Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 27. jūnijs
Malvīne, Malvis

Nākamgad sociālās apdrošināšanas budžeta uzkrājums būs iztērēts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zinātājs
z
Man patīk šī pozīcija, kad ZZS ministri izliekās, ka viņi nav pie vainas pie tā, kas notiek ar sociālo budžetu. Vai patiesi esat aizmirsuši, ka Labklājības sistēmu vadat no 2002. gada? Un arī Saeimas komisiju Barča vada kopš tā paša brīža... Nu tagad visai tautai jācieš neprofesionālās vadības pēc.
BM lividēšana
B
Visvairāk Latvijas Tautai izmaksās Bērnu un ģimenes lietu ministrijas likvidēšana.
tantuks
t
Ministri pasi dara visu lai naudas nebutu,bet ta ir ministru problema ne pensionaru,Ja nemak stradat ,tad lai fiksi raksta pati atlugumu. Tas ir ministra darbs gadat ,lai valsts zeltu,neviss grustu ar stulbiem viendienigiem lemumiem bedre . Ta ir tava ,neviss pensionaru problema.
Oprah
O
Couchings ir labs. Gandriz ka sexings.
rfr
r
Tauta te varētu pateikt vienu sūdainu vārdu Dombrovskim
fiksais
f
Kamer mes uzturēsim divus izbijušus prezidentus, kuri katrs gadā apēd pa pārsimts tūkstošiem, tad izbijušie uber-ģenerāļi ar 2000 latu pensijām, armijas pseidokropļi 50 gadu vecumā, vēl ar štuku pensijā... Šādi arī aprij socialo budžetu. NEVIENS no šiem nav reāli ienesis ne santīma sociālajā budžetā! Visiem, kas pensionējušies no valsts ierēdniecības ir noziegums maksāt vairāk par minimālo pensiju - viņi ir līdzvainīgi šīs republikas izlaupīšana! Šādi optimizējot sociālo budžeta izdevumus, mums pietiks ilgam laikam, ja turpināsies, kā līdz šim, tad nepietiks vēl līdz vasarai!
!
!
Jau pierasts, ka ir labklajibas, ekonomikas un citas ministrijas, bet labklajibas un ekonomikas ka nav, ta nav. Tapec so ieredni uztvert nopietni nevar.
nodokļus maksāt Latvijā
n
Tagad vēl grasās noņemt ģimenes pabalstu tiem, kuriem pēc Labklājības ministrijas ieskatiem naudas ir par daudz. Tad gaidīsim jaunu aplokšņu algu pieauguma vilni.
nodokļus maksāt Latvijā
n
Tad vēl tas ļoti izdevīgais trūcīgā statuss - arī labs, ja ienākumi nav lieli. Un, ja tos vēl neuzrāda, tad vari saņemt naudiņu gan iztikai, gan dzīvoklim. Ne pārāk daudz, bet arī labi.
hi-hi
h
NU GAN Tā tauta IR nojugusies, KAS TIC ŠIEM MURGIEM, KA NO BEDRES TIKS ĀRĀ , MURGS PILNĪGS, KAUT PLIKI, BET BRĪVI, TAUTU TERPĀ UN PASTALĀS PA ZVIEDRU, DĀŅU ZEMI uz priekšu tautu boleliņi hi-hi
nodokļus maksāt Latvijā
n
Pēc tam iesita pa bērna kopšanas pabalstiem - sākumā strādājošajiem samazināja uz pusi, pēc tam vispār atņēma. Arī tie samuka aploksnēs, Tad noteica, ka pilnu pabalstu maksās tikai vidējo algu saņēmējiem, bet lielo algu saņēmējiem pusi atņems. Tad par stulbumu kļuva legāli maksāt lielās algas.
nodokļus maksāt Latvijā
n
Kāpēc tad cilvēki masveidā sāka nemaksāt sociālo nodokli? Jo tā ir daudz izdevīgāk dzīvot. Vispirms iesita pa pensionāriem, paziņojot, ka strādājošajiem atņems 70% no pensijas. Visi samuka aploksnēs, un, lai arī Satversmes tiesa atcēla to muļķīgo likumu - legālajā darba tirgū atgriezās retais.
kadri, kadri
k
Pie šitādas saimniekošanas jau nav nekāds brīnums. Kas tad pēdējos gados ir bijuši iecelti par labklājības ministriem - bezcerīga pagastvecene, tad pārkvalificēta kultūras darbiniece, tad pagastvecis un nu ir viņa preses sekretāre.
Zagļu banda
Z
Dombrovska valdība (ZZS, Vienotība) apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes.
dzerītis
d
Kalvīša laikā izveidotais uzkrājums beidzot būs notrallināts!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas