Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Nevar vienmēr būt labie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NLO
N
Valdībā izvairoties no ministrijām, kas kaut kādi šajā valstī realizē sociālo atbildību, un tā arī nespējot noteikt kaut cik jēdzīgu, taurtai pieņemamu (mums ir demokrātija!) politisko un ekonomisko virzību, Vienotība tā arī ir palikusi vienīgi par represīvo orgānu šajā valstī.
Trahtenbergs
T
visas šiis pasakas izdomaajis smagajos noziegumos apsuudzeetais Minhauzens , ar smaidu viņš seed blakus premjeram , aizmuguriski to norokot , es jau sen esmu teicis , ka šii koaliiķija nekad nestraadaas roku rokaa , Lembe tikai muļķo savus veeleetaajus , bet tiem jau vienalga , tas viņu Ādolfs.
Jukums
J
Iespējams, ka melo - ZZS, protams, ir savas intereses un viņi nav nekādi eņģeļi - pietiek atcerēties, kaut vai, Dronkas izteikumus par kompensācijām, Lemberga ietekmi uz šo partiju. Tomēr, ZZS atšķirībā no Vienotības pilda savus solījumus daudz precīzāk. Un vēl ļoti svarīga lieta - šādi vienkārsoti izteikumi pēc melnbaltā principa, ir vērsti uz sabiedrības sanaidošanu - ģimenes pret pensionāriem, mediķi pret skolotājiem utt. Bet to jau tikai politiķiem vien vajag - kamēr cilvēki strīdas savā starpā, tikmēr tie turpina bīdīt savas tumšās lietas.
Stiks
S
Bij. PSRS bija lozungs- "Komunistiskā partija strādā priekš cilvēka". Asprātīgi ļaudis izdomāja lozunga turpinājumu - "Un es ziņu šo cilvēku - eto naš dorogoj Ļeonid Iļič". Tāpat ir arī ar ZZS - šī veidojumu rīcība ir jāvērtē tikai un vienīgi caur viena cilvēka interešu un mērķu prizmu. Kaut kādu citu loģiku tur meklēt ir bezjēdzīgi.
ZZS melo
Z
ZZS stāsti par to, ka sociālais budžets nav jāaiztiek, ir pilnīgi meli. ZZS noorganizēja, ka nauda tiek atņemta ģimenēm ar bērniem, lai turpinātu absurdo pensiju piemaksu politiku.
Jukums
J
1. Ieviest (beidzot ieviest!!!) nodokļu sistēmupēc attīstīto valstu parauga. Progresīvās ienakuma nodokļu sistēmas ieviešana ir obligata!!!!! 2. Tikt galā ar ārzonās reģistrētajiem uzņēmumiem un piespiest tās maksāt adekvātus nodokļus šeit. Šim nolūkam izmantot pēc noteiktas formulas aprēķinātu koeficientu zemes nodoklim uz kuras atrodas minētais arzonu uzņēmums. Ja tas nepalīdz, izmantot licencēsanas maksas - tā kā to pašlaik mēģina darīt ar nebanku aizdevējiem. 3. Ja valdība šos priekšlikumus ignorē un tai pašai nav pat nevienas pašas janas idejas, tad viņai labak ir atzīt savu garīgo nespēju un atkapties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas