Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Nākamais Zatlera iniciētais Latvijas Forums notiks trešdien - par izglītību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mjāā
M
Īstais gan brīdis kad šo pasākumu organizēt!!! Nebūtu saldi Ķīlis un pārējie SAK čučējuši uz "lauriem" un būtu organizējuši pasākumu jau martā, tad forumam tiešām būtu bijusi nozīme un tas tiešām būtu rīkots balstoties uz SABIEDRĪBAS PASŪTĪJUMU. Tagad tas ir nevajadzīgs pasākums
Karamba
K
Ja tā konceptuāli, tad smalkā foruma vietā , kurš dabīgi ir labs, vajadzīgs, utt, ....valsts vīzijas meklētāji varētu pārlasīt neseno diriģenta M.Sirmā interviju.Tur visi pamati iezīmēti,pateikti, emocionāli, kā gribi.. Kaut gan no valsts, kas mierīgi noskatās kā mirst un aizbrauc .. nē- aizmūk, viņas pilsoņi, tas pasākums izskatās pēc ierastas demokrātijas spēlēšanas, tipa tā vajag. ..Kamēr valsti reāli" ceļ" un pieņem lēmumus visādi iešmigojuši krūmiņi..
Laima
L
Pagaidām bezjēdzīga rīcība, nekādu jēgu visi iepriekšējie nav devuši. Vienīgi imitēta darbība un iesaistīšanās.
TP Ne..fans!!!!..
T
..kārtējais PR!!!!..ar kārtējo bla..bla..bla...
zvirbulēns
z
Žetons! Ja mēs vadīsimies pēc sabiedrības pieprasījuma, nu tad jāteic -aleluja :))))
kā tad
k
Nepiekrītu Kīlim. Kāds vēl sabiedrības pieprasījums? Latvijas izglītības sistēma fundamentāli jāreformē. Problēma ir gan izglītības rezultātu neefektivitāte, gan programmu neatbilstība mūsdienu realitātei. Nerunājot jau par pašiem skolotājiem. Lielu daļu no viņiem vajadzētu turēt lielā gabalā no izglītības sistēmas. Un Koķei vajadzēja sākt jau ar to, ka mazajās klasītēs jālikvidē kristīgā mācība un ētika. Latvijā baznīca ir šķirta no valsts, kā gan varēja pieļaut, ka nodokļu maksātāji apmaksā visus tos kristīgos skolotājus vispārizglītojošajās skolās? Tas ir jautājums, kurā gadsimtā Latvijas valsts pozicionēsies.
dumais
d
pirmais dienaskārtības punkts - - kā pareizi nodot un sa'ņemt aploksnes
Exxlib
E
Jau divās man tuvās skolās, kuras ir parēķinājušas tarifikāciju saka, skolotājam LABI, ja sanāks PUSE no pagājušā gada algas.... t.i formāli nemaz nevajag likmes samaksu samazināt līdz minimālajai! Pietiek tikai neapmaksāt konsultācijas, labošanu....
@
@
Arī slimnīcās nav vajadz/igas nejēdzīgas padomes locekļi ar neadekvātām algām,piem.,Liepājas Piejūras slimnīcā Puks 1 reizi nedēļā deldē krēslu un ir zem tupeles sadistei!
kaka
k
eu valdi, kas no iepriekseejiem forumiem realizeets dziivee? mok pietiks tuftologijas?
šausmas
š
"...foruma temats būs „Atbalsta formas/veidi Latvijas skolām reformu laikā”." ------------------------------------------------ --- Nē. Nevajag neko atbalstīt, kam caurums korpusā un kas grimst! Jāpārkāpj citā tupelē bez sūces. Kategoriski pieprasu izdarīt trīs lietas, bez kurām tas forums viss būs bleķis. 1. Deklarēt, ka valstī un pašvaldībās izglītības organizācija un vadība ir bijusi nekam nederīga. 2. Izglītības ierēdņus sadalīt divās daļās - pārvaldošajos un atbalstošajos, izsviežot maksimāli daudz laukā tādu sugu kā nodaļu vadītāji un visādi vietnieki. 3. Visiem izglītības ierēdņiem visās izglītības institūcijās novienādot samaksu atbilstoši amatkategorijām (t.sk. ministrijā) - lai apjēdz beidzot, ka visi strādā vienas valsts un vienas tautas labā, un ka primārais ir kopējais veikums, nevis intrigas par to, kā dabūt algā desmit latus vairāk kā otram.
kāmis
k
zatlers ar visu savu analīzes komisiju ir mazliet aizgulējušies, maigi izsakoties. par šito tematu bija jādiskutē vismaz pāris mēnešus atpakaļ. jefiņi tādi!
borcinsh
b
...nu, tiesham, padaudz - tukshas runas ... vajag iet uz ielas un agitet !!! pateic labak, cik investicijas Tu atvedi no padejam "ekskursijam" ??? ari mulkis saprot ka pirms kaut ko darit - shodien vajag (jau!) investicijas naudina.... !
zvirbulēns
z
Sorosi skalos smadzenes :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas