Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

NBS par 40 miljoniem latu iegādājušies kuģus, kas nepārtraukti jālabo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Tas, ka valsts izdod miljonus, lai soldofoniem būtu iespēja smilšu kastītā paspēlēties, faktiski arī ir šīs naudas nozagšana- jomām, kas tiešām nepieciešamas valsts pastāvēšanai!
De facto
D
Diletantisks raksts! Atraduši kārtējo sensāciju. Tajā laikā visas ministrijas ar miljoniem svaidījās, bet te nu pēķšņi atraduši kuģu iegādi Aaizsardzības ministrijā. Pats labākais, ka visas šīs informācijas piespēlētājs ir viens caurkritis virsnieks, kurš mēģina savu žulti pār JS izgāzt. Patiesībā pats ne normāli latviski mācēja runāt, ne fiziskos normatīvus spēja nokārtot. Biju domājis, ka DIENA ir nopietns laikraksts... Būt labāk citiem nozagtajiem simtiem miljonu pievērsušies.
Wer
W
O, Interesanti, bet man viena amatpersona no NBS paziņoja, ka par šo kuģu iegādi jau interesejās franči. Kāpēc tad viņiem tas "brāķis" būtu vajadzīgs....?
Gravel
G
Paldies, Liepājniekam par tekstu! Nespeciālistam izklausās pēc cilvēka, kurš ir ieinteresēts un kaut ko sajēdz tēmā. Ja jau "Diena" paceļ tik nopietnu un specifisku jautājumu, tad gribētos vairāk profesionālo viedokļu no konkrētiem ekspertiem šajā jomā, nevis "kādam ir aizdomas un dažiem viedokļi dalās.."" Pareizi saliekam komentārus un sensācija ir gatava :)
crazymf
c
jāpārdod somāliešu pirātiem- šiem tagad būs tieši laikā...
ska
s
otrais teikums tekstā vienkārši ģeniāls!
@
@
Pirkti bez līguma un bez ekspertu novērtējuma? Tad neko. Bet, ja līgums ir bijis un eksperti arī, tad jau ejamais ceļš būtu skaidrs, ne?
nv
n
cik sen jau zinoši cilvēki teica - nevajag Latvijas JS tik daudz mīnu kuģu - nevajag! bet nē, kādam vajadzēja par katru varu pirkt pa lielām naudām, un tagad izrādās arī kaut kādus brāķus. Latvijai pilnībā pietiktu ar pāris mīnu kuģiem un atlikušo naudu vajadzēja, pasvītroju, vajadzēja ieguldīt bruņutehnikas un ekipējuma iegādē, lai mūsu puiši misijās nestaigātu ar izstieptu roku pie sabiedrotajiem. un svarīgākais - tas, iespējams, glābtu dažu kritušo karavīru dzīvības... piekrītu Nīderlandes militārpersonas teiktajam - mūsu armijā vēl ir padaudz nekompetentu cilvēku, pēdējais laiks no tiem atbrīvoties, lai mūsu armija neizskatās kā joks citu sabiedroto acīs. Militāristi jokus nesaprot.
dzeroklis
d
1. ja pirkums sarežģīts un pircēji nekompetenti, līgumā bija jāparedz ilgs garantijas laiks, kurā pārdevējs labo, piegāgā materiālus vai pat paņem atpakaļ savu brāķi. Kā var regulāri pamanīties noslēgt līgumus ar celtniekiem par megaobjektu būvēšanas apturēšanas sodiem, kuri rada situāciju, kad dārgi būvēt ir lētāk, nekā apturēt būvniecību? Vai tas attiecas tikai uz pašu budžeta izsaimniekošanu un savas valsts apčakarēšanu, bet neattiecas uz ārvalstu negodīgu gudrīšu peļņas kāres ierobežošanu? 2. dodiet atpakaļ tos kuģus Nīderlandei, iesmērēts brāķis ir jāatzīst 3. ja nevar atdot, tad amatpersonas lai sedz zaudējumus no savas kabatas. Beidzot taču jāsāk atbildēt par savu rīcību, nevis turpināt domāt, ka liela alga un augsts postenis neuzliek nekādus pienākumus un atbildību.
tlusis
t
Varbūt nosaukumus varēja slīprakstā vai pēdiņās ielikt? Citādi tā dīvaini "Viesturam nācās mainīt gāzturbīnas"
Terorists
T
Tā jau ir,mums jau Latvijā kuģus nemāk taisīt,labāk jau pirkt lūžņus.Kāda valdība tādi arī mūsu kuģi.Ne ko pielikt ne ko atņemt.
borcinsh
b
Skops maksa - divas reizes ! ...vai daudz vairak...
fidels
f
pārdodiet -alkaidai
koko
k
Atceros ar kādu pompu tos sagaidīja! Tagad vajadzētu ar nemazāku pompu nostādīt vienā līnijā tos, kas to visu izplānoja! Uz prokuratūru vairs nepaļaujos! Vai tāda korumpēta armija mums ir vajadzīga?
priekšlikums
p
no tiem pieciem sastiķēt divus ejošus, pārējos metāllūžņos un rezerves daļās. Vainīgajiem cirvjiem naudas sodu. AM -ja nezin ,kur naudu likt, tad nevajag dot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas