Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Ņemcovs: uz Krieviju skatās kā uz tādu, no kuras var sagaidīt velns zina ko

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
...tomēr viņa un domubiedru nespēja vienoties (SPS, Jabloko ...) daļēji veicināja Putina nonākšanu un noturēšanos pie varas ... _________________________ _ Precīzāk: SPS tieši atbalstīja Putina ievēlēšanu, Jabloko bija pret.
AL
A
Сергей » Россия ir īsts kolonistu pārstāvis. Ne jau Krievija ir Latvijas problēma, bet gan šie kolonistu bari.
ciepa
c
Joprojam Krievija ir Latvijas ienaidnieks, drauds No 1. ta ir realitate.
d'Andris
d
BN tomēr ir krievs un nu jau arī no Maskavas. Protams, ka viņš neuzskata par draudu Krievijas iespiešanos Eiropā pa gāzes vada trubām. Tas no viņa skata punkta ir pilnīgi normāls process. Tas it kā varētu būt normāli, ja runa nebūtu par politiku, kas tomēr tiek pa šo trubu eksportēta. Jāatzīst, ka BN protams ir labāks par Putinu, tomēr viņa un domubiedru nespēja vienoties (SPS, Jabloko ...) daļēji veicināja Putina nonākšanu un noturēšanos pie varas ... Atslēgt Latviju no gāzes? Smieklīgi. Kad tad atslēgs - vasaras vidū? Ziemā mēs uz Krieviju gāzi pumpējam! Un ne tikai labi maksājam par gāzi, bet arī par savu naudu uzturam Krievijai nepieciešamo gāzes krātuvi!!!
Belcebuls
B
UN SAGAIDIIS AR...
Сергей
С
Борис, ты не прав! Смердишь, однако.
GE
G
Diemžēl pēdejā laikā arī Latvijā ir manāms tas, ka pamatvērtības ir autoritārisms un Latīnamerikas tipa kapitālisms. Bet jauki ka kaimiņš to neredz.
krievs
k
Laba intervija.Taču šāda politika Krievijai nav vajadzīga.
Evija
E
Sociālo zinātņu fakultātē, kur notika grāmatas prezentācija, bija interesanti paklausīties Ņemcova atbildes uz jautājumiem... :) :) :) Piemēram, jautājums: Ko vēlaties panākt, izdodot savu grāmatu Latvijā? Atbilde: Jānis (izdevniecības Nordik direktors Jānis Juška) vienkārši grib nopelnīt! Es nenodarbojos ar grāmatas izdošanu. Pēc tam, kad cilvēki stāvēja rindā pēc autogrāfa, žurnāliste Judīte Čunka pajautāja, kāpēc uz grāmatas vāka rakstīts "Politika bez bļ..stva". Atbilde: Jautājiet Šeremetam (raidījuma Vremja žurnālists Pāvels Šeremets, Ņemcova draugs), viņš nodarbojas ar grāmatas izdošanas organizēšanu PASAULES VALSTĪS. Tas ir viņa mārketinga triks... :) :) :)
RTU
R
GAISS CILVEEKS.LABA INTERVIJA.
Ausma
A
Kā saprotu, Ņemcovs gatavo augsni sevis pārstāvētā "labā" kapitāla ienākšanai Latvijā. Pretstatot to konkurentam - sliktam VDK kapitālam. Smīņājot par mūsu tramīgumu pilsonības piešķiršanas jautājumā un nedodot nevienu argumentu, kurš viņa apgalvojumu stiprinātu. Vārdi par krievu miermīlīgo eliti (cik tās ir ... 2-3%?), plūstošā laika dziedinošo spēku un ES-Nato aizmuguri - uz ātru roku sastuķēta utopiskā fantāzija

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas