Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Nākamnedēļ sāksies izmēģinājuma tautas skaitīšana

Lai veiksmīgi sagatavotos nākamgad paredzētajai tautas skaitīšanai, pirmdien Centrālā statistikas pārvalde sāks izmēģinājuma tautas skaitīšanu.

Izmēģinājuma tautas skaitīšana ilgs līdz oktobra beigām. Tās laikā tiks pārbaudīts, kā darbojas metodoloģija un tehnoloģiskie risinājumi. Šajā laikā tiks aptaujāti 2,7 tūkstoši iedzīvotāju, kuri dzīvo Rīgā, Kuldīgā, Mazsalacā, Preiļu, Riebiņu un Saulkrastu novadā.

Iedzīvotājus lūdz aizpildīt tautas skaitīšanas anketas internetā, kur būs jāieraksta savs pases numurs un visu mājsaimniecībā dzīvojošo personas kodi. Tas būs iespējams no 20. līdz 26.septembrim. Anketas būs pieejamas šeit (www.csb.gov.lv/tautasskaitisana).

Savukārt iedzīvotājus, kuriem nebūs izdevies izmantot tīmekļa iespējas, no 1. līdz 31.oktobrim apmeklēs CSP tautas skaitītāji, kuri uzdos interesējošos jautājumus, kā arī uzrādīs darba apliecības ar savu fotogrāfiju.

Lai iegūtu vairāk informācijas, noskaidrotu interesējošos jautājumus un pārbaudītu intervētāja identitāti, var zvanīt CSP pa bezmaksas tālruni 80000777 laikā no 20.septembra līdz 31.oktobrim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas