB tos atrast un sodiit.
Lasiitaajs
L
Redzi, taapeec, ka daudzi domaa taa kaa tu Latvija nav iisti ne demokraatija, nedz arii tiesiska valsts. Apmeeram taada kaa balozha ligzda - shaa taa pustaisiita. Un kameer daudzi turpinaas dziedaat to pashu dziesmu ko tu Latvija buus un paliks taada kaada ir. P.S. Nekad neesi tik droshs, ka nenonaaksi liidziigaa situaacijaa kaa Latvijas aarzemju viesi. Ja esi mucaa audzis un pa spundi barots tad uzmanies tai dienaa kad no mucas izliidiisi laukaa. Yeah, c'mon! And get real!
tra tra tra
t
Daudzos šajos klubos īpašnieki vai vadītāji ir bijušie dažu Valsts policijas struktūrvienību darbinieki, kā saka nav ar pliku roku ņemami.
Ruta
R
Ja tāds tas prezidents, ko ta no padotiem gaidīt
Antons
A
Viena daļa publikas izliekas par naiviem muļķiem, kas it kā nesaprot, ka te iet runa par organizēto noziedzību un tās piesedzējiem. Jautājums vienkāršs - vai mēs gribam dzīvot noziedznieku kontrolētā valstī. Ja ne - tad kaut kas ir reāli jādara arī Vecrīgā.
Ainārs
A
Tūristus vajag krāpt! Jo vairāk, jo labāk. Neviens nav aizdomājies tiktāl, ka visa šī izkrāptā nauda paliek Latvijā un stimulē mūsu ekonoemiku. Tāpēc, jo vairāk izkrāpsim, jo ātrāk tiksim ārā no krīzes. Ja tūristi šurp vairs nebrauks, tad vienalga, mums paliks apmācīts krāpnieku personāls, kas varēs rīkot krāpšanas "viesizrādes" tūristu mītnes zemēs. Brauksim pie viņiem un krāpsim!
Zigis
Z
Re kā Naglis metas aiztāvēt krāpniekus! Laikam ne viens vien dolārs no apkrāpto tūristu kredītkartēm pārceļo pa tiešo uz Nagļa kontu...
stienis
s
Lasiitaajs 15:53 satarp citu atšķiras tiesiskuma izpratnes - ja mūsu pilsoni aizved ar policijas auto uz iecirkni - tas ir normāli, ja treknu zviedriski runājošu pilsoni - tas jau ir ētikas un nevainības prezumpcijas pārkāpums.. nu c'mon!?
stienis
s
nu nu nu.. šo visu PR kampaņu bīda ārvalstu vēstniecības - jautājums kas un par ko te aktivizējas?. ;) normāls pilsonis nekad, uzsveru NEKAD neiekļūst problēmsituācijās.. tie, kuri vēlas seksuālo enerģiju stimulēt, vai atbrīvot - tie gan.. un ja godīgi - man NAV žēluma, ja ārvalstu "godīgais ģimenes tēvs" pornoklubā tiek apkrāpts. par spīti visiem tiesiskuma aspektiem - nu NAV ŽĒL!!!
Hmm
H
roka roku mazgā visiem no tā labi .. droši vien ka arī kontrolējošajām instituc

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

eksperts


Jānis Naglis, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociāciju prezidents

“Juridiski ir sarežģīti sodīt, ja nav noticis acīmredzams krāpšanas gadījums.  Ja Latvijā būtu iespējams pierādīt krāpšanas gadījumus, tad kriminālpolicija jau būtu ierosinājusi krimināllietas par tādiem. Metodes, kā tūristi tiek apkrāpti, ir ļoti rafinētas. Asais prezidenta paziņojums liks aptvert situāciju. Zatlers dod ļoti stingru signālu, ka šī lieta ir jābeidz.

Krāpnieki met ēnu uz visu tūrisma sektoru. Godīgi strādātgribētāji šajā jomā ziņo par negatīvo, vēstniecībās izlikti paziņojumi par apkrāpšanas gadījumiem, bet valsts institūcijas bijušas kā strausi, iebāzušas galvu smiltīs, saka neko neredzam un nezinām. Arī citās valstīs notiek šādi gadījumi, taču tajās valsts institūcijas attiecīgi rīkojas ar apkrāpējiem atšķirībā no Latvijas.”

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas