Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Nākamās nedēļas sākumā sals var sasniegt -29

Nedēļas nogalē laiks Latvijā kļūs vēl aukstāks un naktīs valsts austrumos būs vismaz -25 grādu sals, bet pastāv iespēja, ka gaisa temperatūra var pazemināties vēl zemāk, līdz ar to tuvojošās brīvdienas, visticamāk, būs aukstākās dienas, kas šoziem līdz šim piedzīvotas, par sinoptiķu prognozēm ziņo BNS.

Naktī uz pirmdienu valsts austrumu rajonos gaisa temperatūra var pazemināties līdz mīnus 29 grādiem, vēsta LETA un piebilst, ka būtiskākas laika apstākļu izmaiņas Latviju varētu sasniegt tikai pašās pēdējās mēneša dienās un nākamā mēneša sākumā.

Nedēļas beigās anticiklona centrs būs pārvietojies no Krievijas uz Skandināviju, tādēļ augsta spiediena apgabalā ieplūdušais aukstums virzīsies Baltijas un Rietumeiropas virzienā, ziņo BNS. Brīvdienās nokrišņi nav gaidāmi un lielākoties būs saulains laiks.

Piektdien gaisa temperatūra dienā ap -12..-17 grādiem, nedaudz siltāks Kurzemē. Sestdienas naktī Vidzemē un Latgale gaisa temperatūra -20..-25 grādi, bet Zemgalē un Kurzemē -14..-19 grādi. Sestdien pa dienu -13..-18 grādi, nedaudz siltāks Kurzemē.

Lielais sals naktī atkarīgs no mākoņainības. Pašreizējās prognozes rāda, ka svētdienas naktī mākoņu būs maz, vējš būs lēns un līdz ar to gaisa temperatūra Vidzemē un Latgalē var pazemināties -23..-28 grādiem, bet citviet valstī ap -17..-22 grādiem. Un arī dienā būs ļoti auksts - ap -15..-20 grādiem un tikai par dažiem grādiem siltāks Kurzemē.

(pievienota 2.rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas