Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Nekā personīga: Kļūst zināmi Lemberga stipendiāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
taisnība
t
Ierosinājums: no šiem stpendiātiem piedzīt naudu, lai samaksātu pensionāriem tos 100 miljonus un problēma būtu atrisināta!
v pils
v
visi taču ir zaguši bet vismaz lembergs ir sevi pierādījis kā labu pilsētas vadītāju un tā būs katru gadu pirms vēlēšanām(dažādi uzpeldoši raksti),jo saeimaa visiem ir bail vinju laist pie varas jo lembergs zina ko dara - tad vinjiem pašiem būs apcirpatas algas un tilti izmaksās 5x lētāk . JA NETICAT TAD VARAT DROŠI IET ***.
Istais latvietis
I
Es shiem izdomajumiem noticet nespeju, lai ka ari gribetu. Loti cienu Lemberga kungu un patiesi augstu verteju, vinja ieguldijumu Ventspili! Vinjsh, budams pilsetas mers, ir izdarijis daudz lielas un labas lietas, pilseta. Turpinajuma tiem kas Lemberga kungu grib apganit: Lai shie finansu cipari izskatitos vel iespaidigaki, iesaku izmantot nevis Amerikas dolarus, bet piemeram Zimbabves dolarus! Tur jau tad sanaks pat biljoni... Patiesa cienja, Istais Latvietis! P.S. Lai Dievs sveti Lembergu un vinja paligus!
Zaigonis
Z
TP nav sarakstā,to finansēja savs mākoņtevs.JL nenoliedza, ka partija saņemusi šo nelikumīgo naudu un to atmaksāja valsts budžetā.Par citiem stipendiātiem to nevar teikt un to apoliģēti arī šajos komentāros asi uzbrūk JL.Ja valdības koalīcijas deputāti būtu kaut uz pusi tik godīgi kā JL,tad valsts šodien nebūtu tik dziļā bedrē.
godf
g
nekā personīga tikai bizness
Lāpītāja.
L
Nu lūk,kopš pirmajām ziņām, kopš raidījuma un Diena publicētā saraksta fragmenta ir pagajušas jau vairākas dienas un nekas tāds sevišķs nenotiek, ne politiķi īpaši satraucas, ne kāds reaģē, tiesiskas sekas vēl nav iestājušās un pēc pie mums pastāvošās likumdošanas, ja Lembis pats neapstiprinās tad arī netiks tie saraksti uzskatāmi par pietiekamu pierādījumu tiesa,jo viss taču šifrēts, par to, ka tāpat pat ezim skaidrs kas tur ir,un ka civilizētā valstī kur pastāv ari tradīcijas un morāles jēdziens, varētu sekot minēto cilvēku steidzīga pazušana no sabiedrības acīm tālēs zilajās, amatpersonu un politiķu demisijas, bet pie mums kā saka mūsu kaimņtauta "tišj i glaģ", it kā nekas nebūtu tāds noticis.Nu ja pie mums jau pārdoties un nemaz nekaunēties ir ikdiena.Un bail jau arī tā īpaši nav, jo jūrmalgeita parādīja, ka politiskajiem patroniem nekas nedraud un ka tautai ir tik īsa atmiņa, ka pēc pus gada tos pašus patronus ievēl ar pozitīvisma u.c.kampaņu palīdzību.Tā ka mēs te par velti šūmējamies.
hazanovs
h
saraksts ir, vainigie zinami, zaglis nokerts , bet pieradit neko nevaram...
apskaidrības brīdis
a
Repše paņēma un uzmeta, tāpēc jau Lembergs pēc tam tik drausmīgi ārdījās uz Eināru
oranžā migla
o
"ZB ir TB/LNNK :DDDD un tas jau nu nav nekāds noslēpums. Raidījums nošāva feileri rādot fomā Emsi:)) Viņiem bišķi ne tas informācijas avots pačukstēja, kurš ir kurš" iespējams, ka Raidījums speciāli, nevis nejauši izlikās, ka nezina, ka runa ir par TB/LNNK...
k
k
drīzāk tā. madāmīte savu laiku bija liela lembja draudzene.
zvaigznīšu brīdis
z
man šis nosaukums asociējas ar trejzvaigžņu ordeņe sevpiešķiršanu, ar zvaigznēm rīgas pils tornī. kāds tur emsis, tīkli.
Aiza
A
Bija interesanti.Dazus gadus atpakalj.Ierasta lieta,ka Lembergs pirmajaas lapaas un zem lielu burtu virsraxtiem.Pozitiivaa vai negatiivaa noziimee,-tas atkariigs no aviizes.Bet DIENAA/maziem burtiniem,kur sleja par to,kas notiek Latvijaa/raxtiits,ka Ventspils vecaakiem arii sogad nav probleemu,jo skolas graamatas NAV JAAPEERK.Nezinu,kaa tagad,bet,-pat ja taa bija tikai dazus gadus,tad sitas stipendiaatu saraxts man neliekas nekas iipass.Svariigaak,ka aug jauna paaudze,kas dziivos un domaas citaadaak.Ja mees viniem lausim buut citaadaakiem.Ja dosim iespeeju KATRAM maaciities.
Parastais
P
esi stipendiāts vai vienkārši idiots?
ciniķis
c
šis ir desmitniekā: "Letiņi knapi izrāpušies no Zīgerista gumijniekiem Sorosa galošās iestutēti rīt lēkšos nodot savu tēvuzemi", tikai jāprecizē, ne tēvuzemi nodot, bet pastumt malā tautiešus no siles, lai sorosiešam ar kaut kas tiek. Viņi savā naivumā domā, ka svešie kungi būs godīgāki uzmetēji par savējiem.
Pēteris
P
Tiekamies referendumā! Pietiek čurāt uz galvas un stāstīt ka lietiņš līst!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas