Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nepieklājīgs jautājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
[email protected]
h
Lai noteiktu diagnozi, ārsti vēro simptomus. Dažkārt diagnozes noteikšanu traucē tas, ka simptomu ir pārāk daudz. Vērojot parādības, kuras motivē it kā "zaļā domāšana" , vērojot tās apmēram 20 gadus būtu laiks izdarīt secinājumus. Taču laikam jau to parādību ir pārāk daudz... ...Nu, iedomājieties, ka jums ir labi izveidots auto pārvadājumu bizness, kurš darbojas jau ļoti ilgu laiku un ir padarījis jūs tik bagātus, ka nopelnīto naudu jau vairs nevarētu satilpināt daudzos furgonos. Un tad jūs redzat, ka ir uzradusies viena cita auto firma, sauksim to ērtības labad par ĶTR. (Es nedomāju neko konkrētu, tā - ienāca prātā abreviatūra.) OK, jūs redzat, ka ĶTR sāk draudīgā ātrumā attīstīties. Ko darīt? A pavisam vienkārši! Jūs paņemat nedaudz naudas no sava milzīgā seifa un nofinansējat kādu organizāciju, sauksim to ērtības labad par AK. (viena burta tā kā pietrūkst, bet jūs jau sapratāt...) Minētā organizācija sāk kampaņu pret gaisa piesārņošanu. Ļoti skaļu kampaņu. Visās malu malās dzird par piesārņojumu ar nitrātiem (atkal tā - piemēra pēc) . Tad jūs , prasmīgi pielietodams vēl nedaudz naudas no jūsu lielā seifa, panākat, ka tiek noteiktas ievērojami augstākas prasības auto izplūdes gāzu sastāvam. Jums - nekas, jo esat JAU ļoti bagāts un varat mierīgi izmest lūžņos ļoti daudzas automašīnas, un vēl skaisti, "zaļi" parunāt bet kas atliek ĶTR? PS. Starp citu, ar kādu abreviatūru apzīmēsim jūsu firmu?
Zinātājs
Z
Točs lobē tālāku sēdēšanu uz Krievijas gāzes adatas, ko tik labi izdevās līdz šim noturēt Tautas partijai?
Svins
S
lietosim vairāk dabas gāzi un turpināsim būt atkarīgi no Krievijas. "pareizi"! tieši tā mums visiem pietrūkst! :)
KLM
K
un kuras galvenais grēks, spriežot pēc visa ir tas, ka viņai ir daudz naudas, jā? ....................................................... ............................................................ .. nekādā ziņā tas viņas galvenais grēks - galvenais grēks ir tām tūkstošiem sieviešu, kuras neatrod ''tumbočkā'' miljonus - lai pabarotu un izskolotu vismaz trīs bērnus ģimenē. Un es viņas nosodu - neviena no viņām necīnās par vēl labāku Latviju, kā to, iespējams, dara Šķēles kundze - kļūstot par miljonāri...
jendzs
j
Amerikā ir simtiem visādu institūtu, kas iesaka valdībai to vai to darit. Hej, vai tu Toč pats muļķis vai citus muļķo. Lai tak iesaka, kamēr Obama green agenda rullē
Kurmītis
K
+++K. Libāne-Šķēle viena no bagātākajām sievietēm Latvijā.+++ ... un kuras galvenais grēks, spriežot pēc visa ir tas, ka viņai ir daudz naudas, ja? Aha. Es tevi sapratu. Esmu, esmu dzirdējis par hunveibiniem ... Un arī Šķēlem daudz nuadas un Šlesim un Lembim ... un arī Krievija ir tik slikta tieši tāpēc, ka tās – gāzes tai ir vairāk nekā jebkuram citam pasaulē ... :)))) Buy, buy ! Sorry, bet nav man vairs laika ar stulbeņiem diskutēt ... :)
KLM
K
Kā vienmēr. Teikt tev nav ko. Un savus murgus apstiprināt nav ar ko. ........................................................ ........................................................ Un nav arī vajadzības apstiprināt, ja Dienā publikācija - K. Libāne-Šķēle viena no bagātākajām sievietēm Latvijā. ( ar miljoniem atrastiem ''tumbočkā'') Lasiet Dienu, Kurmīti, kurā starp citu, bija izklāsts arī par apstākļiem, kādos ''tumbočkas'' īpašnieks ieguva ''mazvērtīgu'' zemi ostas teritorijā.. Vēlu veiksmi, Kurmīti!
peregrinus
p
россия стояла и стоять будет, но серьезные потрясения неизбежны. настолько серьезные, что я не могу исключать даже гражданской войны и распада государства на за значительный период. но это другая тема. вам же я советовал бы обсуждать тему, а не мою скромную личность.
Человек
Ч
То, что вы говорите, вы повторяете уже минимум двадцать лет, а Россия стоит и стоит, и газ у нее страны ЕС покупают и покупают. Вы просто принадлежите к коррумпированной латышской элите, которая знает, что может вешать своим гражданам на уши любую лапшу, и ей ничего за это не будет. То есть вы просто зарвавшийся, коррумпированный у-д: "peregrinus » Человек 11:35 россия на данный момент - коррумпированное и нестабильное государство. в нем назревают серьезные потрясения, которые, конечно же, заденут и нас, и всю европу. в такой ситуации увеличивать энергозависимость от россии - это безумие."
Kurmītis
K
Kā vienmēr. Teikt tev nav ko . Un savus murgus apstiprināt nav ar ko. Tipisks širmīšveidīgais tukšmuldoņa. Kā jau visi jenoti.
Kurmītis
K
Atkārtošu īpaši apdāvinātiem: Nosauc man kaut vienu, VIENU piemēru visu pēdējo 50 gadu laikā, kad Krievija vai Gazprom būtu mēģinājusi izmantot gāzi Latvijas neatkarības graušanai vai ietekmēšanai. Un pat ne tikai Latviju. JEBKURU Krievijas kaimiņvalsti. Es esmu mācījies skolā ģeogrāfiju un zinu, kur atrodas Baltkrievija un Ukraina. Bet mēs sōbrīd man liekas diskutējam nevios par ģeogrāfiju, bet an par to, ka Gazproms, cik saprotu, tavuprāt, ir šausmīgs apdraudējums Latvijas neatkarībai. Nu tad iedot KONKRĒTU piemēru. Kaut vienu. KĀ ŠIS APDRAUDĒJUMS IZPAUŽAS!
zet
z
khe, khe, izskatās, ka aklais fotogrāfs aizgājis barot kaķus, kh, kh kh :D
KLM
K
ē...man šķiet, ka jums ir zināmas problēmas ar pasaules adekvātu uztveri. vai ar atmiņu. vai abas reizē. ............................................... ............................................................ ....... Iespējams, tas tādēļ, ka kurmji akli dzīvnieciņi - rokot alas pazemē var izrakties cauri oranžiem mēsliem, neadekvātā uztverē noturot to par zeltu, to apliecina frāze - ''kādi podi, kād vekselis, jefiņ?'' Tā kā varat justies laimīgs, jo kurmītis nelietoja viņa saimnieka spārnoto - no diviem kretīniem lielāko - jefiņ ir kaut cik pieklājīgāk.
peregrinus
p
ok, es sapratu. laimīgu ālēšanos. es pagaidām parunāšu ar gudrākiem cilvēkiem ;-)
KLM
K
Plus sievai (Kampara) tumbočkā pēkšņi atrodas vēl 27 000 Ls... ...................................................... ............................................................ ..... Patiesi Kurmīti - ar tām sievām tīrais negals! Tu re - viena sieva ne ''tumbočkā'', naktsgaldiņā arī atrod nu ne jau nieka 27 000, bet daudzus miljonus un kļūst par vienu no bagātākajām sievietēm Latvijā. Piemirsu - naktsgaldiņā atrod arī pāris tulpju sīpolu - kā sēklu nākošiem miljoniem, kurus arī atradīs naktsgaldiņā...Pārliecināts, Jūs noteikti nepazīstat šo jauno miljonāri, tādēļ vien norādīšu tikai viņas vārdu - viņu sauc Kika...Jā, nu redzat kāds negals ar tām sievām, Kurmīti - ņem un pēkšņi atrod...(ko nekad nav pazaudējusi)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas