Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nepanesamā nasta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A
A
Nepārprotami nopirkts jefiņš. Apgalvojumi neinformētas lauku tantes (bet ne katras) līmenī. Nekas nav argumentēts ar faktiem. ...bet šādi veido sabiedrisko domu, un tas liek iedomāties, ka varbūt nemaz tāds muļķis nav.
Sir
S
Autoram- tikai nevajag muldēt stulbības. Tādi raksteļi tiešām daudziem izsauc riebumu, bet Latvijā jau tāda prakse - kas kaut ko dara , tojau vaukšķu bars norēj,it sevišķi ja vēl neglauda pa spalvai
fedja
f
Nevienam nav noslēpums - ko nevar celt, to nevar nest. ------------------------------------------------------ --------------------- Nepļāpā,var pavilkt.
viesis
v
Tas ir labs :) kādi nozares speciālisti Mūrnieces kundzi ir novērtējuši atzinīgi? drīkst zināt sīkāk? :))
Bet patiesībā
B
......Egons ir nepanesama vai nevajadzīga nasta,ko tā jau vājās Dienas abonentiem un lapas lasītājiem jāpanes un jākļūst par tukšu murgu lasītājiem,jautājums tikai viens cik ilgi mēs tīksmināsimies par šiem domu sekluma izplatītājiem
Dzens
D
"Diemžēl tā ir izpaudusies gan asos izteikumos, gan radikālā un, iespējams, nepārdomātā rīcībā, piemēram, pēkšņi liedzot policistiem strādāt vairāk nekā 12 stundas 24 stundu laikā." Lol! Lūk, tieši šī bija viena no prātīgākajām lietām. Ir skaidrs, ka policists nevar savus pienākumus pildīt 24 stundas no vietas. Vai varbūt cienījamais raksta autors ir citos ieskatos?
Tā gan
T
Dīvaini, ka nozares speciālisti Mūrnieci vērtē atzinīgi. Tikai žurnālisti un "visu zinošie" interneta komentētāji nepārtraukti "grauž", ko, protams, daļa sabiedrības uztver kā pēdējo patiesību...
Ha
H
Policisti par daudz atļaujas, jūtas visvareni, negrib respektēt gudru ministri sievieti, izpaužas vīriešu egoisms.
Ēriks
Ē
Drusku grūti izprast tavu domu... Vai tu gribi apgalvot, ka policisti tīši iesaistījušies krimināli sodāmās darbībās, pat kolēģi nošāvuši, sēdēs daudz gadus, tikai tāpēc, ka kāda/s cita/a trešās vēlas Mūrnieces demisiju? Un kas tur nesmuki, ja saka tā, kā ir? Mūrniece ir, bija un būs nekompetenta. Vai tāpēc, ka viņa (tā vismaz melšs), esot sieviete, lietas nevarēs saukt īstos vārdos?
hm
h
Nesmuks raksts, daudzi sabiedrībā saprot ,ka tādas dāmas kā Strīķe un Mūrniece ir ļoti neērtas vaškevicveidīgiem elementiem...... Skaidri saskatāms ,lai tās dāmas noņemtu no distances tiek izmantoas nesmukas metodes!"Boksā" nesit zemāk par jostas vietu!Nesmuki Muduļa k-gs par sievieti tā rakstīt!
btw
b
Salkans, glums tekstinjsh. Huutem patiks!
Ēriks
Ē
1) Nav runa TIKAI par policijas godīgumu, tomēr, Ministre atbild par VISU kas notiek viņas nozarē. Ja ir problēma ar negodīgiem policistiem, viņai bija jāreaģē, ar to jācīnas, bet viņa arī šajā jautājumā nav darījusi neko, 2) Lai gan jau (laikam vairāk kā) 2 gadus viņa vada Iekšlietu Ministriju, pēc Jēkabpils notikumiem, viņa atzina, ka nezināja, ka esot iesniegtas "tik daudz" sūdžibu pret ALFAs policistiem. 2 GADI, un vēļ viņai nebija ne jausmas, kas notiek viņas vadītājā nozarē?!?!?! Kur nu vēl nosodošāka atzīšanās!? 3) Arī daudzi Mūrnieces lēmumi/rīkojumi no juridiskā viedokļa likušies šaubīgi. Bauska, disciplināra soda atcelšanu jaunam āzim, kas konfliktēja ar tikpat stūrgalvīgo autovadītāju, atsakoties runāt krieviski... Mūrniece ir parādījusi, ka viņa ne tikai nav spējīga šo nozari vadīt, bet pat to, ka iespējams nav pietiekami līdzsvarota. Sen jau bija pagājis pēdējais mirklis, kad viņai vajadzēja doties prom.
Trahtenbergs
T
ko muduļo , kaa viena puse var muduļot par to ka sabiedriibas daļa bija pret Muurnieci??? otra sabiedriibas daļa( lielaakaa )) par Lembi staav un kriit , tad jau laikam Lembes atbalstiitaaji ir pret Muurnieci , taa es to saprotu , un kas atbalsta smagos noziegumos apsuudzeeto tos es saucu par valsts nozadzeeju liidzdaliibniekiem , jo tie staav un kriit par to la šis ķeizars netiktu cietumaa mests bet seedinaats premjera kreeslaa , šitaada muduļošana ir no viena graavja aaraa un tajaa pašaa atpakaļ , nevis otraa graavii , bet tajaa pašaa
stulbums
s
Ne jau Mūrniece laupa un slepkavo, Ne jau Mūrniece apzog iedzīvotājus, Ne jau Mūrniece piemēro neadekvātus sodus, Ne jau Mūrniece izspiešanas nolūkā soda par izdomātiem pārkāpumiem. To dara policisti, tai skaitā policijas arodbiedrības biedri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas