Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nākamgad pensijām papildus vajadzēs 100 miljonus, bet atmaksai vēl 83 miljonus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gāze
g
esmu krievs bet domaju, ka visas tas patijas jalikvide un mums penseoāriem pietejktu naudas
...
.
...bet mani vecāki mira pensiju nesagaidījuši...
fakts
f
Ceturtais bauslis: Tev būs savu tēvu un māti godāt, lai tev labi klājas un tu ilgi dzīvo savā zemē. Kas tas ir? Mums būs Dievu bīties un mīlēt, ka savus vecākus un kungus nenicinām nedz apkaitinām, bet tos godā turam, tiem kalpojam un paklausām tos mīlam un cienām. Tātad, arī pensijas viņiem mēs, bērni maksājam, jo mūsu vecāki saviem vecākiem jau tika maksājuši.
zaglers
z
Lācīti un Marsieti nu ko tad tagad darīsiet?!
PENŠI IR MALAČI !!!
P
jā , KAMPĒJCŪKAS ATRĀVĀS RIKTĪGI . TIE PENŠI IR MALAČI !!! VĒL VAJAG ŠĪS SAEIMAS DEPUTĀTIEM ATŅEMT PILNĪGI VISUS ĪPAŠUMUS , NAUDU BANKĀS ( ARĪ RADINIEKU ) UN LIKT ATSTRĀDĀT KŪDRAS PURVOS IZZAGTO VALSTS PENSIJU UZKRĀTO KAPITĀLU , VIENU MILJARDU LATU !!! KAUT AR DIBENIEM , JA GALVA NESTRĀDĀ ...
Zigis
Z
Ienīstu šitos vecos mērgļus! Maz tā, ka viņi cēla savu komunismu uz cilvēku kauliem, ar to viņiem nepietiek! Tagad salidojuši kā maitasputni, kā marodieri plēšas par mūsu nodokļiem, par mūsu algām, lūk viņiem pienākoties miljon!. Mūsu, strādājošo, sūri sapelnītā nauda lūk pienākas viņiem! Ienīstu!!!
pamuļķis
p
Ko vajag darīt šleseram, slakterim, kalvītim un godmanim, kas valsti noveda līdz stāvoklim, kad ir jāpieņem tik sarežģīti un nepatīkami lēmumi? Jānošaujas?
pamuļķis
p
Nu neko darīt. Būs jānogriež medicīnai. Jāpaceļ pakalpojumu cenas pensionāriem - varbūt izdosies iekasēt tos 10% ar uzviju :)
Sabonn
S
Ja jau Satversmes tiesa tādi gudrinieki, tad lai arī precīzi pasaka, kur tos 100 miljonus ņemt! Precīzi, nevis vispārējās frāzēs samazināt nelietderīgus tēriņus utt. !!! Tūlīt atkal griezīs pamatbudžetu vai cels nodokļus un atkal visiem būs lielā bļaušana!
Temīda
T
Valdībai, kura, nereugoties uz iepriekšējo Satversmes tiesas spriedumu, tomēr pieņēma apzināti prettiesisku lēmumu, ir jāatkāpjas!
ss
s
Lai samaksātu pesionāriem,šoreiz bez nepilsoņu nodokļa neiztikt,tas ir 100% droši.
sviests
s
Kāpēc nevar paņemt no tiem ,kas šo valsti bedrē iegrūda??? No Kargina un Krasovicka ,pofig par kaut kādu tiesiskās paļāvības principu!!!Kā pret pensionāriem ,tā arī pret viņiem! Viņi var iziet sausā ,bet tautai jānīkst ārā? Kāpēc netiek tiesāti tie,kuri noveda valsti pie sabrukuma? Kalvītis,Šķēle,Gogmanis ,Slakteris,Šlesers??? Viņi peld vai nu Eiropas ,,pārgudrajos,, ūdeņos vai Latvijā saraustajos miljonos!!!
nnn2
n
jā šo naudu vajadzētu valsts kasē iekasēt no ministriem un deputātiem,kas balsoja par prettiesisku likumu un ar valsts ierēdņiem,kas tādus grozījumus izstrādāja....un valsts prezidenta,kurš izsludināja tādu likumu.... bet pret Auguli,Repši.dombrovski kā ar valsts prezidentu ierosināt krimināllietas par genocīdu pret tautu
Bankrots
B
Auguli! Atkāpies no amata! Tu esi bankrotējis!
Goda lieta
G
Brugmani, atkāpies no amata. Auguli, atkāpies no amata! Repše atkāpies no amata! Un atmaksājit ar jūsu lēmumu saistītos zaudējumus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas