Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Nekā personīga: Madonas policijā pērn nozagti 13 500 lati

Madonas policijas pārvaldē pērnā gada laikā nozagti 13 500 tūkstoši latu.

TV3 raidījums "Nekā personīga" svētdien ziņoja, ka pārskaitījumus uz privātpersonu kontiem veikusi policijas grāmatvede. Taču parakstu esot licis arī Madonas policijas priekšnieks Ēriks Andžāns, kurš tur gan vairs nestrādā. Pašreizējais Jēkabpils cietuma priekšnieks par izskanējušo informāciju pauda sašutumu un savu vainu noliedza.

Raidījums vēstīja, ka Madonas policijā pērn strādājusī galvenā grāmatvede Iveta Senkāne veikusi maksājumus par policijai izrakstītajiem rēķiniem, bet vairākos maksājuma uzdevumos izmainījusi konta numurus. Tā policijas nauda nonākusi nevis pie uzņēmumiem, bet gan pašas grāmatvedes un vēl kādas personas kontā. Pavisam grāmatvedei izdevies noorganizēt 13 500 latu aizplūšanu.

Andžāns uzskata, ka pie visa vainojama grāmatvede un norāda, ka ne visus maksājumus akceptējis viņš. Uz dažiem no tiem parakstu licis viņa toreizējais vietnieks, kas Madonas policiju vada šobrīd.

Punktu tam pielikusi policijas reorganizācija: Madonas policijas pāvaldi pāveidoja par iecirkni, bet grāmatveža posteni - likvidēja. Zādzības atklātas tikai šogad, kad uzņēmumi sākuši sūdzēties, ka no policijas nav saņēmuši naudu.

Cenšoties atgūt zaudēto, policija arestējusi grāmatvedes mantu, tomēr pašu grāmatvedi nē, jo izmeklēšana vēl neesot galā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas