Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

NBS noliedz, ka šampanietim tērēti 14 tūkstoši latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
ko tu te Dienai uzbrauc, nu kod tak tam "Neka Personiga". ja informacija apmelojosha ir jabut tiesu darbiem, ja tadi nebus - atliks vien shaja lieta ticet TV.
Sapper
S
No šīs vietas, par to kā aizsardzības ministrijas un augstāko virsnieku bars, kuru darbs un ierobežotā dzīve nodrošina mūsu valsti, bla, bla, bla..... var palūgt konkrētāk??? Tiešām gribas dzirdēt, kādus ierobežojumus izjūt šīs balles (pirmās) apmeklētāji un ar ko viņi nodrošina mūsu valsti??? Ar budžeta deficītu????
Sapper
S
Ne3,14rd miltos! apspriests tika nevis apgaismojums kā tāds, bet gan lampu iepirkuma cena. Protams, ka jaudīga prožektora lampa maksā vairāk nekā naktslampiņa, bet ne jau kā "moving head" skatuves gaismas.. :) Vispār mani sajūsmina šī oranžistu mode manipulēt ar puspatiesībām, kas kā zināms ir ļaunākas par meliem.
K-K
K
... Neesmu dzirdejis, ka BEZABRENE butu VIRSNIEKU un SPECIALISTU parpludums ... SIS milzigas ALGAS DEL !!!! Tiesi pretejais - labu kandidatu trukums turpinas !
ululiņš
u
Viņi strādā par ALGU, tāpat kā citi.
K-K
K
... Visslielakais kauns sai avizei un si raksta atbalstitajiem !!! Sie NBS cilveki, kuru darbs un ierobezota dzive nodrosina musu valsti, un kuri tik reti sanem ko pretim no sabiedribas par pasaizliedzibu ... !!! Ka nav kauns izradit sadu skaudibu tik niecigam izdevumam sada tradicionala gadijuma !!!! ... Kas stav aiz Dienas interesem un par ko ????
Sniper'sEye
S
Izskatās, ka jampampiņžurnālisti tiesām karjerisma dēļ turpina riskēt, ka viņus neiesūdzēs. Es, piemēram, neesmu aizmirsis, cik gudri šie asprieda Dzelzceļa tilta iagaismojumu pērn, bet tagad, kad izgaismojumi arvien vairāk bēdu laikā cilvēkus priecē, tad nu šie ir krūmos -- viņu vienkārši nav... Bet agresīvie naivuļi, kam vien publiski un anonīmi palamāties, tos jefiņus ņem par pilnu. Nevis žēlojami, bet gan NOŽĒLOJAMI. Vai kāds nav dzirdējis, ka, pērkot vairumā, iespējamas ražotāja atlaides -- arī šampūnietim. Vai virsnieku vajadzētu no plebejzaldātiem nodalīt, tas nu gan cits jautājiens, varbūt pat svarīgāks par šampānieti, manuprāt.
Žanis
Ž
Nevis paņem, bet pasūti! Iedzimtā ņemšana spīd cauri.
Labbticīgais pircējs.
L
Es jau arī domāju, ka tā nav taisnība, jo pēc tik liela šampanieša apjoma iztempšanas "Māmuļai" jau fundaments būtu izskalots.
lauķis
l
Aizej uz restorānu un paņem glāzi šapiku,tad redzēsi cik tas maksā, mazāk vajadzēs d---t. Plebejiem plebeju domāšana.Nākamajās vēlēšanās varēsiet ievēlēt jaunlaicēnus un dzīvosiet laimīgi līdz mūža beigām.
redaktoriem
r
Ir kāds iemesls kādēļ jātiražē dzeltenās preses meli nopietnajā presē? Rietumos tā nedara.
ululiņš
u
Nodzersim to, kas vēl palicis!
re_marx
r
vai tajos 20-30jos, kad Latvija pēc kariem bija sagrauta, izlaupīta, gadījumā arī nebija krīze, bet Virsnieku balle vienalga notika? rodas jautājums - kāpēc tā balle tad notika un kāpēc nevar notikt tagad?
Doma
D
Vai jūsu agresivitātes pamatā ir saslimšana ar mēri? Nu nav pasaules gals pienācis un mēra laiku arī nav. Ir krīzes situācija, kādas vienmēr ir bijušas, ir un būs....
šprote
š
Kur tu redzi mēri? Sapuvusī zivs, bļin.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas