Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Neizslēdz izmaiņas 2.pensiju līmenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SOS
S
50 % deputātu , padomnieku atlaišana , 100 % valsts aģentūru likvidēšana būtu skaistākā valdības dāvana Ziemassvētkos Latvijas tautai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 200 strādājošie uztur vienu deputātu , 400 strādājošie uztur vienu padomes locekli, tauta vairs nevar PAVILKT šos vezumu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zeltene
z
kaa gribaas pannemt dakshas un kluut par Kaugurieti!
Ojārs
O
Tas ir saprātīgs priekšlikums šajos apstākļos! Taču vajadzētu noteikt, ka tas ir uz laiku - tikai uz 2009. gadu ieviests pasākums.
banker
b
forši - jaunu naudu Tajos 2.līmeņa fondos nemaksāsim, tātad pārvaldītāji pamazām savās komisijās noēdīs mūsu līdz šim uzkrāto kapitālu.
jaunaa mamina
j
Klausieties- jaiet ielas un jastreiko! Cik talu var iet!?
mbr
m
iedod linku uz zinju par maminjalgu samazinashanu
Mārtiņš
M
Piekrītu. Dzelžaini viņi turās tikai pie savām olām. Brokastu, protams. Tās ir tukšas runas, lai šamējie beigās izskatītos pēc ne-sliktajiem.
l'avocate
l
&*^%$#!!!! nav vardu! mūs apzog!!! RE: Mēs dzelžaini turēsimies pie apstiprinātā nākamā gada valsts budžeta un nekādu pabalstu, tajā skaitā māmiņu algu, samazināšanu vai pensiju indeksēšanas iesaldēšanu, nepiedāvāsim ______________ bet valdība dara visu prētēji, vakar naktī bija ziņa, ka mamiņu algas tomēr izmaiņas skārs! tagad domā par 2.pensijas līmeņa nogriešanu! Arī dzelžaini turās pie stabīla lata, bet, ņemot vērā mūsu valdības "dzelžainus" solījumus - uz to arī nedzrīkst paļauties
lala
l
'dzelžaini turēsimies'.. baigi bieži dzirdēta frāze pēdējos divos mēnešos :)
treknie lopi
t
partijas barotava ar nosaukumu ,,Liepajas metalurgs'' iepumpe 200 miljonus, PAREX iepumpe 475 miljonus, ko velak pardos kadiem draugiem, tagad GODMANIS grib nemt 5 MILJARDUS ko nolaist kaut kada melna cauruma atejas poda, bet visadi stulbeni un salasnas un glumie spriedele ka vajag taupit.. PENSIONARIEM JASAMAZINA PENSIJAS!
gnireb
g
Nu re apstiprinājās . Jau tad kad viņus izveidoja ( pesiju fondi , daudzie līmeņi ) man likās ka kādu dienu tas viss nelāgi beigsies . Tā vien liekas ka dažs labs ir iebiris lieliskā finansu piramīdā cerībā noraut lielo kāpostu .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas