Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Nekā personīga: ja partijas nevienosies, Valsts prezidents var uzticēt valdību veidot SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu,nu, vai tad nu vecis būs tik noj
n
ka harakiri taisīs?
monitors
m
Nu šī informācija ir tāda falša. Tas drīzāk ir signāls laicīgi izveidot koalīciju. Ir jau bijuši precedenti, ka vairākums ir vienai partijai, bet koalīciju uzdod veidot citai - ar mazāku frakciju. 1995.gadā lielākais mandātu skaits bija Saimniekam, bet koalīciju Ulmanis uzdeva veidot Grīnblatam. Viņš gan nespēja izveidot vairākuma valdību un tad pie šprices pielaida Čeveru, bet arī te viens Saimnieka partijas biedrs nobalsoja pret un Čevera kabinets netika apstiprināts. Un tad aicināja Šķēli no malas un stiķēja kompromisa vairākuma valdību. Principā arī šoreiz var nonākt, ja ne līdz varavīksnes, tad kompromisa valdībai. Bet jēgas prognozēt nav, jo nozīmīgākie lēmumi notiek zem četrām acīm kabinetos un par tiem presei neviens skaļi nestāsta, varbūt vēlāk memuāros ko pavēsta.
kaķis
k
Nekas SC tik vienkārši nesanāks, ZRP ir savs nacionālais spārns. Ja Vienotība tiešām atbalstīs NA tad kangaraploksnes plāns nesanāks. Jautājums ko darīs ZZS, bet tik un tā SC valdību var arī neapstiprināt tad paši paliks pie ratiem un būs spiesti LV partijām formēt koalīciju. Bet ja nevarēs tad būs patiešām pamatots iemesls taisīt jaunas vēlēšanas un tad redzēs kura partija svinēs visgardāk.
Zemnieks
Z
Šī Dieva zeme ar Gaujas lejām, Ar stārķa ligzdām un kurmju ejām. Ar Cēsīm, Talsiem un jaunām sejām, Ar ļaužu balsiem un Raiņa dzejām. Par verga algu es tajā sirgšu, Par indes malku es viņu pirkšu. Ar zelta atslēgām es slēgšu, slēpšu, Kā puskauts āzis par viņu brēkšu.
to Zemnieks
t
un sveši sarkani kāvi nepierādāmo pierādot sarunājās ar nāvi un asiņains sirpis un āmurs un ar durkli vectēvam caurdurts gāmurs - caur visu to tu dzīts
  • 2
  • 0
t
t
un vispār - VISI AR VISIEM JAU SAPLĒSUŠIES (vismaz publiski) , NESĀKOT PAT VĒL NEKO DARĪT MŪSU LABĀ
uhh
u
Tie kas iemānīti tajā sedlinieka jaunā sākuma bandā, nu ejiet taču prom no tā pustrakā, it īpaši tie, kuri nu deputāti!
Laimonis
L
Tā būtu latviešu tautas izvarošana. Noteikts NĒ! Vai mums nepietiek, ka Latvijas galvaspilsētas mērs ir krievs, kura vecāki nav Latvijas pilsoņi?!!
pekausis-kur tādi laimoņi rodas
p
Nē,nu pilnīga laimība tev radīsies ,kad jās izbijuši kgbšņiki mātom valodā.
  • 0
  • 1
??
?
"Visatzītākais" Rīgas mērs? Vai tas bija joks?
  • 0
  • 1
Kur tādi laimoņi rodas
K
Latvijas tautu jau 20 gadus varo pašu ievēlētās nacionālās valdības. Ušakovs ir visatzītākais Rīgas mērs atjaunotajā Latvijā un es negribu, lai mani un manu tautu čakarē izbijuši latviešu komunisti.
  • 5
  • 5
Oskars
O
Tas ir ŠAUSMĪGI !!!!! Valstī BARDAKS,katrs dara kas ienāk prātā, iedzivotājus izmet no dzivokļiem, mafija darbojas atklāti,DARBA nav, iedzivotājiem nav ko ĒST un jāmirst BADĀ, bet ievēlētie DEPUTĀTIEM-PARTIJĀM uz to nospļauties ,jo cer uz MILJARDIEM ,lai varētu sev PILIS iegādāties.
vairis
v
nu nevajag jau uzreiz -ziņo viņi izsaka pieņēmumus, zīlē kafijas biezumos, sensāciju cenšas uzkurināt, bet ziņas jau no točna tās naf
traktorists Urbanovičs
t
Zatlerpaps ar Ušakovu Sarīkos mums labu šovu; Pateicīgi esam viņiem, Varaskāriem cilvēciņiem. Lai viņ’ taisnojas, ko vēlas, Idejas pauž itin cēlas; Būsim drīz mēs atkal mājās, Tur kur Maskav’s vilciens stājas.
$
$
Zatlerpaps ar Ušakovu Sarīkos mums labu šovu ......................................................... Sibīrijā mācot ēst no žurkām vārītu plovu
  • 7
  • 3
kāpēc ne?
k
Lai abi krievi izmēģina veidot Latvijas valdību. Varētu būt amizanti.
t
t
jā, tieši tā - kāpēc ne? daudzi taču vēlēšanās to atzina - ka vēlētos izmēģināt cerams, ka nebūs boļno
  • 2
  • 0
''vai ar savu atbalstītāju rīkotiem
&
Te nu skaidrs - kāds gan viedais ir biedrs Urbanovičs - jau pasen piesaukdams jaunu Biškeku...
Apintis
A
Ar to arii apsveicu Kangaru Zatleru!
imants
i
Visi, gan oligarhu ieliktnīši, gan it kā tos apkarojošie , tagad ir šiem oligarhiem parādā. Tafad gan viens valdis , gan otrs - skatās ka tiem atdot parrādus, bet tā , lai otrs paliek parādā un lai krievi saviem "mecenātiem"paliek parādā. Bija jābalso par tām mazajām partijām, kurā oligarhi naudu reklāmai - TV, Radio, prese - naudu nedeva. Tad tagad viedokļi škirtos varbūt, ne parādi spiestu cīnīties par vietu pie siles. Patiesībā pirms 10 stundām, 2011.10.02 12:43 +3 -0 Bērziņam tagad jāuzdod Zatleram , kā premjeram , veidot rīcībspējīgu valdību. izgāzīsies. tad to pašu atkārtot ar Urbanoviši vai Dombrovski. Un tad - vai nu pašam veidot valdību kuru, ja Saeima to neatbalsta - atlaist Saeimu un jaunas vēlēšanas. Vai arī uzreiz atlaist Saeimu.
  • 2
  • 2
Lelle
L
Ja tas ZZS un SC ieliktenis atļausies tādu cūcību, tad latviešiem momentāli jāielenc pils....
  • 3
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas