Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Neatkarīgā policistu arodbiedrība iebilst pret plānotajām telpu maiņām

Neatkarīgai policistu arodbiedrībai (NPA) nosūtījusi iekšlietu ministrei Lindai Mūrniecei (JL) un Valsts policijas priekšniekam Valdim Voinam ieteikumu nepieļaut pārvietot Rīgas reģionālās policijas pārvaldes kriminālpoliciju no  dienesta telpām Aspazijas bulvārī Rīgā uz Stabu ielu 89, bet Valsts policijas kārtības policijas dienestu no Stabu ielas 89 uz Čiekurkalnu, Dienu informē NPA priekšsēdētājs Armands Augustāns.

Arodbiedrība uzskata, ka tas nav prātīgi, jo drošības dēļ nebūtu ieteicams kriminālpolicijas dienestu izvietot Stabu ielā, kur nav īslaicīgās aizturēšanas izolatora (ĪAI). Personas, ar kurām strādā kriminālpolicija, bieži nonāk izolatorā vai arī tās nāksies konvojēt uz darbinieku kabinetiem no Čiekurkalna izolatora uz Stabu ielu. Tas prasīs vairāk papildus darbinieku, spectransportu, pieaugs risks darbiniekiem un iedzīvotājiem, palielināsies transporta skaits Rīgas ielās, uzskata NPA.

Arodbiedrība uzskata, ka labāk kriminālpoliciju no Aspazijas bulvāra pārvietot uz Čiekurkalnu, kur ir labs ĪAI un aizturētās personas nav jāved cauri pilsētai, uzlabosies sadarbība ar Valsts policijas kriminālpoliciju. Savukārt jau esošus Stabu ielā 89 dienestus atstāt uz vietas, kas ļaus ietaupīt vairākus desmit tūkstošu latu uz pārcelšanas rēķina, uz adreses, telefonu maiņu veidlapās, ziņu dienestos, un citus izdevumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas