Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Nākamnedēļ sāksies 1991.gada barikāžu atceres pasākumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
R
R
mums pietrūkst šī barikāžu laika vienotība un drosme... lai arī kā ir, ja vajadzētu es noteikti atkal ietu!
janka
j
Forši. nu ja galvenie barikāžu varoņi - rižā jenotības aņka (2009.gada 13. janvāri sagaidīja Saeimas namā , cerot , ka jenotības hunveibini, šo amatā iecels) un petcka- jaunpups (pie tam ordeņots par barkāžu cīņām, jo gāja vēl bērnudārzā).
lauķe
l
Jā, mēs cīnījāmies par to, lai Latvijā nevaldītu moskaļi, bet lai valdītu nacionāli noskaņoti Latvijas patrioti un ir Latvijā tādi spēki........ Visu Latvijai!
H
H
Vai tad kāds vēl tos atcerās? Mēs, kas gājām uz barikādēm, tikām saukti par zudušo paaudzi. Nu ir izauguši mūsu bērni - vēl viena zudusī paaudze, kuri pelna maizi ārzemēs.
vabolīte
v
Ir cits spēks - anonīmo komentāru rakstītāji. Ja visi nodibiņātu vienu partiju, tad valstī sāktos ārkārtīgs uzplaukums! P.S. Ja VL ir ultranacionālisti, kas tad ir Pērkoņkrustieši un Gardas kompānija?
latvietis
l
Tu, PSRS paarpalikum, te nevienu nekomandeesi. Tavas PSRS, kur juusejie vareeja visu aizliegt, vairs nav. Bet ja tu esi badaa, tad varbuut paardod datoru, no kura spamo komentos, un saac straadaat?
VAI
V
Vai par to mēs cīnījāmies uz barikādēm?!!!!!???????????? Lai Latvijā valdītu: vai nu Maskavas roka (SC), vai ultra-nacionālisti (VL/TB) vai nu vietējie oligarhi (PLL, ZZS) vai starptautiskie sorosīti-liberasti (Vienotība) Vai tiešam Latvijā nav citu spēku??? Kad Latvijā būs tādas normālas partijas kā CDU - kristīgie demokrāti - Vācijā vai sociāldemokrāti Zviedrijā?!?
nu nu
n
Viss ir labi mums visiem un Latvijai, vienkārši mūsu alkatība , kas sākās 2000-tajos gados ir devusi bagātu ražu , tā ir pievilkusi alkatīgos no skandināvijas un citām valstīm kas mūs izlaupa, ierēdņi kā tāda priesteru kasta ir savairojušies, apkalpo paši sevi, sargā paši sevi, cīnās paši ar sevi, ceļ viens otram neslavu un vairs nesaprot ko dara, kā labā? Bet nekas tā ir samaksa par alkatību, kad izbeigsies alkatība (diemžēl caur ciešanām un zaudējumiem, ja kas tāsd ir labākās zāles ) mēs atkal būsim saimnieki savā zemē. Zeme, Latvija ir mūsu un vienalga kādus papīriņus ir parakstījuši ar varu un alkatību apmāti ierēdņi. Un viņi parakstīs vēl un cels nodokļus, jo saprotiet priesteru kastai pienākas priesteru cienīgs dzīves veids un izprieces. Tas neilgs mūžīgi vai nu beigsies bagātie aizdevēji vai arī slaucamā tauta. Neskumsim, nekritīsim izmisumā un neiesim uz barikādēm. Kas būs mūsu sirdīs un prātos tas būs arī mums visapkārt, tāda būs arī Latvija. Un barikādes šoreiz nebūs vajadzīgas, izturību tautieši ! Valsts ir katra mūsu spogulis. Izturību !
Gunis
G
Gan jau valdosies mergli, rikojot sos pasakumus, nozags, nobledis no Latvijas iedzivotajiem simtiem tukstosu latu, ka jau tas Latvija ir parasts darit visis sos 20.gadus.
vesture
v
Ceru, ka neviens godigs Latvijas pilsonis, patriots uz siem saietiem neies un tos neatbalstis ne matreali, ne fiziski un ne garigi, jo Latvijas valdosas politiskas bandas sakot ar Godmani , Ulmani, Gaili,(LC) Kinnu (ZZS), Nagli, Freibergu, Skeli (TP), Lembergu....ir izlaupijusi Latvijas valsti un nodevusi Latvijas valsts un latviesu tautas idealus. Lai nu S, Kalniete, Vaidere, Elerte un J.Kinna, Ivans.... taisa grupinu seksu pie ugunskuriem un pulcina interesantus. Tada nabadziba, posta, bada, bezceriba... kada ir novesti Latvijas valsts iedzivotaji pa 20. gadiem tiesam ir jamak tik sausmigi ienist un nicinat, neieredzet savu tautu ka to ir darijusi noladetie Latvijas Saeimas deputati, ministri, ieredni, prezidenti.
Jana - viks
J
Cerība mirst pēdējā! Biju tikpat kaismīga cīnītāja, taču nupat sāk nolaisties rokas: graudu pavisam maz!
Ī. Dainis
Ī
Krīzes laika tautai tas vairs neinteresē
>Oskars
&
ja,biedrs,un vel,taka komunistu partija nekadas DEMOKRATISKAS veleshanas LV teritorija nav piedalijusies,tad ta ir uzskatama par organizetu teroristisku organizaciju-bandu,kuras LOCEKLU(pat iesaistot gjimenes loceklus...) darbibas ir joprojam noziedzigas pret LV un latvieshu tautai,pedejie 20 gadi ir to vairak neka pieradijshi
>Oskars
&
o,biedrs,vienkarshi DEMOKRATISKI jamaina likumdoshana par augstaka sodamera veidu,un tiesas procesa japierada sho individu drausmigie noziegumi pret latvieshu tautu.
Oskars> >
O
Bet saki kā lai tos KOMUNISTUS IZNĪCINA , ja viņi visur SALĪDUŠI un MASKĒJAS ........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas