Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

New York Times raksta par nabadzīgo dzīvi Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kakis
K
Mani ari skarusi kibele-esmu patversme Zasulauka Candera 4 gribu majas ,apskati mani un manus kaku un sunisu draugus interneta. Dzivnieku draugs.
he he
h
Diez vai kādam citam interesēs likt atsauces. =========== Tam, kuru pieķer, noteikti neinteresēs ;)
Manne
M
Laine, ppp - kur jūs atradāt tādus skaitļus par augsto noziedzības līmeni? Jo intereses pēc ielūkojos statistikas lapās par noziedzības līmeni, un tajās redzami dati, ka Latvija ir 52.vietā.
ja kas
j
Lūdzu, avotu. Citādi iznāk tukša muldēšana.
ppp
p
Ja tu dzīvo Latvijā un staigā pa tās ielām,, tad pati arī interesējies par Latvijas noziedzības līmeni. Diez vai kādam citam interesēs likt atsauces. Ja cilvēkam nav ne jausmas, ka viņš dzīvo valstī ar 8. lielāko slepkavību skaitu pasaulē, ko tad tur no malas kāds līdzēs? Un varbūt arī nevajag. Daudzos gadījumos ir labāk valsts statistiku nezināt.
riņķī apkārt
r
Par to mēs drīz pārliecināsimies, vai tauta sāk mosties, pašvaldību un arī ES vēlēšanās.
IKS
I
BEDZOT TAUTA SĀK MOSTIES, TAS NOZĪMĒ, KA KATRAM BŪS PĒC NOPELNIEM
TiNxErT
T
bus wien jastrada wisiem
dinija
d
nu ko lai pasaka... skumji... ja waretu to kka labot... jabut atsaucigiem... skumji...
lainei
l
Kamēr slepkavību skaits Latvijā ir pasaules pirmajā desmitniekā ============= Lūdzu, atsauci. Cik dzirdēts, līdz šim augstākais noziedzības līmenis Latvijā novērots pagājušajā gadsimtā.
an...............
a
PIE VISA VAINIGA VALDIBA.........................PASTAVOSAS PARTIJAS...............KURAS TIK DOMAJA KA NEATPALIKT NO EIROPAS SAVU KABATU PIEBAZSANAS, TE TIK BIJA SACENSIBA KURS KURU......................UN KURI DOMAJA KA VIKE KA VALSTS NEPALIKS BEZ NAUDAS...........
Lex
L
Hmm, vai nu var taisīt tādus rakstus uz vienpusēju informāciju. Protams, ja strādā tikai ar nabagajām ģimenēm, rodas iespaids, ka Latvijā ir totāla nabadzība. Ja būtu veikuši aptauju bagāto ģimeņu bērniem, verētu rakstīt, ka krīzes laikos Latvijā ēd kaviāru, kas arī netbilst patiesībai. Patiesība ir kaut kur pa vidu.
lux
l
piekrītu Solveigai! Vai nav nožēlojami, ka ļaudis laukos bļaustās par nabadzību, bet lauki stāv neapkopti. Žēl, ka latviešu domāšanu vairāk nekā kaimiņu igauņu vai lietuviešu domāšanu ietekmējis totalitārisms. Kas galvenokārt izpaužas atbildīgā meklēšanā par savu dzīvi. Protams, tas ko izdarīja Kalvītis ar savu brigādi, ir vienkārši noziedzīgi. bet šai lietai ir arī otra puse - vai kāds ar revolveri pie deniņiem stāvēja, ka otreiz balsoja par TP. Var vienu reizi kļūdīies, bet divas... Lieta jau tā, ka ļaudis par viņiem balsoja, jo TP bija apsolījusi visādus labumus gandrīz vai bez jelkādas piepūles. Un atradās daudzi, kas noticēja, ka bez piepūles var labi dzīvot. Nav tā. Labklājībā iekēkt nevar. Vai tagad būs kas savādāks. Solītāji jau atkal ierindā. Un kur tad ņems līdzekļus, sazīmēs naudu. Par brāļu palīdzību nabagiem. Ir jau tādi, kuriem tiešām palīdzība nepieciešamna - slimi veci civlēki, invalīdi. Bet ja brāļi tā pavisam godīgi šai lietai pieietu, viņi pastāstītu arī par to, ka palīdzību pieņem arī tādi, kuri vienkārši negrib strādāt, jo uz citu rēķina, vienalga, valsts, pašvaldības vai kāda cita, ir vieglāk .
piekrītu "Nu, bet"
p
"Vismaz tik daudz jau varētu kā katru vakaru paskatīties 20 minūšu garas jaunākās "Panorāmas" ziņas un mazliet padomāt. Sūkstās jau tikai tie, kuriem pašiem nav bijusi interese zināt, kuri viņus kāš. Bet cieš arī citi." Komentāros jau izskan pamatā ļoti līdzīgi viedokļi par trekno gadu darītāju nevēlēšanu, bet cik ir tādu kam dators nav pieejams, kam ar to domāšanu grūti- tad nu paudīsim savu viedokli arī tiem (ar šeit lasāmajiem argumentiem), jo viņiem pieejamā /pieņemamā informācija ir tikai šlesera plakāti utml.
Laine
L
"trūcīgo dzīvo ASV? Cik ASV ir tādi rajoni,kur uzturēties ir dzīvībai reāli bīstami?" Kamēr slepkavību skaits Latvijā ir pasaules pirmajā desmitniekā un ir krietni augstāks par ASV (Ņujorkā starp citu tas ir ļoti zems, atgriezies visu laiku zemākajā līmenī, kāds tas bija 1963.gadā), tikmēr es tev silti ieteiktu uztraukties par dzīvības briesmām Latvijā, nevis skatīties uz ASV. Jo kamēr tu blenzīsi uz ASV, Latvijā notiks kārtējās slepkavības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

New York Times visu rakstu lasiet šeit

UZZINI VAIRĀK

Par brāļu Barkovsku palīdzības akciju varat vairāk uzzināt šeit

LL balvu saņēmušie sāk jaunu projektu «Pabarosim bērnus!»

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas