Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Neatkarīgajiem deputātiem dažāda attieksme pret Straujumas valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pusfabrikāts
p
Gaidis Bērziņš -- stereotipu pētnieks.
Knjazs
K
Ja par Bordanu un DP tad visu cienu sanakusi kopa tie kas Grib ko darit Tautas Laba un ir Jauns augos speks kas grib but patrioti savai valstij un tautai. Lai jums veicas!
Knjazs
K
Jauna valdiba kartejais veiksmes stasts.. tikai ne tautai. Ja par NA tad tie vel tikai nacional populistu autinos sez , no nacionaliem tur ne smakas.. ta doma kaiminvalstu nacionali. Kaa var atbalstit tautas izputinatajus, kas netiek reguleti un plapat ka ir ar tautu... Pat bibele ir teksts nedod roku muitniekam (senos laikos tiesu izpilditajus sauca par muitniekiem).
Lita
L
Stalta k-gs un Bites k-dze turaties. Malači!!!! Vislielākās bažas , kā rokās nonāk Tieslietu ministrija........
lasītājs
l
Partiju programmas nav noslēpums. Tās gan parasti ir ļoti vispārīgas un visām Saeimas partijām samērā līdzīgas. Tāpēc jo vairāk izbrīna, ka tās netiek pildītas. Jo visām izpildi vajadzētu atbalstīt. Ar patreizējo valdību ir sarežģītāk. Vēlēšanas nav tālu un tagad jau būs tikai populistiski pasākumi. Cilinskim ir jābūt tiešām virtuozam, lai šajos mēnešos nevis pazeminātu, bet celtu NA reitingus. Jo vidi vienā dienā nevar izmainīt. Vējonis padzīvos ar ministra algu, cerams, ka neko sabojāt ari nevar. Parasti visi ministri saka, ka neko jau nevar. Bordāns pierādīja, ka vismaz sakustināt nozari var, ja ir idejas un zināšanas. Kāds ir šīs valdības uzdevums? Izpildīt pelēko kardinālu pasūtījumu un nobēdzināt līdz vēlēšanām Zolitūdi iespējami tālu. Nepeiļaut tiesu melnās varas kustināšanu, kas nepatīk ēnu ekonomikai un mafijai. Salaist dēlī ekonomiku galīgi, lai diskreditētu varas partijas un atbrīvotu ceļu Lemberga-SC blokam? Bez valdības arī nevar. Bērziņš aizbrauks uz Sočiem, varbūt šo tur paslavēs. Krievija nopirks vēl kādu ešelonu ar šprotēm un ķilavām. Varbūt šiem nevajag un tādu izšķērdību atļausies tikai īsi pirms vēlēšanām?
???
?
Kārtējie meli, ka Bordāns valdībā pārstāv biedrību Demokrātiskie patrioti. Valdībā nav nevienas biedrības pārstāvja.
Janka
J
Bordāns pārstāv sevi, jo ir zaudējis cīņā par NA un DP apvienošanu, tāpat kā Stalts. Tikai viņš vēl cerēja un Stalts jau agrāk sagāj ragos ar dzintarjugendu. Bet nu tur ir Cipule - agresīva un ambicioza - gudra un varoša, Krasts - mierīgs bet ļoti pieredzējis un nesasmērējies.Bite, Tamužs, Feldmans un daudzi citi, kas ir godīgi un patriotiski noskaņoti. Bet Jānim jāvada tas maršs, citādi nesanāks. Pats kļuva par cīnītāju, pašam jāturpina, jo viņam sekos.
  • 11
  • 0
lauki
l
Cik ilgi var bērnišķīgi sludināt, - es nebalsošu, jo man liekas, ka tas ministrs nav vietā.... Neviens uz pasaules nav spējīgs izveidot komandu, kura vienmēr un visūr patiktu visiem. Deputāti nesaprot, ka vienmēr būs jāatrod kompromiss un kaut kur būs jāpiekāpjas kopīgo interešu labā. Šāda "ņeitrālo" argumentācija tikai liecina par šo deputātu zemo līmeni, galvenokārt attiecībā uz uzticēšanos deputātiem augstajām amatpersonām un izpratni par kopīgajām interesēm. Bet pamatā tas atgādina sliktu teātri, jo neatkarīgie jūt, ka tuvojas viņu politiskās karjeras noriets un nodarbojas ar savu PR.
->17:43
-
Neatbalastīt citus, tikai tādēļ, ka viņi kaut ko grib paveikt citādi nekā to gribētu pats, ir latvisks, taču muļķīgs risinājums. Tāda pieeja sen apdziedāta Krilova fabulās.
  • 2
  • 2
To lauķis
T
a nafig vispār vajadzēja mainīt ministrus? Vai tad jaunie grib kko mainīt? Ja nu tikai izbeigt iesāktās reformas! Priekš-kam vajag atbalstīt kaut-kādu murgu, kura nekalpo tautai, bet politiķu ambīcijām? Kāds sakars te ar izpratni par kopīgajām interesēm?
  • 3
  • 2
Daina
D
Nu ja,tie kas nav tikuši pie siles balsos pret.
:))
:
Visu mērat silēs?
  • 0
  • 1
john
j
STALTS un Bite turaas!!
:)
:
kukuļu pieprasijums pirms balsojuma. tā tas saucas saprotamā valodā:)
Hohma
H
NA līdzpriekšsēdētājs Gaidis Bērziņš iepriekš Dienai sacīja, ka šis mīts par Brokas saistību ar maksātnespējas administratoriem ir politisko konkurentu radīts stereotips, jo vienīgā saistība esot tā, ka no Latvijas Universitātes viņa bijusi deleģēta maksātnespējas administratoru sertifikācijas komisijā. Un vai nepietiek ar to, ka ar to saistīts G.Bērziņš? Partijas sponsorus ir jāmīl, vai nē...
pilsonis
p
Nekādu uzticību Latvijas izsaimniekotājiem!
Senais
S
Ak Kungs, šo tik maz un tad arī kašķējas :))
sasmīdināja :)
s
Gaidi Bērziņ, Gaidi Bērziņ... ai, ai, ai... :D. Pašam smiekli nenāk par šo Tavu frāzi... :D
Tie
T
"elites" bērziņi gluži vienkārši tādi ir: i' ne aci nepamirkšķinās, ja tas pats Urbis kaut ko garšīgu gar degunu pavēcinās.
  • 2
  • 1
Latvijas patriots
L
Vispār jau dīvaini, ka neatkarīgie deputāti tiek uzskatīti Olšt. "Seši mazi bundzinieki", bet ir aizmirsti pārējie deputāti. Godīgi sakot arī neizklausās, ka kāds būtu prasījis arī opozīcijas viedokli. Neteiktu, ka jaunveidotā valdība ir profesionāla kopumā, daļa ministri visticamāk ir nostumti, jo nav ērti vienam vai otram.... Savādi, ka RP arī aizskrēja V, ZZS un 6šinieka pavadā, jo atceramies cīņu ar oligarhiem, tagad izskatās, ka krēsli ir kļuvuši svarīgāki par vēlētājiem solītajam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas