Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

NDP vēl neizšķiras par labu kādam no KNAB vadītāja kandidātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mērglis
m
ma'fijai faktiski pie kaajas , katikai neiekļuust Strīķe. taapeec komisija teelo baigi krutaa uzdevuma risinaataajus , arii Godmanis izpildiijis Šlosera paveeli , visiem liidzekļie,m nepielaist pie ruļļiem Strīķi, no šiis kundzes šiem reaali bail, paareejie pupu mizas...
neitro
n
Nevar izšķirties, kurš būs nekaitīgāks. Jāsaņem arī akcepts no AAA. Varētu būt arī, ka no šiem neviens koalīcijai nederēs, kaut gan saprotošāks varētu būt uzņēmējs, arī patīk ātri braukt, tāpat kā Segliņam, tā teikt, dvēseļu radniecība.
lasItaja
l
Pieredzi administraacijaa, luudzu! Vai tas nebija iemesls, kaapeec Loskutovu atlaida?
Nu nu
N
Manuprāt neder ne viens, ne otrs. Mafija tik meklē pakļāvīgo.
cukurgailītis
c
te tak nav par ko izšķirties.
Zinātājs
Z
Tagad notiek sarunas par to, cik kuram būtu jāmaksā par viena vai otra iebalsošanu.
Tumša lieta
T
Kā piegriezušies tie ietiepīgie Godmaņa šļupsti /pie tam - n-tās reizes/ - "Strīķe ir savā vietā". Vai tiešām viņam nav kauns to atkārtot? Te taču JEBKURAM skaidrs, ka no visas tās kompānijas, kas pieteicās, Strīķe ir vislabākā un vispiemērotākā. Godmanim NAV NEKĀDU PRETARGUMENTU - tikai tā jau nodeldētā frāzīte. Starp citu - priekšvēlēšanu aģitācijā pārtērēto naudu LPP/LC vēl joprojām nav atmaksājusi. Izskatās pēc interešu konflikta, Godmani!
Berta
B
Ko tad šovakar valdošie nevarēja sadalīt ietekmes sfēras un kuras partijas zagļus turpmāk pestīt no rokudzelžiem? Liela izvēle jau nav - vai nu TP zagļus, vai Lembergu vai Šleseru. Tagad nakti negulēs, štukodami, kuru no diviem varēs diriģēt pēc sava prāta.
cukurgailītis
c
Vai tad kāds no šitiem bija KNAB priekšnieka kandidāts?Maza mīkla abiem.Kāpēc Latvija aizņemas vairāk naudas nekā pati ir vērta ?Kāpēc valsts uzlaiž tādu ņipro spēlīti?Pašai naudas nav,bet iet kazino spēlēt.Latvija labi nopelnīšot pārdodod Parex bankas slaveno vārdu.To tik latviešiem var iestāstīt.Būtu priecīga lasīt,ko jaunie amata kandidāti domā par pasaules žīdu finansēšanu.Ja es domāju nepareizi,parādiet kā ir pareizi.
JP
J
Var jau būt, ka nemaz nav slikti, ka tik daudz reizes ir sodīts, tas varētu nozīmēt, ka kukuļus nav devis...
ululiņš
u
Vai tajā NDP neviena sakarīga cilvēka vairs nav? Būtu paņēmuši un uzmetuši santīmu, kurš no abiem lielāks kretīns. Un viss.
Ha
H
Godmani neesmu atbalstījis un neatbalstīšu, viņa vieta pie bungām. Es labāk 15:00 aiziešu ar pastaigāties, aiznesīšu JL ziepes, tad jau redzēsi....Tu takš ar Āboltiņu raudāsi par citādu Latviju.
ABC
A
Kā, tu vēl pa komentāriem raujies? Vai tad pulksten 14.00 nevajadzēja stāvēt jaunTūPlēnu piketā ar aicinājumu atbalstīt Godmani un saviesīgu Latvijas karoga apgānīšanu??
Ha
H
Nu jau atkal jauni pieņēmumi...viens Šķēles cilvēks, otrs Lemberga. Ja jau tā, tad atzīstat, ka Juta ir Repšes cilvēks un nioliekat visus trīs uz viena plauktiņa. Un nevajag ap....t citus, ja netiek Jūsu izredzētā. Vajag paskatīties objektīvi. Man jau liekas, ka lielajiem bļāvējiem taisni bail, ka būs normāls priekšnieks un nevis JL un sorosītu organizāciju pakalpiņa....var vēl atklāties vairāk mē..u nekāpazudusī naudiņa.
!
!
Paškritiku, cienītais, nevar apēst.To var tikai samainīt pret lielu naudu. Bet nauda smird.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas