Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Nedēļas laikā jau trešo reizi publicē informāciju no VID EDS, šoreiz par policiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ccccc
c
ielieciet linku,kur var redzēt policistu algas!
K
K
Un par DP algām neuzzināsim ? Žēl gan....
Geduševam!!!!
G
Gribu zināt, kā var saņemt tādas lielas algas bezsmadzeņu radījumi - plāksteru līmētāji, kuri neko citu vispār nemāk??? Kā tā var būt, ka vakar un šodien zvanot uz pašv. pol. un brīdinot, ka virs cilvēku galvām karājas lāstekas 3 m garumā, idiote pa telefonu atbild, ka eso jāzvana uz citu šīs polic. numuru... Pašvald. pol. kompetence ir norobežot bīstamās vietas, novērst draudus ( tas ir likumā rakstīts, galugalā..) Kāpēc mums jālaiž savi bērni uz ielas ,,pakļaujot dzīvības riskam, bet pašv.polic. idioti šēž pie telefona urbina degunu un sņe oi! oi! kādas algas !!!
44
4
2 Kurš grib redzēt supervaroni NEO? Bilde te - www-popsuns-lv
Par Policijas koledžu
P
Tas, kas notiek Valsts policijas koledžā faktiski ir NEKAUNĪBA!!! Tās direktors Aigars Evardsons algā saņem 3-4 reizes vairāk,, kā tie, kas pasniedz dien dienā, kas strādā ne mazāk par viņu. Tāda nekaunība pierāda, ka tie, kas ir pie siles, var atļauties darīt visu, ko vien var, lai sagrābtu sev lielāku naudu. Valsts interses viņus neinteresē.
vieple
v
Mūrniece var sākt brīnīties ,kā tas tā gadās, ka nobarotie priekšnieki saņem 10x vairāk par izdzenāto padoto. Tā lūk strādā partiju ielikteņi- ministri.
ments
m
izrādās mentiem nesūdīgas algas,ja kas.Tā tik činkst ka par maz maksā,bet patiesībā saņem tā neko liekulībai- jā, par janvāri 290 uz rokām.
liekulība
l
izrādās mentiem nesūdīgas algas,ja kas.Tā tik činkst ka par maz maksā,bet patiesībā saņem tā neko.
nu jau kājāmgājējs
n
Vaidzētu robežsargu ienākumus uzrādit,kādas automašīnas sapirkuši un sporta motociklus,atbrauciet vasarā uz Ludzu tad redzēsiet kādos ātrumos brauc pa pilsētas ielām,nemazāk kā 100 km /h. ------------------------- Pa Ludzas ielām nemaz nevar braukt ar tādu ātrumu, riteņi nokritīs.
Anita
A
Man patīk NEO,ka uzrāda patiesību par algām,krīzes laikā.Tautai savika jostu cieši,jo cieši,bet paši kungi dzīvo joprojām trekni.Vai MĒS atkal balsosim par valsts izlaupītājiem?!?!Vajaga jaunu spēku par ko balsot rudenī.Man visi pie varas esošie ļoti nepatik?!Cik var atļaut braukt uz tautas rēķina????
!
!
Kas attiecas uz Mūrnieci, tad tur diagnoze jau pasen skaidra - vienas partijas politikāne ar nesamērīgu varas kāri,kas pārbaudi NAV izturējusi.
slēpe
s
Varbūt Neo vienkārši testē latvju tautu - nu, palasīs ziņas par algām, nākamā dienā aizmirsis, un viss. Vēlreiz pārliecināsies, ka esam aitas.
hehe
h
>ross .. vienā dienā visas esošas amatpersonas aizstāt ar pēdējo kursu studentiem ..._______________ nu jau :) no viena bardaka vēl lielākā? -) kam kam, bet nepieredzējušiem badainiem pēdējo kursu studentiem pārvaldi nekāda gadījumā nedrīkst uzticēt (mums ir vecas dēles jau asinīm piesūkušās, kam mums jaunas svaigas?) pārvaldē visam jābūt sabalansētam, gan nacionālajam, gan vecuma, gan dzimuma atšķirībām jaunieši var būt pārvaldē, bet ne vairumā, jo, pirmkārt, nav pietiekamu zināšanu, otrkart, nav darba pieredzes, treškart, nav dzīves pieredzes un izpratnes par lietām un notikumiem, ceturtkārt, šodienas bērni un jaunieši vecumā no 12-35 (40) ir norakstāmi sabiedrības zaudējumos, tas nenozīmē, ka starp viņiem nav labu, gudru, godīgu cilvēku.. ir! kā visās paaudzēs tādus var atrast, bet.. tieši šis vecumposms ir smagi cietis no tās demagoģiski izvirtušās smadzeņu skalošanas, kas notika starp 1990-2009, patērētāju sabiedrības morāle viņos jau laidusi pārāk dziļas saknes skumji, bet tā savā masā ir zudusī paaudze, ja vien krīze daļai no viņiem neliks pārvērtēt vērtības (cerīgāki šajā ziņā ir tie, kuri ir jaunāki un nav sasnieguši 25 gadu vecumu), pārējie - atvainojiet, bet ievērojama daļa nebūs izmantojama sabiedrības interešu sasniegšanai varbūt ar laiku varēs izmantot kā speciālistus profesionāļus, bet ne kā personas, kurām var vai vajag uzticēties turklāt tikai briedums dod to izpratni par lietām un ļauj vērtēt procesus kopsakarā nevis no šaura redzesloka mūsu pārvaldes problēma jau tagad ir pārāk jauna pārvalde, piem. neskaitāmi ministriju ierēdņi - politisko partiju jauniešu kopu ielikteņi, kuru darbošanās arī ievedusi Latviju tādā murgā, jo viņi nedz spēj nostāties pretī politiskam spiedienam, nedz arī spēj izvērtēt sekas kaut vai normatīvo aktu sagatavošana - ko liek, to dara, kādas sekas tam - nesaprot! pat ne ļaunprātīgi, vienkārši nesaprot, nedomā, nespēj domāt plaši jaunieši der, lai taisītu revolūciju, protestētu, prasītu atbildību, bet pārvaldīt valsti vajag nobriedušiem cilvēkiem, vēlams dzīvē 'pudu sāls' apēdušiem
viens
v
Murniece! Rokas nost no NEO!
janka
j
Valdošajai kliķei tauta ir galīgi pie vienas vietas, ta lai jau mirst badā, streiko pie MK,izdara pašnāvības, trako aiz bezspēcības un sēž cietumā. Suņi rej, bet karavāna iet tālāk, tikai šoreiz tie suņi šiem biksēs ieķērušies ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas