Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Naktī gaidāms putenis

Trešdienas naktī Latvijas centrālajā un austrumu daļā, tostarp arī Rīgā, gaidāms sniegputenis un trešdienas rītā tas apgrūtinās braukšanu.

Slapjš sniegs ar lietu jau sasniedzis Kurzemes piekrasti. Īsi pirms pusnakts slapjš sniegs un sniegs gaidāms arī Zemgalē, bet nakts otrajā pusē sasniegs arī Vidzemi un Latgali. Tā kā pūtīs stiprs un brāzmains vējš, daudzviet putinās.

Plkst. 14 spēcīgākās brāzmas jūras un līča piekrastē bija līdz 14 metriem sekundē, Igaunijas salās vējš jau sasniedzis vētras spēku - 21 metru sekundē, bet Baltijas jūrā vēja brāzmas sasniedz 23-26 metrus sekundē, informē Zviedrijas Meteoroloģijas un hidroloģijas institūts.

Prognozes liecina, ka vējš Latvijā pieņemsies spēkā un visstiprākais būs nakts pirmajā pusē, kad brāzmas jūras un līča piekrastē arī sasniegs 23-26 metrus sekundē, citviet valstī 15-18 metrus sekundē stiprs vējš.

Arī svētku salūta laikā pūtīs stiprs vējš un laiks būs auksts - gaisa temperatūra ap nulli.

Trešdien lielākajā valsts daļā sniegs kusīs, Kurzemē un Zemgalē gaidāms lietus, taču nedēļas nogalē laiks atkal kļūs aukstāks un snigs.

Pieredze rāda, ka pirmā sniega kārta Rīgas ielās rada jucekli un sastrēgumus.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Pagājušajā naktī visaukstāk bija Daugavpilī - mīnuss 7 grādi, bet sniega kārtiņa bija tikai Alūksnes apkārtnē - viena centimetra biezumā.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas