Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nākamnedēļ gaisa temperatūra var pazemināties līdz mīnus 28 grādiem

Sākot ar svētdienu, debesis skaidrosies un gaisa temperatūra pakāpeniski pazemināsies, bet darba nedēļas beigās gaisa temperatūra naktī var noslīdēt līdz mīnus 25, mīnus 28 grādiem un tikai rietumu daļā temperatūra būs par pāris grādiem augstāka, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

No svētdienas atmosfēras spiediens virs Baltijas jūras reģiona pakāpeniski paaugstināsies, Latvijā pierims vējš, un visas nākamās darba nedēļas gaitā vairs nesnigs.

Debesīm skaidrojoties, gaisa temperatūra sāks pazemināties, un nakts stundās austrumos tā sasniegs mīnus 18 līdz mīnus 23 grādus, bet naktī uz piektdienu gaisa temperatūra austrumos var noslīdēt līdz mīnus 28 grādiem. Tajā pat laikā rietumu daļā gaisa temperatūra būs par trīs līdz pieciem grādiem augstāka.

Arī dienā, neraugoties uz to, ka uzspīdēs saule, austrumos saglabāsies sals - mīnus 13 līdz mīnus 18 grādu robežās, bet nedēļas beigās gaisa temperatūra dienā pazemināsies līdz mīnus 22 grādiem. Rietumos maksimālā gaisa temperatūra dienā gaidāma mīnus 7 līdz mīnus 12 grādu robežās, bet nedēļas beigās rietumu rajonos gaisa temperatūra dienā būs no mīnus 12 līdz mīnus 16 grādiem.

Pēc piektdien piedzīvotā sniega sestdien, 12.februārī, dienā gaidāms vairs tikai neliels un īslaicīgs sniegs. Ziemeļaustrumu vējš iegriezīsies no ziemeļiem, ziemeļrietumiem, rietumos brāzmās sasniegs 15 līdz 19 metrus sekundē (m/s), bet dienā jūras piekrastē pat 20 līdz 22 m/s. Gaisa temperatūra sestdien dienā būs mīnus 6 līdz mīnus 11 grādi, Kurzemes piekrastē mīnus 2 līdz mīnus 6 grādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas