Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +16 °C
Pērkona negaiss
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Nepilsoņu kongress gatavosies paralēlajām Nepārstāvēto parlamenta vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xx
x
KAD OKUPANTI APMAKSAS IZDARITOS ZAUDEJUMUS PIECDESMIT GADU PERIODA.
AR MIETU
A
UN KAD NO LATVIJAS AIZ APKAKLES IZMETIS VISU KRIEVIJAS 5.KOLONU ? TAS IR = NEKAUNIGO - TVNETu ?
riebeklis
r
tas >tvnet< tiešām ir palicis super nekaunīgs !
  • 2
  • 0
JANKA
J
UN SASK.CENTRU ?
  • 4
  • 0
Represētā
R
Man ļoti žēl, ka krievi joprojām netiek vaļā no" vecākā brāļa sindroma". Joprojām grib valdīt, būt galvenie, apspiest un pazemot latviešus, kā to darīja visus 50 gadus. Krieviem Latvijā būtu jāmācās ne tikai valoda, bet arī jābūt kulturālākiem, nelamāties, nezagt, nemēslot... un tā varētu turpināt... ''Šis tas no šiem netikumiem pielīp arī latviešiem - "Plohoj primer zarazitjeļnij". . .
&quot;labie&quot; krievi no Krievij
&
Mums darbā krievu kolēģe atgriezās no Ēģiptes, teica, ka izlikusies, ka neprot krieviski, jo citi krievu tūristi no Krieviejas tā uzvedušies, ka viņai bijis kauns runāt krieviski:))))
Andris
A
Jau loti sen esmu rakstijis ------Man butu kauns ,ja es butu KRIEVS .......
  • 3
  • 0
jūrmalniece
j
Nevar npirkt zemi? Visa Jūrmala ir krievu nopirkta!:)))) Smalkākie gabali jūras krastā ir krieviem.
Jana
J
Sarkanie fašisti nodarbojas ar gaisa jaukšanu!
lauķis
l
Vai tas nav klasificējams kā valsts varas gāšanas vai nacionālā nauda kurināšanas mērģinājums? Atibildiet lūdzu. Man liekas, ka tas ir tikpat bīstami kā rupori pie Brīvības pieminekļa.
mirror
m
Skaista seja.
mazais letiņš
m
VALDIBAI BEIDZOT IR JASAK DOMAT PAR DEOKUPACIJU ! UN VISS ! LABAK VELAK, NEKA NEKAD ! UN TAD NEBUS TADI OKUPANTU MURGOJUMI JALASA !
viņiem taču nav valsts
v
kaut ko okupēs atkal? Vai atkal izvedīs verdzībā vai kā? Ielaid tādu ciemiņu dzīvoklī.............laikam jālūdz policijaj izmest
Kāda te latviešu valoda?
K
Izskaidro to īstam letiņam, kāpēc anglicisms jau par normu palicis un latviski jau tikai bauri runā? par piemēru izglītības miņistrs, kurš vispār korekti latviski izteikties neprot, bet runā , ka esot tikai komjūteru frīks (tulkojumā laikam - ķēms?) nevis letiņš.
  • 3
  • 0
tā nu redz' ir
t
kad tu, jefiņ, klanies tādam "ciemiņam", kurš ar kājas spērienu ienāk pa tavām durvīm!
  • 6
  • 0
parsmieties var..
p
nupat viens pajolins Lindermanis ar plasu verienu pazinoja ka 80% latgaliesu veloties autonomiju.. ar lielu pompu organizetaja sanaksme atnaca kadi 30 cilveki, tagad ar lielu pompu zino ka izmocitie novargusie nepilsoni vairs nevarot izturet un savu parlamentu dibinasot.. atnaca vien 250 cilveku..
bet ilgi tu nesmiesies
b
jo pamuļķus un savas tautas nodevējus arī okupanti neciena !
  • 2
  • 0
Spartaks
S
Nu tad ko ? Kārtējo reizi valsts iztirgotāju varza neko nedarīs ? Tikai atkal noraudzīsimies , kā pamazām valsts naidnieki pie Valsts pamatiem sanes malku, palēnām aplej ar degmaisījumu, nesteidzīgi izbaudot pielaiž uguni, un tad ,kad viss jau degs pilnās liesmās atkal vaidēsim , ka vainojama Rīgas visvarenā rāte.:D
&gt;Spartaks
&
Briesmīgi apzināties, ka varbūtība latviešu iznīcībai ir tuvāka nekā viens otrs spēj iedomāties vai arī par to vispār nedomā....tik dzīvo nost....pilni ratiņi rimčikā....tusiņi ...Ģinamo....labākā gadījumā Dziesmu svētki....un viss.Tikmēr spices vīri vienojas, saliedējas , politkorektizējas, integrējas.....
  • 8
  • 0
Valsts ir briesmās
V
neiegūstot nepilsoņiem iespējas ietekmēt politiku, nebūs iespējams Latvijā saglabāt krievu valodu un krievu skolas --- Lūk, šis ir svarīgi. --- taču liela daļa principā neatbalstot līdzšinējo pilsonības iegūšanas sistēmu, kur nepilsoņi ir nostādīti "debīliķu" lomās. --- Lūk, kur noved politika, kas cilvēkiem nespēj iestāstīt, ka, atbalstot nepilsoņu prasības, mēs zaudēsim savu valstiskumu. Mēs taču nespēsim patstāvīgi lemt nevienu jautājumu, ko PSRS parūpējās par to, lai kolonistu skaits būtu pietiekami liels..
Lasītājs 154
L
Mūždien apdalītie! Kā man tas kaitina ar vien un vien vairāk! :@ Reālajā dzīvē tā viss vien nav! Nesaku par visiem nepilsoņiem, bet - JA NEESI LOJĀLS PRET ŠO VALSTI, NECIENI TĀS KŪLTŪRU, VALODU UN TĀS PAMATNĀCIJU - PILSONĪBU TEV NEREDZĒT!!! Vai tiešām kauna nu nemaz nav? :(
ja okupantiem būtu kauns,
j
tad viņi nebūtu okupanti un viņi, vai vismaz viņu pēcnācēji, brauktu atpakaļ uz savu roģinu...Viņi saprot lietas būtību tikai tad, ja tiem "parāda durvis"!
  • 4
  • 0
K-K
K
... No partijam, vienigi Visu Latvijai ir velmes so valsts un pamattautai nodevigo likumu izravet ar visam saknem !!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas