Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Neviena partija nejutīsies vainīga šīs Saeimas atlaišanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ināriņ
I
Vājš rakstiņš.Uzraksti arī par upuruzvārdu! Tur nu gan ir daudz profesionāļu, jaunu cilvēku-redzēsim ko pēc divām dienām ieraudzīsim.
hop
h
Rasts ir ļoti labs, godīgs, kas Dienai vispār nav raksturīgi.
  • 1
  • 0
vājā
v
Aploksnīšu ņēmējs viņam uz mūļa rakstīts un tas ir fakts. Kāpēc ļaujat sevi muļķot negodīgam cilvēkam, prātiņ nāc mājās????
vēsā
v
Āploksnīšu ņēmējs viņam uz mūļa rakstīts un tas ir fakts. Kāpēc ļaujat sevi muļķot negodīgam cilvēkam, prātiņ nāc mājās????
ierindnieks
i
te ir tāds kluss, mazliet velnisķīgs gājieniņs- jo, ja Brigmanis savāks koalīcijā SC, vai otrādi ( bet brigmanis mierīgi var saprasties- un kapēc ne- un tad, kad runa būs par varu, kāpēc vārdos uz brīdi neatzīt okupāciju), un "saskaņas zēni" tīri labi sapratīsies ar prezidentu, var būt kārtejais paraugs Eiropai sabiedrības konsolidācijai , kam aplaudēs , sākot ar puteni, beidzot ar sceide"r @ murkel, Un Urbanovičs varēs izdot grāmatu, kā Dombrovskis. Un ir lieta, ka personīgās kļudas, aizejot, spēj atzīt tikai retais.
kronšteins
k
Piekrītu, ka ilgāk tā turpināties nedrīkstēja. Viens otrs gaišzilais zemnieks mums mēģina iestādīt, ka tās ņirgas un samazgas ,ko piedāvāja tautai ir veselīga zupiņa... Un par locīšanos un nelocīšanos kāda priekšā - nāk prātā joks par impotentu, kuram gadījies lokans prezervatīvs...
mc
m
komūnas idejas dzīvo un uzvar. Stulbie pāķi taču ir aizmirsuši kas bija LPSR komunistiskās partijas vadoņi Saldus un Ventspils Rajonos,balsojiet tupeņu bars tik tālāk par ZZS un komūnas idejām!
edisons
e
Rakstiņšlai arī ir "vecaszupas" uzsildīšnas variantā, tomēr satur daļējas patiesības, īpaši par vienotību un ZZS, t.sk. komunistu Brigmani. Par SC viss sakidrs - viņi atstrādā no kremļa nākūšo palīdzību, kā to paredz SC līgums ar Edinstvo.
PRET ĀRKĀRTĒJĀM SAEIMAS VĒLĒŠANĀM!
P
KĀPĒC TAD JŪS BALSOSIET PAR SAEIMAS ATLAIŠANU, JA SC BŪS IEGUVĒJI UN LATVIJA ZAUDĒTĀJA? JA GRIBAT, LAI LATVIJA IR VINNĒTĀJA, TAD VAJAG BALSOT PRET ĀRKĀRTĒJĀM SAEIMAS VĒLĒŠANĀM! NESAVĀRĪSIM PUTRU, KAS PAŠIEM VIEN BŪS JĀIZSTREBJ! LAI ESOŠĀ SAEIMA STRĀDĀ UN PILDA PIENĀKUMUS PRET TAUTU UN VALSTI!
par!
p
Nekad mūžā! Es pat šausmīgākajos murgos nevēlos redzēt Škēles , Šlesera , Lemberga un viņu tehnologu ņirgas par glupajiem bauriem. Un SC arī varētu nemaz tik koši neiet, jo krievi ir briesmīgi vīlušies pēc prezidenta vēlēšanām. Jāpaskatās, ko piedāvās Zatlers. Viņa komandā, paldies dievam ,ir daudz sievietes, un tā ir Latvijas stiprākā daļa. Šitie vecie komunistu ņuņas veči zina tikai rebes bīdīt. Tak viņiem vienalga par valsti, par bērniem, par nākotni, kā tik var krutāku krāniņa pagarinātāju iegādāties.
  • 1
  • 0
ĻOTI LABS RAKSTS
Ļ
man atkal I. Egles viedoklis liekas ļooti precīzs. Tikai vienā teikumā neprecizitāte - Vienotība arī neizjūt savu vainu saeimas atlaišanā, kaut arī VIENOTĪBAS nespēja (kas aprakstīta pirmajās pāris rindkopās) ir arī galvenais iemesls kāpēc Saeima bija jāatlaiž. Āboltiņa, Kristovskis, Kampars - jāpatriec no nākamās Saeimas!!!!
Es esmu Saeima
E
Nevienam valdībā nav atbildība par NEKO
who cares
w
Nu, un tad? Vajag, lai šamējie "justos" (precīzāk atzītu, ka "jūtas") vainīgi? Lai takš iet DĒT!!!
ierindnieks
i
ja objektīvi cenšas vērtēt, tad vaina (culpa) vispār ir saistīts jēdziens, neviena vaina nav bijusi tik maza, lai neietekmētu otra vainu. Tieši mēģinajumi attīstību veidot ar bezprincipu kompromisiem attīstībai ir attīstības bremzējošs cēlonis, kur galveno lomu spelēja, no vienas puses, ZZS un SC atklātās un sleptās varas ambīcijas, no otras- Vienotības nekonsekvence valstij būtisku risinajumu izvēlē. Jo nevar vainot tikai vaksts biznesa ģimeņu, ierēdniecības un politisko klanu lobija ietekmi- inertums un egoisms tieši velētāju naivitātes izpausmēs atļāvis atsviest valsts attīstību atkal būtisku izveļu priekšā. Problemas būtība ir, vai valsts pilsoņi un iedzīvotāji pilnībā apzinās būtisko izveļu mirkļu nopietnību un neatkārtojamību ( sekas attalina attīstību , demogrāfisko izdzīvošanas jautājumu risinājumus, ekonomiskās un politiskas suverenitates konsekvenci). Un tas, ko var pārmest "Vienotībai"- pārlieku izdabāsanu un uzticēšanos korigētājiem no ārienes. Un to, ka atkal "vienotība" runa par valsts attīstības planu- tad kādaiem mērķiem ir bijis tas, ar ko Vienotība lepojas, ja tas ir darīts bez plana un vīzijas?
who cares (majors)
w
Jā, votever, mea culpa
  • 0
  • 0
Kurmītis >> autorei
K
Cik jenotība tev samaksāja par šo reklāmas rakstiņu? Un vai bija arī kāda īpaša piemaksa, par jenotu cūcību neminēšanu ? – kapmara tumbočka, dombrovska un viņa padomnieces kopējais bizness, mūrnieces radaru konkursiņš, kŗŗŗistovska ES bezdarbnieka rebes, štokija valsts apčakrēšanas shēmas ?? ... ja jau tik dikti uz tiesiskumu mums fokusējusies esi ... :)))
who cares
w
A god Mr. Kurmīt/MB! Tu esi gudrs (un inčīgs) un par tādu Tevi joprojām uzskatu, vnk Tu jau esi "ideoloģiski vecs" - gandrīz (jo liekas, ka spēj mainīties) tāds pats dinozaurs kā Godmanis.
  • 2
  • 1
KLM
K
Kurmīti, nav pieminēti ne tikai jenoti, ne vārda nav par Stabilitātes garantu, pilnībā ignorēti 7 treknie gadi, nav minēts poliglots nothing special, stikla kupola celtnieks virs Domas laukuma, nav minēts no diviem kretīniem lielākais, nav apjūsmoti mākoņi virs Latvijas, kuri nemainīgi peld debesīs vēl labākas Latvijas meklējumos, nav piesaukti pingvīni, muļķu zeme un reņģēdāji, un visbeidzot - ne vārda par saulvedi ar hūti, kurš visus savus spēkus un naudu ziedo Latvijas uzplaukumam, cīnoties ar ļauno Sorosu....
  • 7
  • 1
opa
o
Jā, šīs saimas laikā ZZS pierādīja, ka viņi nav tie ar kuriem verētu iet ''izlūkos'', bija agrāk tāds sakāmais, bet gan tikai mēslus vest.
Jurkam
J
saskaņu ar ko?Ar Vienoto Krieviju?Tad apsveicu,bet ir jau vienkāršāks veids kā "saskaņoties"-doties pie viņiem ,jo Latvijā jau visi negribēs kopā ar tevi "skaņoties".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas