Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Negaidīt brīvpusdienas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zināt gribošā
z
Pateicības un sirsnības pilna saku PALDIES Pētersona kungam, kurš TURIBA iemāca ne tikai PR gudrības, bet arī dzīves patiesības, tādas, kas noder ikdienā. PALDIEs. vienmēr atcerēšos to dienu, kad izlemu par labu TURIBAI , lai studetu PR.... Pētersons ir fantastisks cilvēks! VIENMER
MV
M
nav bvrīnums ka ašreizējā doeme grib ateikties-ja ņem vērā ka ja nebūtu Kalpaks(protams ne tikai viņs)iespējams ka Latvija būtu Psrs SASTĀVDAĻA jau no tās dibināsanas-un tad liekas Ušakovam lai būtu pie varas pat koalīciju ar šleseru nevajadzētu:D
es
e
pēc AM aplēsēm summa ~ 230 LVL gadā.. GADĀ Atgādināšu, ka "Kalpaka piemineklis ir tapis par tautas saziedotiem līdzekļiem 153 460 latu apjomā. Šo summu saziedoja ārzemju latviešu un vietējās privātpersonas, latviešu akadēmiskās studentu organizācijas un skolu jaunatne." Šis RD solis ir spļāviens sejā tiem, kas patriotisku emociju vadīti tic Latvijai
pozitīvi
p
Labs raksts, Pēterson, ļoti labs. Izraisa pozitīvas emocijas, kādas reti gūstamas ziņu portālos. Lai Tālavijai veicas un, manuprāt, šādas idejas un rīcības vajag propagandēt plašāk, skaļāk un drošāk!!!
Ludis
L
Raksts nav tikai par patrotismu. Tas ir par indīva spēju atbildēt pašam par sevi, kas mūsu sabiedrībā pietrūkst, šķiet, visvairāk. Jo tālāk uz austrumiem, jo vairāk cilvēki gaida no valdnieka. Latvija šobrīd vairāk ir austrumos, diemžēl. Jācer, ka saviem studentiem Biznesa augstskolā Turība A. Pētrersons iemācīs gan patriotismu, gan spēju vairāk darīt pašam, mazāk gaidīt no citiem!
jumors
j
Ja jaunieši grib- lai viņi to dara- būs pašiem un citiem prieks. Kā senās gudrībās teikts- nu un, ja kāds tevi izmanto? Tas viņa grēks. Bet Tu esi izdarījis pēc sirdsapziņas- un tas arī netiek aizmirsts.
meita (mir.) Talavijas filistr
m
Centieni pagodināt Kalpaku protams ir paciloši mums visiem. Tomēr lūdzu nenonievēt demokrātiju! "/...../cilvēkus reģionos satraucot četri galvenie jautājumi: mācību gada atsākšanās un reformas izglītības jomā, slimnīcu un ārstu liktenis, Parex bankas jautājums, kā arī sociāli mazāk nodrošināto cilvēku aizsardzība. " Tie ir pavisam saprotami un leģitīmi jautājumi. Nemaz nebūtu slikti, ja pilsoņi sāktu strīdēties un mēģinātu tikt pie skaidrības, lai saprastu ko viņi sagaida no LV par saviem samaksātiem nodokļiem. Izglītība bērniem, lai viņiem būt izredzes gan LV, gan EU un citur pasaulē? Veselības apdrošināšana tikpat lielā mērā, lai tas bērns piedzīvotu izglītības izredzes pēc vidusskolas? Piederība Latvijai protams arī ir sirdsslieta komponents. Bet, lūdzu, lūdzu, cienat savu līdzpilsoni un ņemat nopietni tas, kas viņus satrauc īkdienā.
asd
a
Tas ka tā ir politika, vairāk kā skaidrs.. Puškina piemineklis Kronvalda parkā ir šī virziena tiešs turpinājums.
Lapsa
L
Sen bija jāsāk kādam par to runāt, nevis šis mūžigais: mums neiedeva!
gundega
g
Paldies par iedvesmu.. Raksta autoram ir absolūta taisnība, turklāt, manuprāt, precīzi mērķēts ziņojums arī citām korp! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas