Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Nekā personīga: BKUS lietā septiņi aizturētie; iespējams, izkrāpta arī saziedotā nauda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
CV bija uz galda škele nosuti
C
tomer jau ministrei vaiag pašai aiziet no ministrijas. tauta netic nevienu vardu kas nāk no ministres. diemžel.
Populists
P
Visas Loskutova laika valsts un pašvaldību būves notikā pēc šobrīd kritizētās shēmas..... Vienkārši KNABs vairs nerada paraugprāvas, bet ir ķēries "vērsim pie ragiem" ! Lai sokās ! Jācer, ka pavedienu pa pavedienam šķetinot, nonāksim arī līdz VALSTS ZAGĻIEM.... (ja atpakaļ darbā nepieņems Loskutovu).
Andris
A
TanteSidra 11:09 ..man riebjas tas dzelteni/orazhas komentu zvaigznites... --------------------------------- Jā, jā - un citroni visi ir dzelteni/oranži un maitas TP tos paslepus speciali padara skābus, kaut dabā tie ir cukursaldi. Un arī cālīši visā pasaulē ir dzelteni/oranži un tieši TP ļaunuma dēļ, tie tik daudz kakā. Jums, cienītā, ir maniakāla paranoja!!!
TanteSidra
T
redakcijai - man riebjas tas dzelteni/orazhas komentu zvaigznites!
Vija
V
Es arvien vairāk saprotu, ko nozīmē žurnālistu darbs un kāpēc vara viņus necieš! Lai Dievs viņiem stāv klāt un piedod cilvēcīgas kļūdas!
Redz - izbrīnos
R
Brīnies vien tālāk, jo nav nekas aizkustinošāks par muļķīša neviltotu(?!) izbrīnu! Neesi jau vienīgais, jo ne vienam vien šis periods ir ieildzis, un tāpēc jau esam, kur esam!
zix
z
Dzintra galīgi nojūgusies!
KLM
K
Jaunieti, Jūs piedalijāties poļu virsnieku nošaušanā Katiņas mežā ? Pēc komentāriem spriežot - jā ........
YL
Y
Tā ir tikai leduskalna virsotne. Ja tauta uzzinātu patiesību kā Latvija tika nozagta un pārdota, varētu paredzēt 1905. gada notikumu atkārtošanos. Taču latvieši paši sev izrakstītu "baltās biļetes" kā nederīgi savas valsts pilsoņi.
Izbrīnos
I
Nu pakustiniet pelēkās šūniņas. Ļoti daudz pretrunu sanāk. Ilzīte vakar raidījumā apgalvojuma formā teica, ka pie Lisenko mājās izņemti 500 000, bet pagājušo nedēļu Segliņš apgalvoja, ka izņēmti tikai dokumenti....nu nopubliskojiet to kratīšanas protokolu:))), kut gan tas nebūtu visai likumīgi. Cik atceros no preses rakstiem, FP jau laiciņu atpakaļ atklāja 18 ļimonu shēmu un nevis pieslēdzās pašreizējā stadijā.... Kaut kā aizdomīgi man liekas, ka daži cenšas pataisīt TP par zagļiem, pār citiem vispār aizmirstot? Vai ir kāds notiesājošs spriedums, vai tomēr vēl daudzi balstās uz klaču ziņām no drošiem avotiem? Cik atceros, piedēvētās privatizācijas, G-24 kredīti u.t.t. bija LC valdīšanas laikā, kad bija tādi premjeri kā Godmanis-divas reizes, Gailis, Birkavs, Krištopāns, Bērziņš-ar lielāko vai otru lielāko valdīšanas laiku. Par TP zagšanas shēmām esmu dzirdējis tikai un vienīgi no prese pieņēmumiem, bet ja atklāsies, ka šī partija ir vainojama pie naudzas izzagšana, ja tāda ir bijusi, tad žēlestība šamējiem nevar būt. Bet, ja nu gadījumā atklājas, ka tas ir kārtējais pasūtījums, lai nomelnotu citus un celtu reitingus, ka'nekā vēlēšanas kampaņas jau sākušās....es saredzu bumeranga efektu. P.S. Varbūt sāksim kustināt savas pelēkās vielas smadzenēs un nepavilksimies uz viena tante teica.
KLM
K
Diez, Jaunalksne joprojām pīpē zālīti ? .......................................................... ..................................... Diez, Lembergs joprojām saglabājis kompartijas rajona sekretāra apliecību ?
koriste
k
Es arī nesaprotu, kādēļ tādai VIP personai un valsts glābējam, kā Šķēļu Andrim vēl nav piešķirts ordenis???? Tiešām nekaunība... p.s. Jaunieti, varbūt tu varētu vērsties Ordēnu komisijā vai kā to sauca - ar priekšlikumu, lai tavam maizestēvam un elkam piešķir kādu ordenīti. Viņš taču sen ir pelnījis...
mzgd
m
gadījumā tu Andrīša mājā nestrādā par sētnieci ?
mzgd
m
pareizs formulējums,man ar bija tāda sajūta.
Mg
M
Es nesaprotu KNAB, kāpēc viņi paši nevar izplatīt informāciju par šīm lietām, kāpēc informācija jānodod viena raidījuma veidotājiem privātā TV, lai celtu raidījuma reitingus? Vai tur nav saskatāma korupcija?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas