Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Neapliekamo minimumu pensijām varētu samazināt līdz Ls 80

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Ar pagājušo piegājienu mana māte tika apzagta par 60,-LS!!! 20,-Ls nošņāpa tiešā veidā no pensijas un 40, -Ls par atmaksājamiem medikamentiem!!! Forš dzīve tam pensionāram ar darba stāžu 45 gadi!!! MURGS.
Lelle
L
Pensijām vispār nedrīkst būt nekāds nodoklis!
bu bu bu
b
Kāpēc neievieš PROGRESĪVO NODOKLI? Piemēram manu algu varbūt tas varētu samazināt, bet man vairāk sāp, ka mammai un tētim atņems vēl 40 latus:(. Un ko darīs tie pensionāri kuriem nav bērnu- aprūpētaju? Katrs tik pa savu labumu domā:(
.
.
Progresīvo nodokli bagātnieku ienākumiem nevar ieviest, jo neesot īstais laiks. Vai tagad ir īstais laiks kārtējo reizi apzagt pensionārus? Nebalsosim par tiem, kas šo nekaunīgo ideju atbalstīs!
!
!
Ja tas ir nodoms juridiski muļķot ST un atņemt naudu cilvēkiem, kas jau tā nedzīvo labi, arī pateicoties atjaunotajai nedrošībai par rītdienu un par valdības lēmumu neprognozējamo dabu, tad tas ir nožēlojami un radīs nožēlojamas sekas.
alberts
a
Nu protams,pensijas jau nemazinas,tikai nodokļus pamainis,tarifus gāzei un el. pacels,taka vis kartībā.Šausmas.Laikam jau naudiņas trūkst kantoristiem.
Omena
O
tas ir reāli 20 lati katru mēnesi nost pat tiem, kuriem pensija 160 lati. Murgs! Nu ja kā citādi tikt valā no vecajiem cilvēkiem. Tagad jau nevar ne zāles ne ārsta atļauties.
Tāds iespaids
T
ka ik pa laikam pacilājot to pensiju samazināšanas jautājumu,valdība dod signālu pensionāriem ,ka vajadzētu prasties un brīvprātīgi atslogot valsts budžetu.To varētu izdarīt izdarot kolektīvas pašnāvības ( var arī individuālas),katrā ziņā -samazinot pensiju saņēmēju skaitu jebkurā veidā.Ilgstoši dzīvot tādā stresā vienalga nav iespējams-tāpēc, lūdzu ,izdarīsim mūsu apdziedātajam JL ar Repši un Dombrovski vienu viņiem patīkamu darbiņu un budžets būs pilnībā "konsolidēts".
^
^
Te nu maldies. Sākums jau ir, jo no pensijām zem 80 neņems nodokli. Nākamais solis par katru pensijas desmitnieku vairāk 1% nodokļa paaugstinājums.
nedzirdigs
n
Nedrikst samazinat lidz 80.lVL.Pensionari vajag uzturet visu pakalpojumu par malku,elektribu,un vel citi pakalpojumi.Tomer Sastversme atkal krapnieki ,lai palielinat sev alga.Janogalina Satversme
brille
b
tagad ,lūk, vajag līdzekļus partijām no valsts budžeta, atvilksim pensionāriem un līdzekļi būs.Uzturēsim tos nabadziņus.Salien tajās partijās visādi m...dži, sēž un gadiem tur snauž saeimā, saņem lielas algas,kuras nedrīkst samazināt un tad vēl viņiem vajadzīgs valsts atbalsts.Partiju būšana ir viņu privātā lieta, lai maksā lielākas biedru naudas, tad vismaz zinās par ko ir ielīduši partijā, nevis lai gaida,kad valsts viņus pabalstīs, pieauguši, darba spējīgi cilvēki .Samazinās ,lūk, pensijas par nodokļu tiesu, lai varētu maksāt partijām.Tāds idiotismis tikai Latvijā var notikt.
ar cieņu J.Šveiks
a
Jums taisniiba , pensionaari izglaabs valsti ... ierosinu visus glaabeejus pensionaarus apbalvot ar kaadu no medaaļiem , tikai ne trijzvaigžņu , jo taads medaalis ir arii Lembem un veel daudaziem , kuri noziegušies pret valsti....
valdis
v
ja šodien pensionārs strādā unsaņem pensiju tad viņam jau atvelk nodokļus no pirmā lata ... Un tas nozīmē ka šai laikā kad visi darba spējīgie vai nu bez darba un domā ko darīt vai likt cilpu vail laupīt ,jeb aizbēgt prom uz citu valsti... Te drīzpaliks tikkai tik daudz nepensionāru kā knapi pietiks valdibai mseimai un ieredņiem nu vel uzņemumu padomēm tad tos glābs un uzturēs pensionāri padaloties arsavu esošo pensiju arī PVN un galvenais neslaISTĪSIES UN STRĀDĀS JONAV KO ZAUDĒT -NODOKĻUS ATVILKS TĀPAT un saka ka šeit jūs pensinārus neciena >jūsos ir valsts nākotne !
Lelle
L
Toč tas JL prātiņus izkūkojuši! Atkal ķeras klāt pie visnabadzīgākā slāņa! Un kā būs ar progresīvo nodokli, kapēc par to ne vārda nerunā??? Izskatās, ka Vienotības reitingi līdz vēlēšanās nokritīsies zem 5%...lai tik turpina tādā pašā garā...
vuarzazi
v
Iztikas minimumu aplikt ar lielāku nodokli Nekā nodoklis uz luksus 4x4 autiņiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas