Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Neļaus kāpt sev uz galvas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mr.Raitis
M
biznees ok kas tur jauns 2014 gads pamatigi uz augsu ..gandris vel mazliet un saniegs augsu kas saucas griesti laikam ... cool ... talak kritums decembri .. 2015 gads ...aprili nav pat vidus tad kritums ...junija atkal pacelas bet minimali ..nav lielas ..lietas mazas nu gandriz videjas pagaidi paskatisos ..5 pret 3.2 /.... baigi mazs ....ja runajam par lielo nadu ...tas pat vidus nav ....kaut kadas ....1.kaut kas % ...mazs ....taa iet biznesa ...uij atvainojos kas nav biznesa bet telo taaa pat nesaprot kas tas ...ir zini kas ir 100 % ...un kaut kas ...no 1/2 ..aproekinot nevis tavu debilo formulu ..bet genija ..un tie kas tiesam biznesa ...aa tu ta PAT NEZINI JAA NEICIBA ...BET TELO KAUT KO IDIOTS ... MES IZVEIDOJAM SABIEDRIBAI TIRGU VINI TIKA KAUT KO SAKA UN TUR MAINAS ..BET IR OTRA LIKNE KO TU NEZINI ...UN ..KAS TUR IR ...TUR NEKAS NEMAINAS ...LAI KO TU RUNATU SABIEDRIBA ...MES PELNAM TAA PAT LIELU NAUDU .. BET TA AKAA SABEIDRIBAI PATIK MELOT UN GRAUT TAD MES IZVEIDOJAM TO KO VINI REDZ ...UN TI KAA VINI KAUT KO IETEKME ..UN ..MES + NAUDA VINI - ...UN DAZIEM DARBA NAV ..JO PAR DAUDZ MULD DEBILIE .... TU DOMAJI ...KA TU IETEKME KAUT KO TU ESI IDIOTS ...BET MES PELANAM NO TADIEM
Mr.Raitis
M
KAA MAN IET AR NIECIBU .... kucce kad atnak pie vinas majas kaut kas bailes iziet ..kad neviena nav ..vins ir kas ..nieciba ..japarmaca kas ir ..jutas kaut kas kad neviena nev t=es saku tu nezinaji kad pie tavas majas kaut kas bija ...nedris nieciba ko negaji ara ...jo zini tu butu likis aizver zokli ari mana klatbutne nieciba jaaa youtube.com/watch?v=D_... JAA KUCCE TELO BAIGO JO DOMA KAD ES VINU ...HI-HI DEBILAIS AIZVER ZOKLI AIZEJAM TUR KUR NEVIENA NAV ..KO TUEJ KO TU PUBLIKA KAS ESI ...AIZVER ZOKLI ... JAAA JAA TU MANI UZVEIKSI ...PASTASTISI VISIEM ...KAA TU MANI ... JAAAA ...TIKAI TUR ARA VAI AZIVER ZOKLI NE TIKAI TEE PUBLIKA BET ARI CITUR ...NEICIBA ... UN KAS NEIECIBA NEJIET ...ZINA GALVU VINAM NOGRIEZIS ..BET ZINI ARI CENTRA VAR TO IZDARIT ....JAA BUSI PA ILGU ...KAUT KUR ....JAAAA KAD ATBRAUC AR VINU PARUANT KADS ...PASKATITIES ..KADS VEL ZIKAPJ NO MASINAS ..AR SEJAS IZT4EIKSMI IZEJ TIKAI ARA ...PASKATISIEMIES KURS SKRIES ..TU VAI KADS NIECIBAI TUR BAILES TRIC ....YO ZINA KA VINU TUR NOLINCOS ...EU KAS IR ...KO NEZINAJI KAD VINI KLAT ...PAT VAIRAKI TAGADEJIE UN BIJUSIE ...KAM JASKRIEN ..KUCCE ....NIECIBA ... ----- MAN PATIK NEICIBA ........UN TELO KA NEZINAJA KAD PEC VINA GALVAS KLAT ... MAN PATIKA BIJUSIE ...VINS TE ILGI UZTURESIES VAI VINAM PALIDZET AIZIET .....KUCCES DELAM JAAA UN ZINI TU TUR ...SKATIES UN SAPROTI ..PEC TAVAS GALVAS ATBRAUCA ... https://www.youtube.com/watch?v=D_9Dfh2Hf-A kuccce nevar iziet ara es vinam saku vini zina kur tu esi ...kucce ... cik ilgi tu te busi ..un neleka kad vini nav ..izej kad vini vel ..bus ..izej .,...hi-hi ... kuce aizveries -- tu gribeji ar mani runat ..tagad ar tevi grib runat kads ...debilais ...liki
Mr.Raitis
M
un vel muzika .....jaaa taa ari pat no lieljam komanijam piedavajumi daudz jaaaaa kaifs
Mr.Raitis
M
Today the European Commission, on behalf of the European Union (EU), adopted the decision necessary for the disbursement of €80 million + ko mes darma darām ..ko tu gribi ko tev vajag ielas un vel nauda ...jaa kāds runa ...un kāds sauj .....jaaaaaaa + piedavajumi daudz skirosana ari ..daži ,laika gaita ..jaa tas big tirgus kas pastav arzemes ...yoo laiks jaa es cinos ar informaciju + nauda bizness ...video..prese ...ekonomika ..un Bloomberg + nelietigA SIEVETE BULS..VINAI TA BIG DOMASANA ..BET SAPRASANA..SMALL ..JAA TA IR ..TU PIRMA UZSAKI ..ES PABEIDZU ..JAA ESMU COOL
Adatiņa
A
Kas attiecas uz galvas kāpšanu,tad tas jau skaidrs pat bērnam,No sirds tikai gribu ieteikt prezidentam Vējoņa kungam,lai viņš gan neļauj kāpt uz galvas,nu ne jau tādām,kā Straujumai un Āboltiņai, kuras viena otru papildina!Bučājās,bučājās un tagad Āboltiņa uz Straujumas vietu tēmē,kaut arī mūsu valstī tauta netiek ņ emta vērā,bet ja par premjeri tiks izvirzīta Āboltiņa,tad nu gan tauta parādīs,ka mums arī ir vārds sakāms! Mēs neesam aizmirsuši,kā Āboltiņa izdarījās ar Junkura kungu,uz vēderu līda,lai tikai tiktu saeimā,un tas jau nozīmē to,ka būtībā visa saeima jānomaina pret jauniem izglītotiem cilvēkiem,jābeidz vienreiz ar pensionāriem,kuriem ir padomijas skolas un padomija domāšana,ka mēr tie tur sēdēs nekas mūsu valstī nemainīsies,latvieši turamies un tādiem neļausim kāpt uz galvas!!!
Adatiņa
A
Kas attiecas uz galvas kāpšanu,tad tas jau skaidrs pat bērnam,No sirds tikai gribu ieteikt prezidentam Vējoņa kungam,lai viņš gan neļauj kāpt uz galvas,nu ne jau tādām,kā Straujumai un Āboltiņai, kuras viena otru papildina!Bučājās,bučājās un tagad Āboltiņa uz Straujumas vietu tēmē,kaut arī mūsu valstī tauta netiek ņ emta vērā,bet ja par premjeri tiks izvirzīta Āboltiņa,tad nu gan tauta parādīs,ka mums arī ir vārds sakāms! Mēs neesam aizmirsuši,kā Āboltiņa izdarījās ar Junkura kungu,uz vēderu līda,lai tikai tiktu saeimā,un tas jau nozīmē to,ka būtībā visa saeima jānomaina pret jauniem izglītotiem cilvēkiem,jābeidz vienreiz ar pensionāriem,kuriem ir padomijas skolas un padomija domāšana,ka mēr tie tur sēdēs nekas mūsu valstī nemainīsies,latvieši turamies un tādiem neļausim kāpt uz galvas!!!
Mr.RAITIS
M
Pauls: Katram māksliniekam ir tiesības uzstāties tur, kur viņš vēlas katram maksliniekam ir sava pagatne ....jaaa [cenzēts] pie vlena sitemu un tas jaaa sievietes kas mul=d par ausim jaaaa [cenzēts] par ko viņš runa aizveires kad es runaju jaaaaa [cenzēts] jaaaaaa ko tala visadas temas tagad sokals ..cau salapils krievu skola ... zals dzeltenes ..es tas temas izgaju ...1 setembri sapatisi..par ko es runaju ... kur tagad nesaku ...visss i slepnei ..kad es tur vais nebusu pateiksu kur vel biju ,,... ko tu tur ..remonteju vinu . kas ir ...tilts mana laika ...ta eka kad es tur dzivoju ..un to eku ari kad es biju apkaime kad es tur biju ..kas tev ir saalapils tagad kasd manis nav tur ... ko viņa parakstis ko viņa sauks kas teiks ko darīt ko ..nee kas vairakuma paraksts ....fucckyou tevi un visu to ko tu tur bidiji ac dc...[cenzēts] jaaa aizveras jaaaa sovs kaifs pieredze un jaaaaaaaaaa https://www.youtube.com/watch?v=xRQnJyP77tY
Mulkjei
M
Paskaties uz reitingiem, uxklausi tautas balsi! Vienotibai ir beigas, taapat kaa tas bija ar LPP, JL, LC, TP...
induss
i
Deja''vu! Ne pārāk tālā pagātnē tas kaut kur jau dzirdēts. Kaut gan Āboltiņa toreiz vēl autiņos čurāja, vēstures pieredze nav gājusi secen. Par kādas partijas vadošo un noteicošo lomu, vecākā paaudze jau cauri tam izgāja, un arī gala rezultāts bija visai bēdīgs. Bet varbūt viņai neliek mieru "Jeginaja Rossija" lauri, vēl jo vairāk, zināma sasaite pat nosaukumos. Dažreiz pat deklarētās darbības un vēlmes kopējos vilcienos, sakrīt. Man gan parlamentārā demokrātija likās ar pavisam citādiem mērķiem. Hei, "Vienotība", varbūt izkārtojiet savam līderim komandējumu uz Ziemeļkoreju, daudz "vērtīgu" ideju tur pasmeltos. Bet vēl, kā Satversmei neatbilstošu, uzskatu amatu dalīšanas kārtību! Kā tas var būt, valdošos amatus dala pēc partiju kvotām? Iznāk, lai cik tu nebūtu piemērots amatam, neesi sistēmas cilvēks" vari būt brīvs"? Bet kas sastāda partiju kodolus mēs jau zinām gadu desmitus, konjuktūristi {Straujuma, Dombrovskis}, nihilisti {Šadurskis Āboltiņa}, konformisti { Brikmanis, Lembergs}utt.
to >>>Ulzana
t
nu ja,pielnigi piekritu jums,nav jaakapj uz galvas, jo tur saeimaa savi suudu stumditaji baigaa cenaa!
August Brigmani!
A
Sekas buus tadas,ka tev naakamaja saeima nebuus vietas,pretigais komunist!!!!!!
sitatad mauku maaja
s
sen nav piedzivota Latvijaa Jekaba ielaa.Ielien pa kluso saeimaa un dirsh tautai uz galvas.Nu vai tad nepietiks SOLVITA??????
letais cirks
l
vai tad mironiem var iepust dvasu,lai vini vel dzivotu? Tie "cirka meistar i" saeima ir garigie kroplji un vini nejuut robezas un vairs nesaprot ko dara un kur atrodaas.Vi nus tacu ieveeleja tauta un ko sitas divas blozgas dara?!
ērce
ē
"Vienotība ir noskaņota demonstrēt sevi kā koalīcijas valdošo spēku," - - - - - - - - - - - - Šie vecie komūnistiskie oligarhi pazīst tikai dūri un diktatūru, nevis demokratiju. Nakošās vēlēšanās tos ir jaraida uz mēslaini un jāievēl jauno paaudzi.
Rambo
R
Ja viņa būtu jaunāka, es labprāt uzkāptu Solvitai, tikai ne uz galvas.
Es
E
Tādi , kā tu - ar muti Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē. Kāpējs...
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas