Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Neatkarīgās arodbiedrības trešdien aicina ieturēt pauzi darbā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Niknais
N
Gļēvuļi! Tās nav arodbiedrības, bet klaunu saiets! Tā kā jums bikses jau pilnas no bailēm, ka tik saimnieki nenoper, tad bastojiet nevis 10, bet 7 minūtes, idioiti apaļie! Par jūsu "drosmīgo" pretestību varenie nopirdīsies trīsreiz pēc kartas.
latgaliete
l
Jā tās arodbiedrības,kas rīt atbildīgā stunda,kad jāpasēd mājās un jāizšķir kam atdot savu pilnvaru valsts pārvaldniecībā,rikojās bezatbildīgi,kā sarkanie demagogi un rīko visādu pērtiķu šovu valsts izzadzēju aizstāvībai un sarkano popularitātes celšanai.Kauns,kauns mums visiem.
Dr.xy
D
Siem sarkanajiem demagogiem no arodbiedribam ir japilda savi tiesi pienakumi:aizstavet darbiniekus,kuri nelikumigi atlaisti no darba,lai darbiniekus nepiespiestu algas sanemt aploksnes,lai tiktu pieskirti likumigais atvalinajums u.t.t. Bet sie demagogi,savu saimnieku SC,PLL,LC/ LPP,TP un sociki laba,riko daza veida piketus un demonstracijas! Tiesi tas pats notiek parejas Eiropas valstis.ARODBIEDRIBAS NAV STRADNIEKU AIZSTAVJI,BET GAN KREISO PARTIJU UN SAVAS KABATAS AIZSTAVJI. DEMAGOGI& POPULISTI:
Nikolajs
N
Penci atbalstu un pašvaldības policijai iesaku izklīdināt šo izšķērdēju baru,kas negrib strādāt bet grib tik lepni uzdzīvot uz veco sarūpētā un sastrādāto labumu rēķina.Arī ar eiropu neskaņ šoreiz,lai viņi tērējēs vēl vairāk,viņi ilgi ir bijuši bagāti,bet mēs dzīvosim kristīgi un taupīgi un atbalstīsim visur Premjēru Dombrovski.
lux
l
Es arī. It kā no tām izdarībām kas labāks būtu. Turklāt galvenais, kāpēc nepiedalīšos, šo pasākumu izmanots SC. Tur jau tā lieta, ka strādāt aizmirsies. Tāpat tik krāšņi un jautri kā Francijā neizdosies. Būs kā Lietussargos-lamas, gānīšanās. Negribu. Penci atbalstu. Nevar jau katra jefiņa dēļ, kas sadomājis protestēt, sirēnas darbināt.
!
!
Es vienmēr skatos, kas aicina. Šie aicinātāji man, diemžēl, nav nekādas autoritātes. Rīt līs lietus - bus iespēja piketētājiem nomazgāties un padzerties.
apbēdinātais
a
A Georga lentītes un SC karodziņus nedalīs? :( Mikriņu vadītāji protestēšot :) smiekls nāk. Tur tak vieni krievi par vaģilām. Tā brandža jebko darīs, lai tik ieriebtu mūsu valstij. Es strādāšu un nekādas pauzes neieturēšu.
revolucionārs
r
Kā var cīnīties pret taupību?! Tas tāds Briseles ierēdņu lozungs, jo tur nauda tiek izsaimniekota ne pa jokam! Mūsējie laiž līdzi nesaprotot par ko runa! Domāju, ka tieši otrrādi: Eiropas varas gaiteņos vajadzētu uzsākt pamatīgu taupības kursu,jo tur pazūd miljoni!
Par Aināru Pensi no VUGD
P
Šovakar pa radio Baltcom dzirdēju VUGD priekšnieka Aināra Penci teikto, ka viņš atsakās atbalstīt tautas kustību un Eiropas Savienības arodbiedrību kustību lai iedarbinātu sirēnas visā valstī. Tas liecina par pie varas esošas kliķes nespēju izvērtēt situācijas nopietnību. Tie ir kaitnieki Latvijas interesēm.
zaglers
z
Nevajag mani aicināt uz to(atpūtu),kas man ir katru dienu darbā :))
jumors
j
Nu, ja protestē pret nabadzību, tad sarkana krāsa nav vietā. Tikai nelaime tāda, ka pelēko nabadzību nepamana pat vidēji situētie, kur nu vēl "biezie". Dzeltena būtu labāka - tā kā par sauli visiem vai?
Nikolajs
N
Kur un kādā veidā mūsu valstī,kas vēl īsti stabīli nav nostājusies uz ražena attīstības ceļa, rodas procentāli daudz miljonāru uz daudzu trūcīgu cilvēku fona,par to arī derētu paklusēt un padomāt arī. Pēc paklusēšanas un padomāšanas vajadzētu balsot par tiem cilvēkiem,kas ar mūsu atvēlēto algu neatlaidīgi,godīgi visas tautas labā strādā Valsts pārvaldē,nevis shēmo,kā likumīgi izzagt naudu no valsts apgrozāmajām finansēm.Ja tā izdodās mūs filtrēt 10 Saeima balsošanā,tad mēs visi būtu lieli ieguvēji.
cony
c
mēs tik dāsni un droši uzticējamies pārvaldīt savas tautas kapitālu un finanses jau Valsts attīstības sākumā.Bet jau pašā valsts attīstības sākumā uzradās kampēji un valsts izzadzēji.Šodien jau avansveidīgi varam būt pateicīgi patreizējai valsts pārvaldei,sevišķi Finansu Ministrijai,Valdībai un sabiedriskajām organizācijām,kas svēra,mērīja un lēma par reālu politiku ,taupību,nost izzadzējus un rezultātā kaunpilnā maksātnespēja pārvarēta un jau esam uz grūta,lēna pelnoša attīstības ceļa.
cony
c
Tiešām derētu uz brīdi paklusēt mums visiem un pensionāriem arī un padomāt ,kādām politiskajām partijām LC,TP,LPP,ZZS
Jukums
J
Atbalstāma lieta! Jo augšā tomēr maldīgi uzskata, ka apakšā visi ir nosacīti apmierināti. Bet augšas vienkārši ir zaudējušas realitātes sajūtu, tāpēc viņiem kaut šādā simboliskā veidā ir jaatgādina realitāte. Turklāt, nesolidarizēties ar Eiropu būtu tiešām milzīga kļūda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas