Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Neskaidrību plīvurs nenokrita

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
Taņka-pulemjotčica stročit.
KLM
K
Cilvēk, savā iepriekšejā komentārā Jūs pavēstījāt par ''Toņku - pulemetčitcu".Ona služila nacistam, i rasstreljala pkolo 1,5 tisjači partizan..... - apsveicamas Jūs plašās zināšanas ! Tas dod iemeslu cerēt, ka Jūs nosauksiet uzvārdos arī tos, kuri Katiņas mežā nošāva nevis ''okolo'', bet 22 000 poļu virsnieku ! Nerunāju par miļjoniem nošauto čekas pagrabos visā Eiropā, saprotot, ka tad Jums būtu jāpublicē neiedomājami bieza grāmata ar šāvēju uzvārdiem....
Человек
Ч
Как все таки важно читать русскую прессу. В Диене правду все равно не напишут. А правда в том, что одна Диена умрет, а на ее месте возникнет другая. А ушедшим скорей всего не удастся создать полноценный проект. Вот что пишет Телеграф: Эксперт: Diena сменит политический курс Исход руководства и сотрудников из редакции газеты Diena закономерен и предсказуем, считает медиаэксперт Сергей Крук. «Для меня было удивлением только то, что они так долго ждали и не предпринимали никаких ярких шагов в защиту редакционных интересов», — пояснил эксперт в разговоре с Телеграфом. По мнению Крука, издание продолжит свое существование и после ухода основы коллектива, однако его политическая направленность и содержание, скорее всего, претерпят серьезные изменения. «Прошла информация, что семья Роулендов, которой теперь принадлежит Diena, поддерживает британскую консервативную партию, что фактически означает конец либерального курса газеты», — пояснил медиаэксперт. В то же время Сергей Крук сомневается, что уходящие сотрудники смогут создать другой, такой же влиятельный медиапроект, каким до недавних пор была Diena. «Кому это нужно? Кто готов платить? У нас нет достаточного количества людей, желающих получать качественную, объективную информацию. Что же касается политических интересов, то я очень сомневаюсь, что спонсоры так быстро найдутся», — указал Крук. Напомним, сегодня главный редактор издательства Dienas mediji Неллия Лочмеле и главный редактор газеты Diena Анита Брауна подали заявления об увольнении. Вслед за ними решили уйти также ведущие журналисты издания и комментаторы. Поводом для ухода стало объявление имен новых владельцев СМИ, которыми стала одна из богатейших семей Великобритании — семья Роулендов. По неофициальной информации, теперь уже бывший редакторат Diena собирается начать работу над новым медиапроектом.
semnieks
s
Būtu tikai prātīgi, ja arī pārējie Dienas žurnalisti, izņemot varbūt jauniecelto galveno redaktori, pamestu Dienu. Lai tad Tralmaks kopā ar zvirbulēnu komplektē komandu, līdzīgu kā Lembja Neatkarīgajā. Tad arī Dienā varēsim lasīt cik KNAB un prokuratūra ir slikta un cik milzīgus panākumus Lembis guvis smieklīgajā grīnbergu lietā.
zvirbulēns
z
O, jā, Senais, nestrīdēšos, esmu gudrs, ko nu te tielēties ! :))) Man gribas domāt, ka idejistus nemīl, jo bez viņiem ir mierīgāka dzīve. Jā, arī Dieva tā kunga kopēšana daudziem neiet pie sirds. Katrs cilvēks tak zin, kas būtu Dievs, ja nebūtu Velna, kas būtu tikumība, ja nebūtu grēka. :)))
Senais>zvirbulēnam
S
Tavi vārdi, pateikti 08:10 ir cienīgi ieņemt vietu gudrāko filozofu gudrāko domu izlasē, bet iespējams, ka Tu jau esi kāds no tiem zināmajiem. Bet kāpēc šos nemīl, tas ir jautājumu jautājums, jo tas ir tikai empīriski konstatējams, tomēr neatbildāms tāpat kā pārējās pretrunas. Varbūt tāpēc, ka idejiskie, ar savu muldēšanu, atdarina Dievu to Kungu, kam arī iesākumā bija vārds?
zvirbulēns
z
Un te jau vēl viena nelaime! Visi revolūcionāri būtībā ir nolemti bezdarbam, jo neviens darba devējs šos neņems aiz bailēm, ka arī te kādu revolūciju neuztaisa. Teiks līdzjūtīgus vārdus, slavēs par drosmi, bet darbā neņems. Idejistus nekur nemīl, un neviens lāgā nezin kāpēc? :)))
zvirbulēns
z
Jā, tas gan! Man žēl Ināru Egli! Viņa ir godīga, un tagad dēļ trakajiem idejistiem būs uz ielas.
zvirbulēns
z
Nelasīšu, biju iegājis, apskatījos, un nospriedu, o, nē, te nu man nav ko darīt! Lai viņi tusē viens ar otru :)))
Senais>zvirbulēns
S
Vismaz nav liekuļi, jo nepļurkšķ, ka kaimiņa krekls tuvāks.
zvirbulēns
z
Viltnieki, Tu gribi teikt? P.S. Nu ja, izdzīvo kustīgākais, lunkanākais, tas jau nu ar skaidrs!
bitte warten
b
Nebēdā, zvirbulēn! Būs daudz vakanču. Būs brīva vieta gan priekš tevis, gan priekš Человек.
Senais>zvirbulēnam
S
Tāpēc, ka tie vienmēr pamanās atrast derīgāko stabuli, tīkamu saimniekam.
zvirbulēns
z
Es tik nesaprotu, kādēļ no avīzes neiztrieca Ozoliņu un Rodinu? Viņi tak arī nemīlēja latviešus, neaizstāvēja Latviju!
bitte warten
b
Ja jauno īpašnieku mērķis bija nolaist Dienu uz grunti tad viss ir OK! Kaut vai Tralmaka ielikšana par "direktoriņu rīkotājiņu". Pienapuikam sakāpa galvā, viņš pēkšņi sajutās varens zellis, sāka lekties un mācīt profesionāļus, kā jāstrādā. No malas izskatās kā trešklasnieks sava pagalma smilšu kastē, tikai ir aizmirsis, ka viņa auditorija nav bērndārznieki, kas skatās apbrīnas pilnām acīm. Tomēr nē, daži ir sajūsmā. Nu ko, varēs aicināt darbā "Человек", "Jaunietis" , "zvirbulēns", TPJO komentētājus un citus līdzīgi domājošos. Tā tik būs avīze!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas