Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Negaidot atlaišanu, medicīnas darbinieki no darba aiziet arī paši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilona
I
IR ĻOTI SKAISTA!
mammaDaba
m
toties trūcīgajiem būs sociālie spilveni un ārstēšana (ja ārsti būs) uz valsts rēķina (ja valsts būs un būs nauda). Kā skanēja klasiskais jautājums - kam tas ir izdevīgi?
hmmmm
h
tā jau drīz būs tuksneša apzīmēta zona, kur mitināsies tikai nespējnieki, pārējie normāli domājušie aizbraukuši.
wow
w
Sveicināta, Zimbabve!
daunitis
d
Latvijā vienīgā infrastruktūra, kas attīstās, ir bagātnieku komforta un mierīgas dzīves nodrošināšanas infrastruktūra. Atceros, kā pēc tiesībām stāvēju rindā krievu laikos. Tagad mierīgi aizgāju un apmainīju apliecību CSDD. ,,Biezajiem'' taču vajag legalizēt savu atrašanos pie stūres... Toties ,,sociālajos'' ir rindas ar bezdarbniekiem, pabalstu kārotājiem un citiem neapmierinātajiem. Tāpat ar medicīnisko palīdzību. Par tautu nospļauties, bet ,,biezajiem'' ir savi privātdakterīši, kas par attiecīgu naudiņu apdancos apkārt. Esmu tādu skatu redzējis-riebīgi.Toties pārējie, kas palikuši aiz borta, būs spiesti emigrēt. Jau tagad, piemēram, tvnetā jauc rasismu ar nacionālismu , nacistus ar fašistiem, u.c. Ilgi nav jāgaida. Stulba sulaiņu paaudze ir iznēsāta uz mūsu rokām.
t
t
varbūt beidzot tas stulbais apinis pievērsies??? eksperts atradies. gudri muldēt, nav malku cirst
Jānis
J
Tās nekārtības ar medicīnu ir ilgstošas politikas sekas.Kas par to atbildēs?Latvija varētu būt zeme ,kur ,noslēdzot attiecīgus līgumus un veicot investīcijas,varētu ārstēties un rehabilitēties pacienti un tūristi ,gan no Krievijas,gan no skandināvijas valstīm un vācijas.
Oskars
O
Bet kas tagad ārstēs PARTIJAS ?????? Zatlers arī tikai IZBRAUKUMOS .
ko tur
k
Vislabāk ir braukt prom, kad to atļauj gadi. Es,personīgi, laistos kaut vai uz Igauniju, bet- gadiņi, gadiņi... Jaunie izmantojiet savas iespējas un meklējiet citās valstīs savu spēju novērtējumu, lai ( pārfrazējot klasiķi) vecumdienās nebūtu mokoši sāpīgi par tiem nodzīvotajiem gadiem Latvijā.
repress
r
Mans radinieks, kurš savulaik bija izsūtīts uz Sibīriju, 1991. gadā, kad arī parādījās runas par vagoniem, rokudzelžiem un tml., teica: "Ja zinātu, ka atkal būs jābrauc uz Sibīriju, pats aizbrauktu pirmais un ieņemtu labāku apmešanās vietu." Šķiet, medicīnas darbinieki tagad, 2009. gadā, rīkojas atbilstoši šādai loģikai. Un tā ir mūsu šodienas "Sibīrija", uz kuru mūs ir aizsūtījis Godmanis un viņam līdzīgie vīreļi un sieveles.
Glumais Roberts
G
Bus jarekinas ar to, ka jadod dasnas 'pateicibas'. Vai uzticesiet savu vai tuvinieku dzivibas un veselibu medicinas personalam, kas par savu algu nevares savu gimeni uzturet?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas