Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Nelaime neattur zemledus makšķerniekus sēdēt uz ledus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kas
k
Un kas apdrošinās tos pašvaldības policistus, kuriem būs jāsoda tie makšķernieki? Ejot izrakstīt soda kvīti paši var ielūst Daugavā!
kamī
k
Sodīt un apdrošināt vajadzētu arī visus tos, kuri vienkārši vazājas pa ledu
mika
m
Absolūti un pilnīgi noteikti piekrītu, ka ir jāizdomā un jāpieņem kāda naudas sodu sistēma attiecībā uz šiem riskētājiem. Ja vēlies riskēt un pēc tam Tevi kāds, riskējot ar savu dzīvību un tērējot nodokļu maksātāju naudu Tevi glābj,- tad, nu mīļais, kā absolūtais minimums Tev būtu PIENĀKUMS apmaksāt vismaz uz Tavu glābšanu iztērēto naudu. Ok,- katrs var darīties ar savu dzīvību kā vēlas,- bet,- neiesaistot citus un citu naudu! IR JĀUZŅEMAS ATBILDĪBA PAŠIEM, galu galā. jedritvai micīt.
F12
F
Sēžot " uz ledus" var vēl neielūst, bet prostatīts garantēts.
sikais
s
Ne velti teiciens:liktenis paša slīcēja rokās. Ja, zinot n-tos gadījumus, kā beidzas šī ekstrēmā izklaide, vēl nenāk saprašana, tad, ziniet, tiešām vajadzētu likt sodus par TĪŠU NODOKĻU MAKSĀTĀJU NAUDAS TĒRĒŠANU. Kāpēc jāglābj ''idioti'', kuri paši tā vien velkas uz to savu galu-lai slīkst, man nav žēl.
Lielā zive
L
Nevajag darīt neko,ne sodīt,ne glābt.Tā ir viņu pašu,pieaugušu cilvēku izvēle.Lai slīkst,ja tā grib.
nīgrais
n
Zemledus makšķernieki apzināti iet un riskē, labi zinot, kas var notikt. Tātad viņu ielūšanu jādefinē nevis kā nelaimes gadījumu, bet paša izraisītu negadījumu, tb izglābtajam jāapmaksā visi glābšanas izdevumi.
muuks
m
zivtiņas ar ēste grib!
Lasis
L
Man arī garšo zivis. Aizliegt tupēt uz ledus gan nevajadzētu. Un sodīt arī nevajag. Ir jāatbalsta. Vienīgi laikam jau zemledus makšķerniekiem ziemas periodā līdzīgi kā autovadītājiem būtu jānosaka obligātā civiltiesiskā apdrošināšana pret trešajām personām radīto skādi - valsts glābšanas dienestu bezjēdzīgo noslodzi dēļ makšķernieku pašu pārgalvības un pārmērīgā iekāres riska. Katrs makšķernieks "būs apdrošināts" ne vien pret negadījumu, bet arī vieglprātību atrodoties uz "šaubīga" , nedroša ledus. Makšķernieki turpinās ķert zivis. Dienesti - uzlabos "dulburu glābšanas darbu aprīkojumu, jo viņu riskantais glābējdarbs tiks beidzot atalgots.
Māris
M
Ledum tiešām ir ļoti daudzas stadijas un cilvēks ar pieredzi redz un jūt kaur iet un kur labāk ne. Mani arī tracina VUGD runāšana par lielāko daļu Latvijas ūdenstilpņu ledus nedrošību. Protams, ka siltajā Rīgā un vēl pie tam straume ledus ir bīstams. Tai pašā laikā Vidzemes augstienes mazajos ezeriņos ledus būs drošs vēl pāris nedēļas noteikti!
Apelsīns
A
Dzērvēns ir drosmīgs! Es gan viņas vietā nekāptu gan uz tā ledus. Bet nu izskatās, ka viņa jau kopā ar šādās lietās daudz pieredzējušo Uldi Briedi gājusi.
Neptūns
N
Sods+izmaksas!
Andris
A
Nevajag līdzināt upes un ezerus,kā arī Liepāju un Alūksni.Kā Rīgas pašvaldības policija var runāt par 90% visas Latvijas ūdeņiem?Aizliedzēji ibio!
Justs
J
Ko tad pati Dzērve stāv uz ledus?
Justs
J
Tas kurš ielūza Daugavā nebija makšķernieks! Kāpēc Dienai jāmelo?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas