Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Nedēļas nogalē līs, Latgalē gaidāmi 27 grādi

Šīs nedēļas nogale pārsvarā mākoņaina un lietaina, bet silta. Nedēļas nogalē gaisa temperatūra Latgalē var sasniegt pat 25-27 grādus, _Dienu _informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūras pārstāve Eva Linke.

Šonakt gaidāms daļēji mākoņains laiks, Latvijas austrumu rajonos nedaudz īslaicīgi līs, bet dienā mākoņu daudzums palielināsies, un lietus brīžiem gaidāms jau teritorijas lielākajā daļā. Bez ievērojamiem nokrišņiem diena tiks aizvadīta vien ziemeļaustrumu pusē. Naktī un no rīta redzamība miglā samazināsies līdz 500-1000m. Naktī pūtīs lēns, dienā mērens dienvidaustrumu, dienvidu puses vējš. Būtiskas gaisa temperatūras izmaiņas nav gaidāmas: naktī +10...+15°, dienā +19...+24°.

Nakts uz svētdienu gaidāma siltāka: +12...+17 grādu. Nedēļas pēdējā dienā gaidāms mākoņains laiks, brīžiem skaidrosies. Naktī brīžiem gaidāms lietus Dienvidrietumu rajonos, bet pa dienu - Latvijas teritorijas lielākajā daļā, vietām pat pērkona negaiss. Dienā temperatūra lielākajā daļā Latvijas būtiski neatšķirsies - tā būs +18...+23, tomēr Latgalē gaiss var iesilt līdz pat 27 grādiem.

Naktī un no rīta Dienvidaustrumu rajonos būs migla, pūtīs dienvidu, dienvidaustrumu vējš 4-9 m/s, kas pa dienu brāzmās var palielināties līdz 15-17 m/s. Gaisa temp. 12-17, dienā 18-23. Latgalē pat ir iespējams pat  no 25-27.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas