Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Nākamnedēļ notiks Tautas partijas kongress

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hm!
H
Riebekļu saiets...
aiva
a
spriedīs Latvijas likvidācijas pamatus,Makavā jau plāns gatavs
kasieris
k
Kongress taču nolems,ka steidzami jāiemaksā valsts kasē noblēdītie vēlēšanu tēriņi? Parāds nav brālis,neskatoties uz galvenā Alkatīgā Šakāļa 70 milj.parādiem.
cela dit en passant
c
Tev mamma nemācīja, ka vēlēt otram ļaunu ir slikti. Vai tu domā, ka TP no arsa nokrita,paši ievēlēja, uzķeroties uz tukšiem solījumiem un cerot, ka pašiem arī šis tas atlēks bez īpašas piepūles. Cerēsim, ka šajās vēlēšanās vientiesīgos ļautiņus nebūs tik viegli apmānīt,
No tautas...
N
Pirms vārda TAUTAS izņemšanas un partijas nosaukuma maiņas iemaksāt valsts kase pagājušajās vēlēšanās aģitācijai pārtērētos līdzekļus, apmēram 1000000.Ls.
777
7
Ne tikai nedrīkst saukties Tautas partija,bet arī nozīmītē -izņemt ārā 3bērnus,bet ielikt vai nu lidmašīnu vai ragavas uz mežu.
iz "O.M.© arChīva"
i
Mediju ziņa: Sestdien, 18.10.2008., notika vienpadsmitais politekonomisko interešu grupējuma "tautas partija" (TP) kongress, kurā ar ziņojumu uzstājās šī grupējuma līdzšinējais formālais vadītājs A. Kalvītis (TP), bet runas pauda partijas "tēvs" – dibinātājs un faktiskais īpašnieks, bijušais priekšsēdētājs un pašreizējais "partijas ierindas biedrs" A. Šķēle (TP), ārlietu ministrs M. Riekstiņš (TP), "tautas kalps" M. Kučinskis (TP), kultūras ministre H. Demakova (TP) un reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs E. Zalāns (TP). Ar 608 balsīm "par" (no 641 izdalītajiem balsojuma biļeteniem) šī mafiozā veidojuma formālā vadītāja amatā tika ievēlēts vienīgais izvirzītais kandidāts - M. Segliņš (TP)... ------------------- O.M.© “Hroniskais pjedestāls” - 18.10.2008., Nr.6. 'Iet vaļā' "kongress" Tauk-Partijā, Kā 'pad(u)mjlaikos' - 'kompartijā': Dveš "politbirojs" runas "cēlas", Bet 'masas' - "balso", kā šis vēlas... ... Pauž Garants "nekrologa tēzes" ~ Šim puņķis pil uz goda 'šēzes', Un tauko rumpi mērcē sviedri, Dēļ 'skrobes', ka šo "uzmet" 'biedri'... Grand ovācijas, sveicot Bārdu ~ Pēc "aizgājāja" šis 'ņem vārdu', Lai "motivētu" 'sugas brāļus', Un "apgaismotu" trulos 'pāļus'... Par "aktuālām" tēmām 'spamu', 'Pūš' bariņš Krupju Tēta 'zamu': Gan 'mīksti' "vīrišķi" (ar 'ragiem'), Gan "sievišķi" (ar 'pau#iem' smagiem)... Tiek 'polit-farss pēc notīm spēlēts': Par 'zic-priekšnieku' - "Sausais" vēlēts, Kam 'uzkraut čupu' treknu mēslu ~ Kā "bonusu" (pret "bosa" krēslu)... ... Pēc "shēmas" trekno 'sabats rullē', Kur "opozīcija" - 'pa nullēm', Par visu - "balsots" 'vienbalsīgi': Tiek "resurss tērēts lietderīgi". Kad "dienas kārtība" 'nāk galā', Un "reglaments" tiek nolikts malā ~ Laiks "kongresmeņi" 'aizliet purnus', Un dančos šūpot treknos... (gurnus). ... Rīt Muļķu Zeme mosties varēs, Un - gaidīt, kad to 'piečakarēs', Kā ierasts tie, kam 'shodņaks' bija, Kas "valstī" NEKO nemainīja... ============ oriģinālversija = "O.M.© blogā": u.c.
No tautas...
N
Pieprasu izņemt vārdu TAUTAS no partijas nosaukuma.
es
e
gaidu darba kārtību!
Vuarzazi
V
Treknā Partijā, kopā koalīcijā ar ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK, noveda Latviju bankrotā 4.5 gadu laikā.
Oskars
O
Kaut viņi tajā kongresā' NOSMAKTU.......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas