Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Nākamgad ieviesīs nulles deklarāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hi,hi
h
Kapēc Tu domā, ka tieši nabagiem ar to intelektu pašvaki un tikai tie ir augsti inteletuāli, kam ārzemju konti piedzīti ar zagtu naudu?
hi,hi
h
Paši kretīni piezagās līdz ūkai, piestūķēja ārzemju kontus ar tautas naudu, tagad nabagiem, kuriem visu atņēma, prasīs 0 deklarācijas.
xx
x
..murgi! deklarācija bija jāaizpilda saņemot personas kodu......citādi lembergs parādā saviem bērniem miljonus vai miljardus!
janifer
j
muljkiis kas shito komenteeja
Man ir dazas Rembranta un Rubensa gleznas. ----------------------- Nu gan sasmīdināji .... Tu, šinder, diezin vai pat muzejā esi redzējis īstas Rembranta un Rubensa darbus! Ņemot vērā tavu intelekta līmeni, tev labākajā gadījumā pieder no žurnāla izplēstas reprodukcijas.
Dr.xy
D
Man ir dazas Rembranta un Rubensa gleznas.Nulles deklaracijas teksta:" antikvari,makslas darbi un dargmetalu" suveneri (kas tas par zveru?!),kuru vertiba,pec personas ieskatiem, parsniedz 50 minimalas menesalgas. Pec maniem ieskatiem sis gleznas ir tik vecas,ka vinas noteikti neparsniedz deklaracija noteikto vertibu.
kātad
k
Tad jau uzraiz lai prasa konkrēti - kurā vietā savā dzivoklī tas cilvēks glabā savus uzkrājumus, vērtslietas ,kolekcijas u..t.t. Lai meklētājiem nav lieki jāvandās. Ja jau tādi it kā pārbaudīti un zvērināti darbinieki .kā tie "Alfas " darboņi izmantoja informāciju ,ko tad lai cer no vidusmēra ierēdnīšiem. Tikai pliku godavārdu, ka glabās noslēpumu ??!!
helsiņķe
h
Vai tad Latvijā tomēr ir tas jēdziens "minimālā mēnešalga" ? (un ja ir- es domāji, skaitlis būs apkaunojoši mazs Starptautiskās darba organizācijas acīs. Tas, kādu minimumu drīkst maksāt par cilvēka darbu stundā vai mēnesī utt...
krabis
k
Trūkst tikai vēl vārdiņš "varbūt", jo likumam ar ministriem nepietiek - par likumiem balso Saeimā. Ja ZZS pēkšņi nepārdomās, tad droši vien būs šī deklarācija... :-)
1984
1
Orverls atpūšas. Tev nebūs Latvijā pensiju krāt un vecas gleznas glabāt.
Berta
B
Beidzot!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas